pupa Objavljeno petek ob 11:43 Objavljeno petek ob 11:43 Za ene stresni dan, za druge pa dan neodvisnosti 😁 1 1 1
VS800 Objavljeno petek ob 13:18 Objavljeno petek ob 13:18 Pa ni treba da ste vsi zaljubljeni dons......na 1 novembra tut niso vsi mrtvi..... 7
RobiRoberto Objavljeno petek ob 14:51 Objavljeno petek ob 14:51 Ker je dopoldne snežilo, raje nisem šev b bližnji Hofer po šopek, zato sem ga poiskal z Goglom in ji ga poslal na njen e-mail, tako da sem obvladel dve muhi na en mah, nisem tvgal svojega zdravja in prihranil sem nekaj €€ . 4 1 1
pik1 Objavljeno petek ob 15:19 Objavljeno petek ob 15:19 pred 28 minutami, RobiRoberto pravi: Ker je dopoldne snežilo, raje nisem šev b bližnji Hofer po šopek, zato sem ga poiskal z Goglom in ji ga poslal na njen e-mail, tako da sem obvladel dve muhi na en mah, nisem tvgal svojega zdravja in prihranil sem nekaj €€ . . ... ne škrtari na ženi 1 1
pupa Objavljeno petek ob 15:46 Objavljeno petek ob 15:46 pred 54 minutami, RobiRoberto pravi: Ker je dopoldne snežilo, raje nisem šev b bližnji Hofer po šopek, zato sem ga poiskal z Goglom in ji ga poslal na njen e-mail, tako da sem obvladel dve muhi na en mah, nisem tvgal svojega zdravja in prihranil sem nekaj €€ . Kak izgovor imaš pa sedaj, popoldan? 🤔 1 1
pik1 Objavljeno petek ob 16:18 Objavljeno petek ob 16:18 pred 31 minutami, pupa pravi: Kak izgovor imaš pa sedaj, popoldan? 🤔 . ... nehal je snežit ... pa ni več romantičn 3
pupa Objavljeno soboto ob 10:55 Objavljeno soboto ob 10:55 Mislim, da žena ni bila zadovoljna, ker se ne javi več v tej temi 🤣🤣
MARE 65 Objavljeno soboto ob 20:50 Objavljeno soboto ob 20:50 pred 9 urami, pupa pravi: Mislim, da žena ni bila zadovoljna, ker se ne javi več v tej temi 🤣🤣 Počakajmo Robijev selfie...treči dan jedva malo otvorio ljevo oko 3
MARE 65 Objavljeno soboto ob 20:57 Objavljeno soboto ob 20:57 pred 5 minutami, MARE 65 pravi: Počakajmo Robijev selfie...treči dan jedva malo otvorio ljevo oko Evo preveril, od četrtka ni njegove objave v kofi tajm 2
MARE 65 Objavljeno nedeljo ob 16:54 Objavljeno nedeljo ob 16:54 Lažne informacije, Robi je na forumu............................samo selfija pa še ni 2
pupa Objavljeno nedeljo ob 17:25 Objavljeno nedeljo ob 17:25 Še nima dovolj odprtih oči, da bi na sprožilec za selfija pritisnil 🤣🤪 2
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se