Skoči na vsebino

Oh ta stara mama!

smeško

Medtem, ko si v službi se tvoja stara mama vozi s tvojim motorjem. Kaj storiš?  

40 članov je glasovalo

1. 1.

• Zagrozi?, da je ne bo? ve? zalival ro?.
      1
    • Na motor natakne? klju?avnico.
      3
    • Prijavi? jo policiji.
      2
    • Za kazen ji skrije? protezo.
      20
    • Odpelje? jo na prvi motozbor.
      39

Priporočene objave

OK, naj fura stara če ji paše. Pa na motozboru bo za pir dala, da je ne bom mami zatožu.

Sam motor naj si pa svoj kupi porkaflek. Dam ene dvakrat za probat se pelat, potlej pa stop! Kaj pa veš, kakšne stare fotre bi sicer okol furala, pa kaj se ji po glavi štrika. Teli ta stari so čist out of control! :wink: :lol:

Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

• 4 let pozneje...

moja stara mama ma izpit za vse sm za kamion pa avtobus ne...recimo tud za traktor ga ma pa še nikol ni za volanom le-tega sedela :blink: , kako je to možno? to je blo takrat, ko so to kr poštamplal, če si le za avto meu...

no v glavnem...v bistvu ni odgovora tapravga...mogu bi bit še nekej v tem smislu: ma naj se voz, pa naj razbije, da bo novga, bolšga kupila :devil:

Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

Jaz imam še obe stari mami, stari čez 80 let, pa nobena nima izpita, kaj pa daj :?

Če bi se pa spravle na motor, bi ga pa rade volje posodil :grim

Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

Jaz imam še obe stari mami, stari čez 80 let, pa nobena nima izpita, kaj pa daj :?

Kaj se sekiraš, pri 80-ih pa res ne rabiš izpita. Predno ti policaj uspe razložiti, kaj hoče od tebe, definitivno zgubi živce, sploh če se spomnim moje stare mame, ki je slišala samo tisto kar je hotela slišat (življenska modrost).

Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

Na moto zbor jo pelji..... :kva2:

Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

se je moja mama (ne stara mama) usedla na motor, ji ga zakurblam, dam v brzino, da se bo zapelala... :lol1: to je bla komedija, polahko se premika (ampk kuplunge sploh ni spustila do konca) pol pa: bremze, bremze, kku se ustavš!!! :lol1: pa se tud 10 na uro ni pelala :P pol se ustav, tako, da da noge na tla :P pa reče: kku tu ti lahku koregiraš...tle je preveč usega za na roke delat :lol1:

Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

Hehe dobra ta tema.

Prvi dan ko sm kupu motor zvečer ob 10 uri sm prišu domou pa ves zagret pa je reku oče ajde da še jaz malo probam pa se gor vsede pa da v brzino pa počasi spusti sklopko pa gre. Prvi krog po neki stranski cesti, drugi krog pa čujem WUuuum potem pa ko rajsa guma zadaj pa motor crkne :D

Je reku beži s tem mene je strah tega, od takrat ga samo jaz peljem

Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

mal za hec :P

pa ne mi rečt da se je komu kaj takega zgodilo....

sem pa enkrat res našel svojo (takrat) 12 letno sestro sredi dvorišča z vžganim motorjem in že v brzini.. :eek: :evilgrin: sicer je rekla da se zafrkava in da ni nameravala nikamor res iti.. samo... :slap:

Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

Haha :D

Prvi dan k sm motor domov prpelov, ura je bla okol 8ih zvečer (bla je že tema) sm ga lepo s kombija zložu, pa šel gor v bajto po čelado pa jakno. K sm nazaj pršu je bil že ata na motorju pa se vozu okol... :blink: seveda dokler mu ni crknu... pol pa ni več šlo pa sm ga jest končno dobu :D :headbang: :lol1:

Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

:eek: Ok sem videl, da je tale zadeva malce za štos ampak jebemu, me je začelo skrbet ker je preko zime parkiran v njeni garaži. :slap:

Že ko sem prvega kupil je imela neke želje za začetek, da bi se malce na zadnjem zicu peljala. Glede na to, da se je v mladosti tudi sama vozila na okoli z motorjem me sedaj prav zares skrbi, bo treba redno kilometre preverjat :headbang:

Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje

Za objavljanje se morate najprej registrirati

Ustvarite račun

Registrirajte se! To je zelo enostavno!

Registriraj nov račun

Prijava

Že imate račun? Prijavite se tukaj.

Vpišite se
  • Zadnji brskalci   0 članov

• Noben registriran uporabnik, si ne ogleduje to stran.

• Ustvari novo...

Pomembne informacije

Z uporabo te strani se strinjate z uporabo piškotkov in se strinjate s pravili o varovanju zasebnosti!