Guest Brumer Objavljeno Januar 18, 2009 Deli Objavljeno Januar 18, 2009 Želji drugemu,kar želiš sebi in boš med vsemi priljubljen in spoštovan ! Nikakor,pa ne s figo v žepu - to je hinavščina,ki nas Slovence vse zelo kvari. Ps;izjeme so:otroci,sirote,starejši ljudje,bolniki,pa še kakšna izjema bi se našela ! :hmm: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
moto rider Objavljeno Januar 18, 2009 Avtor Deli Objavljeno Januar 18, 2009 (popravljeno) Al pa tegale bolnika :lol1: :lol1: :lol1: http://www.youtube.com/watch?v=KvE_GUTnkWs Jebeštrgla, sej če malo zamižiš, pa tudi ni t'ko slab!... Celo dober je! Komad. In njegova žena tudi! Popravljeno Januar 18, 2009. Popravil moto rider Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Pervy Objavljeno Januar 18, 2009 Deli Objavljeno Januar 18, 2009 če hočeš bit priljubljen se prijavin na resničnostni šov in potem si tam super priden in oh in ah pa te imajo vsi radi pa še zvezda si. tako sem jaz naredil pa mi ni žal! :evilgrin: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
moto rider Objavljeno Januar 18, 2009 Avtor Deli Objavljeno Januar 18, 2009 če hočeš bit priljubljen se prijavin na resničnostni šov in potem si tam super priden in oh in ah pa te imajo vsi radi pa še zvezda si. tako sem jaz naredil pa mi ni žal! :evilgrin: In kaj si ti potem za ena faca PERVY?? :hmm: :? Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Ice Objavljeno Januar 19, 2009 Deli Objavljeno Januar 19, 2009 perverzna. :krneki: :evilgrin: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Pervy Objavljeno Januar 19, 2009 Deli Objavljeno Januar 19, 2009 In kaj si ti potem za ena faca PERVY?? :hmm: :? kaj me ne poznaš??????? Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
moto rider Objavljeno Januar 19, 2009 Avtor Deli Objavljeno Januar 19, 2009 kaj me ne poznaš??????? Ja ja, poznam! :yes: Si glih tak, k' pokojni Zlatko Šugman v filmu: "Zumzumzumzum....! :P :D Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
moto rider Objavljeno Januar 21, 2009 Avtor Deli Objavljeno Januar 21, 2009 Kwajzdej! :o A ste vsi postali nepriljubljeni, k nič ne pišete sem not?! :D :P Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
dive Objavljeno Januar 21, 2009 Deli Objavljeno Januar 21, 2009 @pervy: če boš še tako lagal in posledično ob priljubljenost spravljal podgurca, boš še sam postal nepriljubljen :P Sicer pa....biti priljubljen....je dobro. B) Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
RVT Objavljeno Januar 21, 2009 Deli Objavljeno Januar 21, 2009 Kwajzdej! :o A ste vsi postali nepriljubljeni, k nič ne pišete sem not?! :D :P Bojkotiramo k veš pa si tih lisac jedan :smoke: :P Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
janih Objavljeno Januar 22, 2009 Deli Objavljeno Januar 22, 2009 glede na to, da smo vsi motoristi nepriljubljeni, je ta tema zlo zajebana, za nas motoriste, bi moral bit politiki ali estradniki :headbang: :whistle: :unsure: , potem bi se pa znal o priljubljenosti kaj več pogovarjat :rolleyes: :whistle: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
gicu Objavljeno Januar 22, 2009 Deli Objavljeno Januar 22, 2009 Ja če hočeš bit v naši preljubi Sloveniji slaven, oz. v središču pozornosti moraš bit POLITIK. Pa lahk rečete kar hčete--tk pač je-- j..i ga. :rolleyes: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
dr.looney Objavljeno Januar 24, 2009 Deli Objavljeno Januar 24, 2009 is nice to be important, but is more important to be nice...... ..... sam tole sem se spomnila.... :whistle: če pa kdo ugane od kot sem vzela bo pa zelo priljubljen pri meni :naughty: :winkiss: :P :P dr.looney :alien1: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
gicu Objavljeno Januar 24, 2009 Deli Objavljeno Januar 24, 2009 nimam pojma Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
KUK679 Objavljeno Januar 24, 2009 Deli Objavljeno Januar 24, 2009 is nice to be important, but is more important to be nice........... sam tole sem se spomnila.... :whistle: če pa kdo ugane od kot sem vzela bo pa zelo priljubljen pri meni :naughty: :winkiss: :P :P dr.looney :alien1: Januar 28th, 2007 by Juuso Hietalahti :hmm: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
dr.looney Objavljeno Januar 25, 2009 Deli Objavljeno Januar 25, 2009 Januar 28th, 2007 by Juuso Hietalahti :hmm: ...ne..... :naughty: je iz enega komada :whistle: dr.looney :alien1: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
KUK679 Objavljeno Januar 25, 2009 Deli Objavljeno Januar 25, 2009 ...ne..... :naughty: je iz enega komada :whistle: dr.looney :alien1: a je mogoče to? :hmm: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Alla Objavljeno Januar 26, 2009 Deli Objavljeno Januar 26, 2009 Zdaj ko mam novo frizuro bom sigurno bolj priljubljena. :rolleyes: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
moto rider Objavljeno Januar 26, 2009 Avtor Deli Objavljeno Januar 26, 2009 (popravljeno) Zdaj ko mam novo frizuro bom sigurno bolj priljubljena. :rolleyes: Nič ne vid'mo!....... Popravljeno Januar 26, 2009. Popravil moto rider Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Rude Boy Objavljeno Januar 26, 2009 Deli Objavljeno Januar 26, 2009 nova skinhead-ka ?! zgoraj in spodaj ! :rolleyes: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
dr.looney Objavljeno Januar 26, 2009 Deli Objavljeno Januar 26, 2009 (popravljeno) a je mogoče to? :hmm: ne.....je pa iz tega..... dr.looney :alien1: Popravljeno Januar 26, 2009. Popravil dr.looney Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
KUK679 Objavljeno Januar 26, 2009 Deli Objavljeno Januar 26, 2009 ne.....je pa iz tega..... dr.looney :alien1: sem tud na ta komad pomislil,pa nisem vedel kerega naj gor prlimam,tvoj je definitivno boljši pa še pes na spotu mi je všeč :yea2: hehehe Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
paris2 Objavljeno Januar 26, 2009 Deli Objavljeno Januar 26, 2009 Ej jst mam na bookface-u full frendov!!! A sm zdj zato full priljubljen??? Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
gicu Objavljeno Januar 26, 2009 Deli Objavljeno Januar 26, 2009 Ej jst mam na bookface-u full frendov!!! A sm zdj zato full priljubljen??? Ja če si MIlan Kučan :naughty: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
sergini Objavljeno Januar 26, 2009 Deli Objavljeno Januar 26, 2009 Hm. Mene pa bolj zanima o kakšni priljubljenosti ti govoriš oziroma sprašuješ? O medijski ali kakšni drugi? Med folkom, ki me pozna, vejo kako razmišljam in me imajo radi sem najbrž priljubljen, ker se potem ne bi z mano družli. Za tiste, ki me ne marajo (in mi je zanje vseeno) sem tudi najbrž priljubljen, kadar ima kdo kaj za popluvat. Al kaj? Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se