moto rider Objavljeno Januar 15, 2009 Deli Objavljeno Januar 15, 2009 (popravljeno) Zakaj so eni tako priljubljeni, drugi pa ne? Jaz vem. Zanima pa me, če razmišljamo enako? Kje tiči "skrivnost"? ?...........................................................? Popravljeno Januar 15, 2009. Popravil moto rider Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
tihii Objavljeno Januar 15, 2009 Deli Objavljeno Januar 15, 2009 :hmm: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Brejker Objavljeno Januar 15, 2009 Deli Objavljeno Januar 15, 2009 Zanima pa me, če razmišljamo enako? Ravno to je to. NE razmišljamo enako. Zato nas je tudi toliko različnih. Eni bolj istopajo(mo), drugi s5 malo povedo in imajo močne argumente,eni sam jamrajo skos, drugi se le strinjajo z vsako besedo ki jo izrečeš... skrivnost je v nas samih_vsi imamo talente le odkrit jih je treba :rolleyes: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Lowrenc Objavljeno Januar 16, 2009 Deli Objavljeno Januar 16, 2009 Ocenjujejo me samo tisti, ki me ne marajo! O:-) Tistih, ki me 'majo pa radi pa ni veliko. :P Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Port Folio Objavljeno Januar 16, 2009 Deli Objavljeno Januar 16, 2009 Zakaj so eni tako priljubljeni, drugi pa ne? Kako si se pa ti dans zbudu, da si načel tako temo :rolleyes: . . . . Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
maus Objavljeno Januar 16, 2009 Deli Objavljeno Januar 16, 2009 mene tud zanima :unsure: ... no ja .. v resnici me pa sploh ne :grrr :lol1: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
GorazdH Objavljeno Januar 16, 2009 Deli Objavljeno Januar 16, 2009 mogoče se eni umivajo :unsure: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
ImenitnaPriložnost Objavljeno Januar 16, 2009 Deli Objavljeno Januar 16, 2009 Zakaj so eni tako priljubljeni, drugi pa ne? Jaz vem. Zanima pa me, če razmišljamo enako? Kje tiči "skrivnost"? ?...........................................................? Sej si u redu dečko, no, ni se treba sekirat ;) thumper 1 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
KUK679 Objavljeno Januar 16, 2009 Deli Objavljeno Januar 16, 2009 Če bi bil politik bi me mogoče priljubljenost zanimala,tak pa me od nekdaj za priljubljenost boli k...c!!! :naughty: :SS Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
bmw Objavljeno Januar 16, 2009 Deli Objavljeno Januar 16, 2009 Zakaj so eni tako priljubljeni, drugi pa ne? Jaz vem. Zanima pa me, če razmišljamo enako? Kje tiči "skrivnost"? ?...........................................................? tole bo še zanimivo ratalo.....me prav zanimajo odgovori, zato bom raje počakal.... Nekako se mi dozdeva, da že poznaš odgovor in le malo dražiš ljudi.... Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
RVT Objavljeno Januar 16, 2009 Deli Objavljeno Januar 16, 2009 tole bo še zanimivo ratalo.....me prav zanimajo odgovori, zato bom raje počakal....Nekako se mi dozdeva, da že poznaš odgovor in le malo dražiš ljudi.... Ne povedat k pol bojo vsi priljubljeni ratal :P :D Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Martin86 Objavljeno Januar 16, 2009 Deli Objavljeno Januar 16, 2009 zame bos priljubljen, ce mi bos stregel pa v rit lezu brez da bi te prosu :D Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Fabo Objavljeno Januar 16, 2009 Deli Objavljeno Januar 16, 2009 Ej prjatli so zato da si resnico povejo pa da se skregajo... Ostalim se pove tok resnice kolker je lahko prenesejo... :whistle: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
moto rider Objavljeno Januar 16, 2009 Avtor Deli Objavljeno Januar 16, 2009 (popravljeno) Zanimivo branje. :yes: Samo malo mimo sekate. :( Bistva pa nikjer! :slap: :grrr Težko za "undersandat'" a?! :wacko: Popravljeno Januar 16, 2009. Popravil moto rider Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Brejker Objavljeno Januar 16, 2009 Deli Objavljeno Januar 16, 2009 Kako si se pa ti dans zbudu, da si načel tako temo :rolleyes: . . . . Snoop Doog je dejal: Ups and downs, smiles and friles.... Ma jajca, da si upa kej tazga uprašat na forumu. K večina "pravih moških" svojih emocij ne kažejo javno. On jih je. (sei ne d mam jest enake težave s samopodobo, le raspravlat o tem mi je užitek) :unsure: Itq je use skupaj povezan s Psihologijo in Filozofijo (jest prispevam drugo :alien1: ) Ej prjatli so zato da si resnico povejo pa da se skregajo... Ostalim se pove tok resnice kolker je lahko prenesejo... :whistle: Najslabše je takrat ko se ti strga in poveš stvari ki ti ležijo. Čeprav si povedal vse po pravici in stvari stojijo točno kakor si opisal, lahko pripraviš človeka, da se pol še njemu "strga" ker neve ali naj se zjoče, zbeži,... :fredy: Sej si u redu dečko, no, ni se treba sekirat ;) Tko, tko_tolažt en druzga. @mashina: Lepo od tebe :grim Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
KUK679 Objavljeno Januar 16, 2009 Deli Objavljeno Januar 16, 2009 poskusi s tem. http://www.student-info.net/sis-mapa/skupi...anje_pojmov.doc Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
bmw Objavljeno Januar 16, 2009 Deli Objavljeno Januar 16, 2009 Ne povedat k pol bojo vsi priljubljeni ratal :P :D ne pomaga...nekaterim lahko narišeš pa napišeš, pa še vedno ne bojo dojeli....tukaj pride do izraza tista narodna "bistvo je očem skrito"..... Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
soncy Objavljeno Januar 17, 2009 Deli Objavljeno Januar 17, 2009 ne pomaga...nekaterim lahko narišeš pa napišeš, pa še vedno ne bojo dojeli....tukaj pride do izraza tista narodna "bistvo je očem skrito"..... narodna? :hmm: A ni to iz Malega princa? :whistle: drugač pa, lepo je, da smo različni in različno razmišljamo. :grim Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Nagaya Objavljeno Januar 17, 2009 Deli Objavljeno Januar 17, 2009 narodna? :hmm: A ni to iz Malega princa? :whistle: "Ponarodela" :) da bo volk sit in koza cela. Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Lencdo Objavljeno Januar 17, 2009 Deli Objavljeno Januar 17, 2009 Si to kar si pa je to to :worship: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
billy Objavljeno Januar 17, 2009 Deli Objavljeno Januar 17, 2009 Prašte Rebeko Dremelj kaj morš nardit za priljubljenost!!! :devil: :kva2: :BUA: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
impulz Objavljeno Januar 17, 2009 Deli Objavljeno Januar 17, 2009 koja tema :photo: imej se rad takšnega kt si, pa te bojo drugi tui meli :) Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
rrrr Objavljeno Januar 18, 2009 Deli Objavljeno Januar 18, 2009 koja tema :photo: imej se rad takšnega kt si, pa te bojo drugi tui meli :) Tile so se tudi kar radi meli :evilgrin: priljubljenost pa - no ja kakor kdo kdaj. hihihihi komad je pa dober rrrr Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
RVT Objavljeno Januar 18, 2009 Deli Objavljeno Januar 18, 2009 Prašte Rebeko Dremelj kaj morš nardit za priljubljenost!!! :devil: :kva2: :BUA: Al pa tegale bolnika :lol1: :lol1: :lol1: http://www.youtube.com/watch?v=KvE_GUTnkWs Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
janih Objavljeno Januar 18, 2009 Deli Objavljeno Januar 18, 2009 ni hujšga od hinavščine :naughty: :naughty: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se