pupa Objavljeno Julij 20, 2001 Opozori Objavljeno Julij 20, 2001 Bom probala ne, hvala Gregs!! Uživaj!! Še zame malo, ko boš divjal po dalmaciji, pa pazi se magistralke, ker je cisto v kurcu!! Previdno v ovinke!! kisses Pupa
Gregs Objavljeno Julij 20, 2001 Opozori Objavljeno Julij 20, 2001 quote: Uživaj!! Še zame malo, ko boš divjal po dalmaciji, pa pazi se magistralke, ker je cisto v kurcu!! Previdno v ovinke!! Bom, obljubim. Ovinki bodo pa malo pocasnejsi, ker grem na dopust in se mi ne bo nikamor mudilo. Zdaj pa res - LOGOUT!
Babi Objavljeno Januar 29, 2006 Opozori Objavljeno Januar 29, 2006 NO KDO JE ZDEJ RESEN???? kisses Pupa Jest nisem :lol1:
Thundercat Objavljeno Januar 29, 2006 Opozori Objavljeno Januar 29, 2006 draga legendarna carica pupica,DEJ ZALET SE Z GLAVO ENKRAT FEJST V ZID,da bomo lahko potem "normalno" naprej smetili po forumu,ker postajas tezka s to tvojo demoraliziranostjo.si prevec resna in sploh ne sprejemas vec hecov. hehe, Ice.... :lol:
Nagaya Objavljeno Januar 29, 2006 Opozori Objavljeno Januar 29, 2006 jep...haha <_< weeeee :closedeyes:
Vale Objavljeno Januar 29, 2006 Opozori Objavljeno Januar 29, 2006 hehe, Ice.... :lol: Kaj se pa ti režiš ... če mene vprašaš, se lahko pridružiš Pupi ... :grim
klimbra Objavljeno Januar 30, 2006 Opozori Objavljeno Januar 30, 2006 :? :? :? In kje je fora :wacko: :wacko: :wacko:
Manu Objavljeno Februar 1, 2006 Opozori Objavljeno Februar 1, 2006 :? :? :? In kje je fora :wacko: :wacko: :wacko: Jest pa vem, kaj je Vale mislila... :kva2: :kva2: :kva2: fora je v DEJ ZALET SE Z GLAVO ENKRAT FEJST V ZID,.... :slap: Ups.... sem že tiho :xx:
klimbra Objavljeno Februar 1, 2006 Opozori Objavljeno Februar 1, 2006 :slap: Manu....lubica.......ni bila mišljena moja draga......po tanovem zagrizena rekreativna športnica Vale.....pač pa smisel teme. Verjemi......sem se močno zaletaval v steno, da bi doživel čudežni preblisk......pa razen še nekajdnevnega glavobola drugega učinka ni bilo :hmm: :hmm: :hmm: :hmm: Zna bit EMŠO.....pa izginjanje sivih celic :blink:
Manu Objavljeno Februar 1, 2006 Opozori Objavljeno Februar 1, 2006 :slap: Manu....lubica.......ni bila mišljena moja draga......po tanovem zagrizena rekreativna športnica Vale.....pač pa smisel teme. Verjemi......sem se močno zaletaval v steno, da bi doživel čudežni preblisk......pa razen še nekajdnevnega glavobola drugega učinka ni bilo :hmm: :hmm: :hmm: :hmm: Zna bit EMŠO.....pa izginjanje sivih celic :blink: Klimbra, dragi, pa saj NI bilo mišljeno, da se ti zalet v zid. :slap: glej : Ice : draga legendarna carica pupica,DEJ ZALET SE Z GLAVO ENKRAT FEJST V ZID,da bomo lahko potem "normalno" naprej smetili po forumu,ker postajas tezka s to tvojo demoraliziranostjo.si prevec resna in sploh ne sprejemas vec hecov. Thundercat : he he , ice Vale : Kaj se pa ti režiš ... če mene vprašaš, se lahko pridružiš Pupi ... Ja? B)
Gregs Objavljeno Februar 1, 2006 Opozori Objavljeno Februar 1, 2006 v drugi objavi te teme Moja objava? In kaj je tam zanimivega? :hmm:
lina Objavljeno Februar 1, 2006 Opozori Objavljeno Februar 1, 2006 Moja objava? In kaj je tam zanimivega? :hmm: prav nič...kot ponavadi :devil:
Furioso Objavljeno Februar 1, 2006 Opozori Objavljeno Februar 1, 2006 Eh, presežki... http://www.video-c.co.uk/microshow.asp?vid...leType=ADSLprog :doze:
Gregs Objavljeno Februar 1, 2006 Opozori Objavljeno Februar 1, 2006 prav nič...kot ponavadi :lol1: Saj ko boš motoristka, boš mogoče kaj pametnega prebrala... :devil:
SiR Objavljeno Februar 1, 2006 Opozori Objavljeno Februar 1, 2006 Moja objava? In kaj je tam zanimivega? :hmm: jah psihološki presek forumašev a ne ;)
lina Objavljeno Februar 1, 2006 Opozori Objavljeno Februar 1, 2006 :lol1: Saj ko boš motoristka, boš mogoče kaj pametnega prebrala... :devil: HMMM...takrat,ko me boš TI imel za mortoristko...bom vedela, da sem prolupala... :o črede, jate :grrr
Zarja Objavljeno Februar 1, 2006 Opozori Objavljeno Februar 1, 2006 :lol1: Saj ko boš motoristka, boš mogoče kaj pametnega prebrala... :devil: ne bo :devil:
Thundercat Objavljeno Februar 1, 2006 Opozori Objavljeno Februar 1, 2006 Kaj se pa ti režiš ... če mene vprašaš, se lahko pridružiš Pupi ... :grim takoj za tabo.... .)
Vale Objavljeno Februar 1, 2006 Opozori Objavljeno Februar 1, 2006 takoj za tabo.... .) Zelo težko izvedljivo oziroma nemogoče ... živiva namreč na povsem različnih planetih in na mojega verjemi, da te ne bi spustili, jaz pa za obiskat tvojega nimam neke motivacije :grrr
Thundercat Objavljeno Februar 1, 2006 Opozori Objavljeno Februar 1, 2006 kot tvoje virtualno podjebavanje lahko izvedeva tudi najino virtualno zaletavanje v zid....brez da bi ti obiskala moj planet, kaj šele da bi jaz sploh poslušal o tvojem.... .)
Vale Objavljeno Februar 1, 2006 Opozori Objavljeno Februar 1, 2006 kot tvoje virtualno podjebavanje lahko izvedeva tudi najino virtualno zaletavanje v zid....brez da bi ti obiskala moj planet, kaj šele da bi jaz sploh poslušal o tvojem.... .) :grrr ne bo šlo ... ker imava različne vidike ... ti misliš oz. si želiš, da virtualno podjebavaš ... pri meni gre zgolj za virtualno zabavo :grim
klimbra Objavljeno Februar 1, 2006 Opozori Objavljeno Februar 1, 2006 :grrr ne bo šlo ... ker imava različne vidike ... ti misliš oz. si želiš, da virtualno podjebavaš ... pri meni gre zgolj za virtualno zabavo :grim Jap.....virtualno......midva z Vale tut sexava.....virtualno seveda.....za mir na svetu :OK: :OK: :OK: In jaz.....se tut virtualno......hudo zaletavam v stene.........čeprav....., da dobro pomislim.......ne zmeraj samo virtualno.......neki čudnih lukenj se je nabral na domačih stenah!!!!!!! Vale.......a bo to od takrat, k si mi hotla neki dopovedat.......z argumenti svoje desne roke.......?????? :blink: :hmm: :hmm: :hmm:
Gregs Objavljeno Februar 1, 2006 Opozori Objavljeno Februar 1, 2006 HMMM...takrat,ko me boš TI imel za mortoristko...bom vedela, da sem prolupala... črede, jate No, no, saj te nihče ne želi videti morto... ;) Je pa spet fina zabava, že precej časa nisi pokazala svojega preseka... :lol1: ...pa nisem vedel, da si postala ornitologinja... čestitam... :OK: Dodo in kivi... :lol1: ...Gregs has left the topic for good... B)
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se