moto rider Objavljeno Januar 24, 2009 Deli Objavljeno Januar 24, 2009 (popravljeno) Glasbeniki! Iščem človeka ki ima, ali igra avstralski, domorodski inštrument DIDŽIRIDU. Prosim za info! Hvala! :worship: LP mr Popravljeno Januar 24, 2009. Popravil moto rider Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
sergini Objavljeno Januar 24, 2009 Deli Objavljeno Januar 24, 2009 Jst ga imam, ga že neki cajta nism igral (igram ga za silo...), ko najdem filmčke kako ga igrati te poklikam. Lp Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Nata Objavljeno Januar 26, 2009 Deli Objavljeno Januar 26, 2009 (popravljeno) Jože: 041 727 156 ;) in še ena kr tko mal za smeh --> sta tega sem pa tud skor že pozabla ---> Kdo je Boštjan Penko? 47-letni sedaj nekdanji član posebne skupine za pregon organiziranega kriminala je mojster karateja s črnim pasom, ljubitelj psov, otrokoma pa za lahko noč igra didžiridu. Popravljeno Januar 26, 2009. Popravil Nata Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
ProdriveR Objavljeno Januar 26, 2009 Deli Objavljeno Januar 26, 2009 Uuuuu,to si bom pa pomojm prov kupu enkrat B) Enkrat sm u tivoliju poslusu,k se je en model v podhodu neki matru.Prov hudo za slisat B) Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
moto rider Objavljeno Januar 26, 2009 Avtor Deli Objavljeno Januar 26, 2009 (popravljeno) O.K. Hvala vsem! Zadeva rešena! mr Popravljeno Januar 26, 2009. Popravil moto rider Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
inge Objavljeno Januar 27, 2009 Deli Objavljeno Januar 27, 2009 (popravljeno) dobr inštrument Popravljeno Januar 27, 2009. Popravil inge Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Sanda7 Objavljeno Januar 27, 2009 Deli Objavljeno Januar 27, 2009 jp kolega ga ima so mu ga aburiđini dal zanimiva zadeva Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
moto rider Objavljeno Januar 28, 2009 Avtor Deli Objavljeno Januar 28, 2009 (popravljeno) jp kolega ga ima so mu ga aburiđini dalzanimiva zadeva Meni ga je dal pa naš (motosvetov) "domorodec" Sergini. :worship: Se mu zahvaljujem!! Če ga boste hotli slišat, morte pridet pa v petek 20. februarja v Litijo. :grim Popravljeno Januar 28, 2009. Popravil moto rider Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
bmwslo Objavljeno Januar 28, 2009 Deli Objavljeno Januar 28, 2009 Meni ga je dal pa naš (motosvetov) "domorodec" Sergini. :worship: Se mu zahvaljujem!! Če ga boste hotli slišat, morte pridet pa v petek 20. februarja v Litijo. :grim :worship: Pridem, sam mal več napiši kje kdaj ... :beer2: P.S. Pa ne na soboto prestavljat, ker sem zaseden :whistle: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
moto rider Objavljeno Januar 31, 2009 Avtor Deli Objavljeno Januar 31, 2009 :worship: Pridem, sam mal več napiši kje kdaj ... :beer2: P.S. Pa ne na soboto prestavljat, ker sem zaseden :whistle: Jaz ne bom! Lahko pa ti in tvoji prajtli. Pogoje boste imeli idealne... :grim :D :P Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Mutika Objavljeno Januar 31, 2009 Deli Objavljeno Januar 31, 2009 O.K. Hvala vsem! Zadeva rešena! mr Meni ga je dal pa naš (motosvetov) "domorodec" Sergini. :worship: Se mu zahvaljujem!! Če ga boste hotli slišat, morte pridet pa v petek 20. februarja v Litijo. :grim :worship: Didgereedoo ... imela sem ga priložnost slišati na licu mesta, Down under ... noro! Srh te spreleti. Prišli bomo. Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se