Leteči Objavljeno September 23, 2002 Opozori Objavljeno September 23, 2002 Zadnjič sem v diskaču vidu da je mel DJ knjigo malo manjšo od formata A3 za shranjevanje CD jev (notri jih je šlo vsaj 100 če ne več, štirje na strani). Super zadeva, zelo pregledno in urejeno. Zdej me pa zanima ali mogoče kdo ve kje se taka zadeva pri nas dobi, manjše imajo sicer v Big Bangu samo gre not občutno manj CD-jev. LP Leteči
Chebi Objavljeno September 23, 2002 Opozori Objavljeno September 23, 2002 V Big Bangu majo od case logica take knjigce k gre not 200 CDjev, tko da mislm da je to tist kar iščeš.
Vrtnica Objavljeno September 23, 2002 Opozori Objavljeno September 23, 2002 kukr sm te zastopla je to od akte to ima pac kot dodatek... Poglej v Maxiju tam bi se verjetno dal dobit
Leteči Objavljeno September 24, 2002 Avtor Opozori Objavljeno September 24, 2002 Thanks.Grem dns v Big Bang pogledat,lohk da sem spregledal. LP Leteči
cyc Objavljeno September 24, 2002 Opozori Objavljeno September 24, 2002 kukr sm te zastopla je to od akte to ima pac kot dodatek... Poglej v Maxiju tam bi se verjetno dal dobit :shock: Akte?? :shock: Ne, ne ... no, morda je kak tak dodatek, ampak obstajajo dejansko mape s tem namenom, po 4je CDji na vsako stran "lista", v enem Muellerju sem tudi ze to videl ... sem ze razmisljal o tem, ene tri mape, za DVD ripe :lol: :lol: :twisted:
Vrtnica Objavljeno September 24, 2002 Opozori Objavljeno September 24, 2002 kukr sm te zastopla je to od akte to ima pac kot dodatek... Poglej v Maxiju tam bi se verjetno dal dobit :shock: Akte?? :shock: Ne, ne ... no, morda je kak tak dodatek, ampak obstajajo dejansko mape s tem namenom, po 4je CDji na vsako stran "lista", v enem Muellerju sem tudi ze to videl ... sem ze razmisljal o tem, ene tri mape, za DVD ripe :lol: :lol: :twisted: aha ja akte majo tut za uno drugo ne vem
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se