pupa Objavljeno Julij 25, 2001 Opozori Objavljeno Julij 25, 2001 HURRAAAAAA Dr. Looney ti si kar cas vzemi, ker je to kar velika masa za spraviti na grmado. Da ne bo pomote, niti ne govorim o njegovi dejansko telesni masi, temvec o masi v njegovi glavi!!!! kisses Pupa
Ice Objavljeno Julij 26, 2001 Avtor Opozori Objavljeno Julij 26, 2001 quote: temvec o masi v njegovi glavi!!!! ha? o cemu ti to? pa tam je prazno in pusto....se pajkov zaradi pomankanja ni vec.... ----------- FTW
easyrider Objavljeno Julij 26, 2001 Opozori Objavljeno Julij 26, 2001 quote: ... se pajkov zaradi pomankanja ni vec ... ... pa ceprav je znano, da pajki dolgo vzdržijo brez hrane ... P.s.: dobiš sok! lp Easyrider
Ice Objavljeno Julij 26, 2001 Avtor Opozori Objavljeno Julij 26, 2001 quote: ... pa ceprav je znano, da pajki dolgo vzdržijo brez hrane ... P.s.: dobiš sok! suuuuuuper.mille grazie. si lahko okus izberem sam? ----------- FTW
easyrider Objavljeno Julij 26, 2001 Opozori Objavljeno Julij 26, 2001 Ne, ker ti gepira samo jabolcni s smetano! lp Easyrider
Ice Objavljeno Julij 26, 2001 Avtor Opozori Objavljeno Julij 26, 2001 quote: jabolcni s smetano! raje samomor z rjavo zlico ----------- FTW
easyrider Objavljeno Julij 26, 2001 Opozori Objavljeno Julij 26, 2001 Dobro, pol pa jagodni z limono. lp Easyrider
Ice Objavljeno Julij 26, 2001 Avtor Opozori Objavljeno Julij 26, 2001 pa ti tudi kaj normalnega pijes?! ----------- FTW
easyrider Objavljeno Julij 26, 2001 Opozori Objavljeno Julij 26, 2001 Laško pivo (med ostalim). lp Easyrider
ak Objavljeno Julij 26, 2001 Opozori Objavljeno Julij 26, 2001 quote:Laško pivo (med ostalim). lp Easyrider LUNION (Laško&Union) - srednje zadene, zadah temu primeren Ejkej
Ice Objavljeno Julij 26, 2001 Avtor Opozori Objavljeno Julij 26, 2001 quote: Laško pivo (med ostalim). lp Easyrider sem vprasal "NORMALNEGA"! pir je droga! ----------- FTW
ak Objavljeno Julij 26, 2001 Opozori Objavljeno Julij 26, 2001 quote: sem vprasal "NORMALNEGA"! pir je droga! Umazani štumfi, slab zadah, zadnjicnini plini, etc tudi.... Ejkej
Ice Objavljeno Julij 26, 2001 Avtor Opozori Objavljeno Julij 26, 2001 quote: quote: sem vprasal "NORMALNEGA"! pir je droga! Umazani štumfi, slab zadah, zadnjicnini plini, etc tudi.... 1 zokni sami smrdijo 2 nimam 3 katalizator pokvarjen 4 ..... ----------- FTW
ak Objavljeno Julij 26, 2001 Opozori Objavljeno Julij 26, 2001 quote:1 zokni sami smrdijo cak mal... ' Pride Ice u C&A in pride do nogavic. Pa vpraša :"Kaj delate zokni?" "Eh nc, mal smrdimo..." ' PS : Je pa res, da sami stojijo po trodnevni uporabi... Ejkej
Ice Objavljeno Julij 26, 2001 Avtor Opozori Objavljeno Julij 26, 2001 quote: ' Pride Ice u C&A in pride do nogavic. Pa vpraša :"Kaj delate zokni?" "Eh nc, mal smrdimo..." ' a tebi tisti kemicni vonj po "novem cvirnu" disi,al kaj?! ----------- FTW
ak Objavljeno Julij 26, 2001 Opozori Objavljeno Julij 26, 2001 quote:a tebi tisti kemicni vonj po "novem cvirnu" disi,al kaj?! Je kr razlika med 'neprijetnim vonjem' in 'smradom'... Rajš voham nov cvirn, kot pa nošene štumfe Ejkej
easyrider Objavljeno Julij 26, 2001 Opozori Objavljeno Julij 26, 2001 Ejkej, rajši pusti Icea. On je takšnih in drugacnih vonjav že vajen (ce me spomin ne vara, ima na eni strani hiše zelo prometno cesto, na drugi pa polje, na katerem vsi okoliški kmetje praznijo Creine). Verjemi mi, da je utrjen. Sicer pa tudi mora biti, saj barv pa res ne dobi vsak. lp Easyrider
Ice Objavljeno Julij 26, 2001 Avtor Opozori Objavljeno Julij 26, 2001 vaja dela mojstra ----------- FTW
Pervy Objavljeno Julij 30, 2001 Opozori Objavljeno Julij 30, 2001 quote: sem vprasal "NORMALNEGA"! pir je droga! ----------- FTW ja ampak na sreco legalna, grem glih zdaj na 1-2 piveka pol pa domov!!! pervy-----pivo out SUPPORT YOUR LOCAL PERVERT!!!
Babi Objavljeno Januar 29, 2006 Opozori Objavljeno Januar 29, 2006 vorwerk sesalci se priporocajo za alergike,ker so eni izmed redkih,ki prah res ujamejo in ga odstranijo. ----------- remember the times when sex was safe and motorcycles were not? Malo pozno :cry: Ice se strinjam, ga uporabljam že nekaj let in je res vreden svojega denarja. Tudi kemično krasno očistim preprogo s vorwerkom. :D
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se