Skoči na vsebino

STIG iz Top gear-a razkrit??


sesir

Priporočene objave

Citiram navedek iz žurnala!

Ena najbolj varovanih skrivnosti na svetu je kot kaže končno razkrita. Stig v resničnem življenju naj bi bil Ben Collins, profesionalni kaskader in dirkač serije Le Mans.

"Pravijo, da ni videl še niti enega filma o James Bondu … in da so ga, ko je bil še majhen, ujeli na radar med poganjanjem ukradenega tricikla … Vse kar vemo je, da se imenuje Stig." To je le ena izmed izjav, s katerim voditelj Jeremy Clarkson v oddaji Top Gear napove skrivnostnega dirkača Stiga, ki z zunanjim svetom komunicira prek Morsejeve abecede in z najdražjimi serijskimi avtomobili na svetu postavlja čase, nedosegljive niti pravim dirkačem.

33-letni Collins, ki je doslej tekmoval v tekmovanjih formule 3, Le Mansu, GT in NASCAR-ju, se je po pisanju britanskega Independenta pomotoma razkril osebju v galeriji Bristol. Collins naj bi jih namreč prosil, da mu pomagajo narediti podobo Stiga v akciji. Da bi Collins res utegnil biti skrivnostni mož v belem, trdi tudi neki delavec, ki je v Collinsovi hiši našel Stigove rokavice.

Dolga leta so se avtomobilistični navdušenci in vsi, ki ob nedeljah nestrpno čakajo na novo epizodo BBC-jeve serije Top Gear, spraševali, kdo se skriva za belo čelado z modrim vizirjem. Nekateri so trdili, da gre za Lewisa Hamiltona, spet drugi so bili prepričani, da najmočnejše avtomobile na svetu skozi ovinke improvizirane Top Gear steze neusmiljeno preganja nekdanji prvak v formuli 1 Damon Hill, med imeni potencialnih Stigov so bili še profesionalni dirkači Julian Bailey, Tim Schrick in drugi.

Seznam morebitnih Stigov je skoraj tako dolg kolikor je govoric, ustvarjalci priljubljene oddaje pa so doslej uspešno skrivali rešitev uganke. Pred tedni so prišli v javnost namigi iz "dobro obveščenih krogov znotraj BBC", da je Stig v resnici družinski oče, ki ni nikoli tekmoval v formuli 1 in da v vsakdanjem življenju vozi povprečen avtomobil.

Kakšna smrt ga čaka?

BBC tako kot doslej trditev iz medijev noče komentirati. Če pa so trditve resnične, lahko pričakujemo, da se Stigu ne bo pisalo nič dobrega. V prvih dveh serijah Top Geara je v vlogi Stiga nastopal Perry McCarthy. Ko je razkril, da je on skrivnostni dirkač (takrat oblečen v črno), so ga ustvarjalci oddaje spektakularno "ubili", tako da so ga s topom izstrelili iz letalonosilke.

Morda pa je razkritje le del scenarija BBC in so si ustvarjalci po desetih sezonah želeli sprememb. Saj veste, pri Top Gear nikoli ne veste, v katero smer vas bodo zapeljali.

Žurnal-klik

Angleži

final gear

Popravljeno . Popravil sesir
Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

Kar se tice STIG-a, ni nujno da je Ben in ni nujno, da ni Ben...

sej zato pa je vedno smeh, ko ugotavljajo, kaj se o njem govori. PRAVIJO, da je bil THE STIG nekaj casa tudi Nigel Mansell, pa tudi ime Lewis Hamilton se je ze slisalo v povezavi s THE STIG-om.

Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

Stig,s tem,da je non stop na tej pisti...1,44,4

Nigel Mansell-je vozil na pisti ful druge linije(podobne kot ostali F1) a vseeno 1,44.6

Lewis Hamilton je res vozil podobne linije kot Stig,samo dve drugače,kar se očitno pozna na boljšem času 1,44,7 v mokrem!Tako,da jz mislim,da bi bil v suhem boljši!Ker tolk je samo na speljevanju zgubil!

J.Button...1,44,7

D.Hill....1,46,3

M.Webber..1,47,1(mokro)

Na Top gear pa je možno vse!Tako,da je bilo lahko tudi to zaigrano!

Hamilton je v sezoni 10 epizoda 8,če koga zanima!

Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

Najbolj zabavno bi bilo, če bi bil Stig v resnici Captain Slow. :-)

No ja.. sej kar se tice May-a, se je prav hudo izkazal na finskem :D hehe

Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

  • 1 mesec pozneje...

Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje

Za objavljanje se morate najprej registrirati

Ustvarite račun

Registrirajte se! To je zelo enostavno!

Registriraj nov račun

Prijava

Že imate račun? Prijavite se tukaj.

Vpišite se
  • Zadnji brskalci   0 članov

    • Noben registriran uporabnik, si ne ogleduje to stran.


×
×
  • Ustvari novo...

Pomembne informacije

Z uporabo te strani se strinjate z uporabo piškotkov in se strinjate s pravili o varovanju zasebnosti!