speedbostjan Objavljeno September 24, 2002 Deli Objavljeno September 24, 2002 Zanima me kje lahko dobiš nalepke za skuterje poceni ali celo brezblačno. In na kak način jih lahko dobiš Pišite prosim !!! Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
dunker Objavljeno September 24, 2002 Deli Objavljeno September 24, 2002 Jest sem pisal na e-mail od firme Giannelli in sem hvalil njihov avspuh in jih zaprosil za nalepke... Čez kakšnih 14 dni sem čist nepričakovo dobil po pošti - se mi zdi - 6 nalepk. Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
speedbostjan Objavljeno September 24, 2002 Avtor Deli Objavljeno September 24, 2002 Daj prosim napišimi tisti tvoj e-mail da vidim kaj si vse noter napisal. hvala Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Jason Objavljeno September 24, 2002 Deli Objavljeno September 24, 2002 Na Intermotu so nalepke delili brezplačno. Sicer bi ti ji pa tudi kakšen prodajalec te robe dal, če bi mu vsaj rekel, kaj šele da bi kaj kupil. Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
gorazd Objavljeno September 24, 2002 Deli Objavljeno September 24, 2002 Na intermotu so še kape , obeske za ključe un še kaj delili. SEVEDA ZASTONJ :lol: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
dunker Objavljeno September 24, 2002 Deli Objavljeno September 24, 2002 Speedbostjan, e-maila žal nisem shranu... Ampak posebi zate se bom potrudu z osnutkom. :wink: Tkole nekako: (en lep začetni pozdravček) I've bought Giannelli Sport 6 exhaust and I'm very satisfied with it. The power of scooter has increased and the acceleration is much better now... I'd like to show everybody how much I like my Giannelli exhaust and the way it increased my scooter's performance. I'd be very happy if you would send my some of your stickers. In case you'll decide to make my day nicer, here's my adress: blabla tampatam xx SLOVENIA Ne vem, no, tko nekak sem se jest lotil... Probej tud ti, mogoče ti uspe. Se opravičujem za morebitne napake, vse pravice pridržane, Anže :lol: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
jrk0 Objavljeno September 24, 2002 Deli Objavljeno September 24, 2002 Pa saj ne rabis nalepk, to je skuter pol prevec nekako kicast al kak bi se temu reklo...:) jaz mam teorijo: tolko nalepk polini na skuteru, kolko je delov zamenjih zraven kateris dobis eno nalepko pac:). nokian73 1 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
dunker Objavljeno September 24, 2002 Deli Objavljeno September 24, 2002 Jest imam ene 3 Giannelli nalepke za en Giannelli avspuh, eno Polini nalepko za en Polini 70 in v kratkem prideta gor še dve Malossi nalepki - ena za kevlar jermen, druga za Malossi valjčke. :lol: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
x8r-x Objavljeno September 24, 2002 Deli Objavljeno September 24, 2002 Pol bi mogu imet js polepljen cel motor. :D ben, js pa imam drugače samo 2 nalepki od malossi in 2 od shella (na vsakem boku eno) => olje ki ga uporabljam. Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Jason Objavljeno September 24, 2002 Deli Objavljeno September 24, 2002 Jaz pa imam na skuterju tri nalepke: 2 x "TrgoAvto priporoča Castrol TTS" in 1 x "Motosvet". Sem pa že hotel "SLO" nalepko dati gor, ker mi je en avtrijski carinik težil, pa nisem našel prostora (na zadnjem delu). Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
hors3 Objavljeno September 25, 2002 Deli Objavljeno September 25, 2002 Moj kolega je bil zdaj v Muenchnu pa je prinsel celo vrečo nalepk, tako da mam zdaj skuter cel prelepljen, on pa popolno celega(Nalepka ob nalepki) pa kar dobro je izpadlo... Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
mazek26 Objavljeno Oktober 13, 2002 Deli Objavljeno Oktober 13, 2002 ej folk ki pa dobite nalepke motosvet, ker bi jih tut jst imel................ :oops: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Brrrm Objavljeno Oktober 13, 2002 Deli Objavljeno Oktober 13, 2002 Na motosvetovih srečanjih, če je tam Noise in če ima nalepke s seboj :lol: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
manjak Objavljeno Oktober 13, 2002 Deli Objavljeno Oktober 13, 2002 Kdaj pa so ta srečanja, Jst bi tut to mel Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Brrrm Objavljeno Oktober 13, 2002 Deli Objavljeno Oktober 13, 2002 To pa najdeš v forum/motosvet.com zadeve. Sicer se pa Noise dokaj redno ob sredah pojavlja v OLPju. Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
mazek26 Objavljeno Oktober 13, 2002 Deli Objavljeno Oktober 13, 2002 Zdej kje je ta olp pa kje bo naslednje motosvet srečanje v slo. Bo kje blizu krškega al pa tak. pa bi se dalo z noisem zment da mi pošle kake dve nalepke po pošti?? Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Brrrm Objavljeno Oktober 13, 2002 Deli Objavljeno Oktober 13, 2002 Ta trenutek ni razpisano nobeno FS. OLP je gostilna v okolici Ljubljane. Najbolje je, da pošlješ PM s svojo želju Noise Datu. Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
mazek26 Objavljeno Oktober 13, 2002 Deli Objavljeno Oktober 13, 2002 hvala Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
mimixtz Objavljeno Oktober 13, 2002 Deli Objavljeno Oktober 13, 2002 Mazek, če ne drgač pejt naslednje leto na motoboom pa boš dubu. Jaz sem. Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
mazek26 Objavljeno Oktober 13, 2002 Deli Objavljeno Oktober 13, 2002 jo ljudi na matoboom mislim it in sem letos že bil. kje so jih pa delil nalepke? Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
SmokeV8 Objavljeno Oktober 13, 2002 Deli Objavljeno Oktober 13, 2002 Js sm na svoji sportivi se Gilera pa SP sport production dol vzel, ker mi je nekak lepsi motor ce je brez nalepk. Dal bi kej gor vrjetno, ce bi ful spedenu motor, ampak samo eno majhno nalepko, ki bi najverjetneje najdla svoj plac na zadnem ali sprednjem blatniku Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
dunker Objavljeno Oktober 13, 2002 Deli Objavljeno Oktober 13, 2002 Jest bi tud mogoče gor fliknil kakšno Motosvet nalepko. No, saj bo za use še čas... Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
mazek26 Objavljeno Oktober 14, 2002 Deli Objavljeno Oktober 14, 2002 ka bo letos na motoboomu motosvet Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
mimixtz Objavljeno Oktober 16, 2002 Deli Objavljeno Oktober 16, 2002 www.motoboom.net Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
mazek26 Objavljeno Oktober 16, 2002 Deli Objavljeno Oktober 16, 2002 hvala :lol: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se