suzuki Objavljeno Februar 1, 2009 Opozori Objavljeno Februar 1, 2009 Hola pistoljupci, mislim da tale bonbonček zasluži svojo temo, kajne?!?! jasno - bohnedaj!! - ni domači, slovenski, ampak se bo treba spet peljat čez dve meji.. ampak kot pravijo "beggars can't be choosers", torej motorčke v kombije in na prikolice, pa gasa proti malem mestecu Dunajska Streda, 48 km od Bratislave, kjer naj bi letos junija dokončali pisto, ki bo imela 6 variant, dolžine od 2740 m do 5800 m. Na Slovakia Ringu so, kot veste, že rezervirani termini za Jura dirke, avgusta romunsko prvenstvo v superbiku, pa najbrž še kaj, a tudi za navadne drajsalce so bo kmalu kaj našlo :) zemljevid pa še ena slikca piste, meni je všeč, hehe (sej je meni vsaka všeč, samo da se mal popraskam po kolenih, k me skoz srbijo :naughty: ja, pa de je Seven zadovoljna :blush: ) Cupo, She, spid3r in 1 other 4
Zx_R Objavljeno Februar 1, 2009 Opozori Objavljeno Februar 1, 2009 Kolk zgleda na shemi, se bo lahko vozlo kot na pannonii, levo in desno...., zgleda razgibana, tehnična.. :OK:
m1ha Objavljeno Februar 1, 2009 Opozori Objavljeno Februar 1, 2009 Ma ne morem verjet, a bodo samo še gokard piste delali!? Meni, te zavite in počasne sploh niso všeč! Grega46 1
suzuki Objavljeno Februar 1, 2009 Avtor Opozori Objavljeno Februar 1, 2009 Hola, @ Zx_R: ja, tudi meni so zavite in tehnične zlo všeč :OK: @ m1ha: IMHO vseeno ne bo tko hudo počasna kot ti mogoče zgleda tlele na slikci... ja nč, bo treba sprobat da bomo vidl kako gre, al ja :naughty: She in Cupo 2
m1ha Objavljeno Februar 1, 2009 Opozori Objavljeno Februar 1, 2009 Hola, @ Zx_R: ja, tudi meni so zavite in tehnične zlo všeč :OK: @ m1ha: IMHO vseeno ne bo tko hudo počasna kot ti mogoče zgleda tlele na slikci... ja nč, bo treba sprobat da bomo vidl kako gre, al ja :naughty: Ja definitivno, jaz grem letos trikrat, upam...
danci1973 Objavljeno Februar 1, 2009 Opozori Objavljeno Februar 1, 2009 Še malo podrobnejši načrt v PDF-u... D.
Gorgh Objavljeno Februar 1, 2009 Opozori Objavljeno Februar 1, 2009 Ma ne morem verjet, a bodo samo še gokard piste delali!?Meni, te zavite in počasne sploh niso všeč! +1 :krneki: :krneki:
Baky23 Objavljeno Februar 2, 2009 Opozori Objavljeno Februar 2, 2009 Ta pista bo kar hitra in tudi zelo tehnična manj zakomplicirana kot Panonija :grim komaj čakam 24.25- 07. da jo testiram
kaw Objavljeno Februar 2, 2009 Opozori Objavljeno Februar 2, 2009 Ta pista bo kar hitra in tudi zelo tehnična manj zakomplicirana kot Panonija :grim komaj čakam 24.25- 07. da jo testiram A boš moj inštruktor Baky? :evilgrin:
Baky23 Objavljeno Februar 2, 2009 Opozori Objavljeno Februar 2, 2009 A boš moj inštruktor Baky? :evilgrin: Lohk povej kdo si da se bomo poznal
iceage Objavljeno November 11, 2009 Opozori Objavljeno November 11, 2009 pista je koncana in obratuje. eni smo jo že okusli s koleni:whistle: pista je koncana in obratuje. eni smo jo že okusli s koleni:whistle: DXR16 1
Terminator Objavljeno November 11, 2009 Opozori Objavljeno November 11, 2009 eni smo jo že okusli s koleni:whistle: eni smo jo že okusli s koleni:whistle: In? Tista sekcija z ovinki zadaj res zgleda zelo go-kartsko?
casper7 Objavljeno November 11, 2009 Opozori Objavljeno November 11, 2009 Uffff s kakšnim užitkom bi jo šou testerat
Zx_R Objavljeno November 12, 2009 Opozori Objavljeno November 12, 2009 In? Tista sekcija z ovinki zadaj res zgleda zelo go-kartsko? Precej več kot gokardsko...
m1ha Objavljeno November 12, 2009 Opozori Objavljeno November 12, 2009 Eni smo jo že pred več kot mesecem... A robnike pa table z metri do ovinkov so zrihtali?
sesir Objavljeno November 12, 2009 Opozori Objavljeno November 12, 2009 Eni smo jo že pred več kot mesecem... Vtisi,občutki,mnenje?
m1ha Objavljeno November 12, 2009 Opozori Objavljeno November 12, 2009 Vtisi,občutki,mnenje? Pista je kar zanimiva, hitra! Meni kar všeč, je pa res do ko smo bli mi gor (en dan po otvoritvi) ni bila še čist končana , so manjkali robniki in table z metri, upam da s to zrihtali, pa še gume ni bilo nič na asfaltu tako da je bil grip približno tak kot na grobniku v dežju, je blo pa naslednji dan že bistveno boljše! sesir, gsx750f in casper7 3
GRUNF Objavljeno November 12, 2009 Opozori Objavljeno November 12, 2009 Precej več kot gokardsko... Kaj jim te kuj kostike mečete? Upam, da avtor Kinderwagen (soavtorja pa tudi) ne bo jezen, ampak slike so vredne več kot 100 povedanih besed.. http://mcm.mojforum.si/mcm-about149.html Ervin93 in grepavl 1 1
iceage Objavljeno November 12, 2009 Opozori Objavljeno November 12, 2009 Eni smo jo že pred več kot mesecem... A robnike pa table z metri do ovinkov so zrihtali? še ne
Zx_R Objavljeno November 14, 2009 Opozori Objavljeno November 14, 2009 Eni smo jo že pred več kot mesecem... A robnike pa table z metri do ovinkov so zrihtali? Smo bli zlo hitro za vami (5 dni) in je blo še nekaj zadev under construcion. Ampak nič zato, spomladi bi ziher vse tip top
Zx_R Objavljeno November 14, 2009 Opozori Objavljeno November 14, 2009 Kaj jim te kuj kostike mečete? Čuj sej zdaj bo zima torej čas za glodanje... :naughty:
GRUNF Objavljeno November 16, 2009 Opozori Objavljeno November 16, 2009 Čuj sej zdaj bo zima torej čas za glodanje... Zima je za skijanje..... ...in ne za glodanje....čeprav vse pičkarije ratajo v mrtvi sezoni.... grepavl in Ervin93 1 1
Popularna objava suzuki Objavljeno Junij 30, 2010 Avtor Popularna objava Opozori Objavljeno Junij 30, 2010 Hola, včeraj smo se Enes (s sinom), JP in moja malenkost udeležili track-daya ki so ga priredili Valentinosi; organizacija je bila najbrezhibnejša do sedaj, prijaznost organizatorjev izjemna, cena - v primerjavi z najbolj obiskanim Grobnikom - pa več kot spodobna: kljub temu da se nismo prijavili in smo kar uleteli na sceno zadnji hip (in zato plačali malce višjo ceno) 95€; v ceni je bil že zajet tudi transponder ker sem bil prvič na tej pisti sem izkoristil še eno brezplačno uslugo Valentinosov - vožnjo z inštruktorjem, ki je bil taka faca, da sem namesto planiranega prvega sessiona ostal z njim tri, do kosila nova pista je široka kot letališče, čist odštekana, hitra ko blisk (na ciljni ravnini je Seven prvič pokazala 299 na števcu), nekateri odseki so "slepi" ker v njih priletiš (skoraj dobesedno!!) preko hriba, skratka čisti odklop še danes sem tko nasmejan da če ne bi imel ušes bi mi glava narazen padla :naughty: oba rejserja sta pridno trenirala za AA dirko tale vikend, Enes je postavil šesti čas dneva z 2:12, JP pa je bil najhitrejši z 2:10; obema čestitke in srečno na dirki!! skratka, fenomenalno fleten dan na tej res hudo divji pisti PS slikce so bolj tkotko, na hitro ker ni bilo časa za slikanje, je kar naprej dogajalo pa še precej vroče je bilo, zrak je imel od 26 do 35 stopinj, asfalt pa 38 do 51 (podatki z displaya na pisti) casper7, dotem, gsx750f in 11 others 13 1
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se