GRUNF Objavljeno Februar 6, 2009 Opozori Objavljeno Februar 6, 2009 Da si neota kaj naredla..... :evilgrin:
speeddragon Objavljeno Februar 6, 2009 Opozori Objavljeno Februar 6, 2009 Za jutri je vse pripravljeno. Snega je dovolj, eni so si že kante nabrusili, vino se že kuha. Bogat srečolov smo skup spravili .... :naughty: :naughty: :whistle:
Darko3g Objavljeno Februar 6, 2009 Opozori Objavljeno Februar 6, 2009 Plavutke pa maska je obvezna. Rabimo tudi akvalunge?
GRUNF Objavljeno Februar 7, 2009 Opozori Objavljeno Februar 7, 2009 Plavutke pa maska je obvezna. Rabimo tudi akvalunge? Kdor se dovolj "potrudi" lahko celo najde kako dlako v jajcu... :evilgrin:
Darko3g Objavljeno Februar 7, 2009 Opozori Objavljeno Februar 7, 2009 Zgleda, da smo Štajerci spet zapostavljeni. V Ljubljani dežuje že od jutra, pri pa še nič :whistle: Upam, da ostane vsaj približno tako do štirih. Po kuhanem vinu pa se ne bomo več sekirali.
gigser Objavljeno Februar 8, 2009 Opozori Objavljeno Februar 8, 2009 Vreme :headbang: ! Družba :worship: ! Uverstitev :slap: ! Stil: Hvala vsem za obisk !
supermoto00 Objavljeno Februar 8, 2009 Opozori Objavljeno Februar 8, 2009 Vse pohvale MCM za odlično organiziran veleslalom in družabni večer od KTM Family :worship:
GRUNF Objavljeno Februar 8, 2009 Opozori Objavljeno Februar 8, 2009 (popravljeno) ...vse je bilo OK, razen vremena......no, to je bila višja sila...upam, da nam bo vreme bolj naklonjeno drugo leto. Se vidimo drugo leto na 12.veleslalomu motoristov Slovenije..Aja, pa vse čestitke ekipi MS Totekov in MC Savinja..... :rolleyes: Popravljeno Februar 8, 2009. Popravil GRUNF
GRUNF Objavljeno Februar 8, 2009 Opozori Objavljeno Februar 8, 2009 Gigser, dobrota je sirota, kajne?? :naughty: No od mene dobiš 5+ za umetniški vtis po zdnji koli skozi cilj..... :whistle:
stuhec Objavljeno Februar 8, 2009 Opozori Objavljeno Februar 8, 2009 kakšen je bil pa sneg glede tempeture ? deževalo pa ni nič
Marvin2 Objavljeno Februar 8, 2009 Opozori Objavljeno Februar 8, 2009 kakšen je bil pa sneg glede tempeture ?deževalo pa ni nič Glede temperature je bil beli, pa deževalo je, pa gravitacija je funkcionirala. :whistle:
gigser Objavljeno Februar 8, 2009 Opozori Objavljeno Februar 8, 2009 Vse pohvale MCM za odlično organiziran veleslalom in družabni večer od KTM Family :worship: Hvala! P.S. Nekaj kuhanega je še ostalo! :whistle:
gigser Objavljeno Februar 8, 2009 Opozori Objavljeno Februar 8, 2009 Gigser, dobrota je sirota, kajne?? :naughty: No od mene dobiš 5+ za umetniški vtis po zdnji koli skozi cilj..... :whistle: Glavne dirke šele prihajajo! :evilgrin:
GRUNF Objavljeno Februar 8, 2009 Opozori Objavljeno Februar 8, 2009 (popravljeno) He, he.....o tem sploh ne dvomim.....samo, da je pa še kuhano ostalo......ne moreš verjamit.... :slap: :eek: Popravljeno Februar 8, 2009. Popravil GRUNF
GRUNF Objavljeno Februar 8, 2009 Opozori Objavljeno Februar 8, 2009 (popravljeno) No, pa še nekaj utrinkov....P.S. Kinderwagen, ki te ti si bil?? Popravljeno Februar 8, 2009. Popravil GRUNF
Mutika Objavljeno Februar 8, 2009 Opozori Objavljeno Februar 8, 2009 Glede temperature je bil beli, pa deževalo je, pa gravitacija je funkcionirala. :whistle: Pri našem Rockyju celo malce preveč zavzeto ... ampak, kljub temu je akrobatsko rešil zadevo in prišel skozi cilj! In legendarna ekipa Totekov je bila - druga !!! :eek: :kva2: :OK: :yea1: :worship: ! Grunf, hvala za čestitke našim junakom. So imeli dobro podporo ... če ne že med samo tekmo, pa toliko bolj po njej, ob pitju kuhanega. :rolleyes: Hvala!P.S. Nekaj kuhanega je še ostalo! :whistle: Kuhanega ostalo? Če pa smo ga pili ... in pili ... in pili ... :whistle: ! Čestitke za odlično organiziran dogodek! :worship:
GRUNF Objavljeno Februar 9, 2009 Opozori Objavljeno Februar 9, 2009 Več slik tukaj http://www.mcm.si/ (slike/2009/smučanje/veleslalom 7.2.2009, če pa kdo ima še kaj več slik, jih naj objavi tukaj ali da link do njih....
GRUNF Objavljeno Februar 10, 2009 Opozori Objavljeno Februar 10, 2009 Več slik tukaj http://www.mcm.si/ (slike/2009/smučanje/veleslalom 7.2.2009+uradni rezultati po kategorijah, če pa kdo ima še kaj več slik, jih naj objavi tukaj ali da link do njih....
Ghost_R1 Objavljeno Februar 11, 2009 Opozori Objavljeno Februar 11, 2009 Lahko pri meni prespi. Če bo dovolj pijan, mi bo itak skozi okno v dnevno sobo priletel... :whistle: :whistle: No udeleženci ste bili zadovoljni z veleslalom ali ne? Mogoče kakšni predlogi za drugo leto? :rolleyes:
GRUNF Objavljeno Februar 11, 2009 Opozori Objavljeno Februar 11, 2009 (popravljeno) Čuj, če so te pa tak pohvalili, da še vsega kuhanega niso spili..... :naughty: šta se ti ustručavaš nešto kazat, jel, moj kinderwagenu??i Popravljeno Februar 11, 2009. Popravil GRUNF
Furioso Objavljeno Februar 11, 2009 Avtor Opozori Objavljeno Februar 11, 2009 Mogoče kakšni predlogi za drugo leto? :rolleyes: Vreme? :P
davidg Objavljeno Februar 11, 2009 Opozori Objavljeno Februar 11, 2009 Več slik tukaj http://www.mcm.si/ (slike/2009/smučanje/veleslalom 7.2.2009, če pa kdo ima še kaj več slik, jih naj objavi tukaj ali da link do njih.... http://www.motosvet.com/album/album.php?cid=1630 Tukaj so moje... Sem pa dal CD z max velikostjo slik furiju tako da lahko date na mcm stran... Če se bo komu sploh dalo :). D.
GRUNF Objavljeno Februar 11, 2009 Opozori Objavljeno Februar 11, 2009 Vreme? :P Roger, over and out.... :worship:
GRUNF Objavljeno Februar 11, 2009 Opozori Objavljeno Februar 11, 2009 http://www.motosvet.com/album/album.php?cid=1630 Tukaj so moje... Sem pa dal CD z max velikostjo slik furiju tako da lahko date na mcm stran... Če se bo komu sploh dalo :) . D. Speeddragonu jih je treba dat in jih bo, upam, da z veseljem, spravil na mcm stran........Ti si pa lahko tvoje na naši strani tudi dol potegneš (v kolikor si jih nisi)..... Svaka vam čast fotografi...... :worship: :worship: Drugo leto bomo probali tudi kaj posnet, da bo malo bolj atraktivno oz. zopet vključit kakšen lokalni medij, da bo celotna zadeva tudi medijsko odmevna (kar je mcm v preteklosti že zelo uspešno počel)....mogoče tudi kak Motosvet prispevek ne bi bil odveč, skratka imamo leto dni časa, da zadevo izpeljemo še boljše......
Furioso Objavljeno Februar 11, 2009 Avtor Opozori Objavljeno Februar 11, 2009 Speeddragonu jih je treba dat in jih bo, upam, da z veseljem, spravil na mcm stran........ Jih že ima... ;)
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se