Noiser69 Objavljeno Januar 13, 2009 Deli Objavljeno Januar 13, 2009 (popravljeno) Nikjer še nism zasledil te teme , pa gremo k bistvo ... Dans me je presinlo, da bi zacno malo risat po majicah in podobno (na interneto sm zasledil članek o tem), zrihtal sem si vse šablone in podobno, le barve so malo problem. Zanima me če ma kdo kake izkušnje s temi barvami za risanje na tekstil, nekje sm prebral da so najbolse barve JAVANA in sm iz Hobby&Art tut naroco 2x 50 ml belo, predvsem me zanima ce bi se dalo kje dobit vecje kolicine, npr. 500 ml? Zgledlo bo nekak tk: Primer sablone Potek Have Fun ;) Popravljeno Januar 13, 2009. Popravil Hozi Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Noiser69 Objavljeno Januar 28, 2009 Avtor Deli Objavljeno Januar 28, 2009 neki začetnih slik ... Trenutno delam tto, cez kakih 10 min bo koncana (črtna koda, za njo smo ujeti, no sei slika pove vse) ;) Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Noiser69 Objavljeno Januar 28, 2009 Avtor Deli Objavljeno Januar 28, 2009 Ewo tu je zej tanovi izdelek, ki je tut mavo bolsi od drugih (nabiram si kilometrino ;)) Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se