klimbra Objavljeno Februar 1, 2006 Opozori Objavljeno Februar 1, 2006 No, no, saj te nihče ne želi videti morto... ;) Je pa spet fina zabava, že precej časa nisi pokazala svojega preseka... :lol1: ...pa nisem vedel, da si postala ornitologinja... čestitam... :OK: Dodo in kivi... :lol1: izumrli vrsti :hmm: :hmm: :hmm: :hmm:
Nagaya Objavljeno Februar 1, 2006 Opozori Objavljeno Februar 1, 2006 kivi je kar lepo še živ hvala lepa :)
Brihta Objavljeno Februar 1, 2006 Opozori Objavljeno Februar 1, 2006 Jap.....virtualno......midva z Vale tut sexava.....virtualno seveda.....za mir na svetu :OK: :OK: :OK: Ti z njo virtualno seksaš, jaz pa jem njene virtualne obroke. Njami :OK:
lina Objavljeno Februar 1, 2006 Opozori Objavljeno Februar 1, 2006 No, no, saj te nihče ne želi videti morto... ;) Je pa spet fina zabava, že precej časa nisi pokazala svojega preseka... :lol1: ...pa nisem vedel, da si postala ornitologinja... čestitam... :OK: Dodo in kivi... :lol1: ...Gregs has left the topic for good... B) Ti mene tudi žive in poskočne nisi videl... A veš, da je Dadi daz sex simbol?...samooklicani seveda...toliko o temu kdo kaj je..in kdo bi kaj bil. Kolko časa si po slovarju brskal, da si ornitologijo našel...a kako duhovito ost :yawn: na račun črede nisi našel ? Kr pejt...tec (a moram v ang. napisat, a bo bolj kul izgledalo..pa še sončna očala si lohk nataknem?)
Manu Objavljeno Februar 2, 2006 Opozori Objavljeno Februar 2, 2006 B) Klimbra , a mi lahko virtualno nekaj dostaviš, prosim? O:-) Zanimiv, tale psihološki presek, zanimiv.... :hmm: Kot da bi naslov teme že sam po sebi nekaj izzival... :) Zakaj v tej temi neznosno pogrešam Anubisa :? :ninja:
chris Objavljeno Februar 2, 2006 Opozori Objavljeno Februar 2, 2006 Samo še 6 ur in 49 min do dopusta :OK: :OK: :kva2:
Manu Objavljeno Februar 2, 2006 Opozori Objavljeno Februar 2, 2006 anubis hujša Aha. :huh: V kaj pa? :kva2:
chris Objavljeno Februar 2, 2006 Opozori Objavljeno Februar 2, 2006 Ups... Tole pa ni taprava tema... :blush: :rolleyes:
klimbra Objavljeno Februar 2, 2006 Opozori Objavljeno Februar 2, 2006 B) Klimbra , a mi lahko virtualno nekaj dostaviš, prosim? O:-) Seveda draga!!!!!! .)
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se