dejan Objavljeno Februar 3, 2009 Opozori Objavljeno Februar 3, 2009 :headbang: :headbang: :headbang: a mogoče kdo ve zakaj mi tako nabija porabo, kombinirana je okol 9, l mestna pa raje več. motor je pa 1.9 dci 88 kw . hvala za vsak koristen nasvet! :headbang:
bmw Objavljeno Februar 3, 2009 Opozori Objavljeno Februar 3, 2009 :headbang: :headbang: :headbang: a mogoče kdo ve zakaj mi tako nabija porabo, kombinirana je okol 9, l mestna pa raje več. motor je pa 1.9 dci 88 kw . hvala za vsak koristen nasvet! :headbang: daj malo več podatkov.....letnik, prevoženi km, a kaj kadi,itd....
simonsi Objavljeno Februar 3, 2009 Opozori Objavljeno Februar 3, 2009 :headbang: :headbang: :headbang: a mogoče kdo ve zakaj mi tako nabija porabo, kombinirana je okol 9, l mestna pa raje več. motor je pa 1.9 dci 88 kw . hvala za vsak koristen nasvet! :headbang: a to izmerjena a po računalniku?
ferek Objavljeno Februar 3, 2009 Opozori Objavljeno Februar 3, 2009 :headbang: :headbang: :headbang: a mogoče kdo ve zakaj mi tako nabija porabo, kombinirana je okol 9, l mestna pa raje več. motor je pa 1.9 dci 88 kw . hvala za vsak koristen nasvet! :headbang: Zato ker je to RENOLD LAGUNA... :P :P
Ice Objavljeno Februar 3, 2009 Opozori Objavljeno Februar 3, 2009 http://www.motosvet.com/tabla/index.php?ac...hlite=%2Blaguna klonk.
Priporočene objave