dejan Objavljeno Februar 3, 2009 Deli Objavljeno Februar 3, 2009 :headbang: :headbang: :headbang: a mogoče kdo ve zakaj mi tako nabija porabo, kombinirana je okol 9, l mestna pa raje več. motor je pa 1.9 dci 88 kw . hvala za vsak koristen nasvet! :headbang: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
bmw Objavljeno Februar 3, 2009 Deli Objavljeno Februar 3, 2009 :headbang: :headbang: :headbang: a mogoče kdo ve zakaj mi tako nabija porabo, kombinirana je okol 9, l mestna pa raje več. motor je pa 1.9 dci 88 kw . hvala za vsak koristen nasvet! :headbang: daj malo več podatkov.....letnik, prevoženi km, a kaj kadi,itd.... Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
simonsi Objavljeno Februar 3, 2009 Deli Objavljeno Februar 3, 2009 :headbang: :headbang: :headbang: a mogoče kdo ve zakaj mi tako nabija porabo, kombinirana je okol 9, l mestna pa raje več. motor je pa 1.9 dci 88 kw . hvala za vsak koristen nasvet! :headbang: a to izmerjena a po računalniku? Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
ferek Objavljeno Februar 3, 2009 Deli Objavljeno Februar 3, 2009 :headbang: :headbang: :headbang: a mogoče kdo ve zakaj mi tako nabija porabo, kombinirana je okol 9, l mestna pa raje več. motor je pa 1.9 dci 88 kw . hvala za vsak koristen nasvet! :headbang: Zato ker je to RENOLD LAGUNA... :P :P Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Ice Objavljeno Februar 3, 2009 Deli Objavljeno Februar 3, 2009 http://www.motosvet.com/tabla/index.php?ac...hlite=%2Blaguna klonk. Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Priporočene objave