.... Objavljeno Februar 23, 2018 Opozori Objavljeno Februar 23, 2018 Ležim in se bašem z muffini. Ne da se mi slikat in vam pokazat...ne da se mi nič, sem miškasto len. dr.looney, maus in bobi1001 2 1
maus Objavljeno Marec 6, 2018 Opozori Objavljeno Marec 6, 2018 trenutno sporočam sledeče, kar sem že objavil na nekaterih družbenih omrežij, da ne bi prihajalo do nesporazumov in sicer: Tiste, ki ste me hotle zapecat sporočam, da se bliža pomlad in ste zamudile za to sezono ...., Akito, Bmflar in 6 others 1 6 2
izibajker Objavljeno Marec 6, 2018 Opozori Objavljeno Marec 6, 2018 pred 22 minutami, maus pravi: trenutno sporočam sledeče, kar sem že objavil na nekaterih družbenih omrežij, da ne bi prihajalo do nesporazumov in sicer: Tiste, ki ste me hotle zapecat sporočam, da se bliža pomlad in ste zamudile za to sezono A to si imel v mislih tiste 4 forumašice, ki še vztrajajo na tem forumu? notranc, lucif3rka, maus in 1 other 1 3
maus Objavljeno Marec 6, 2018 Opozori Objavljeno Marec 6, 2018 pred 7 minutami, izibajker pravi: A to si imel v mislih tiste 4 forumašice, ki še vztrajajo na tem forumu? obvestil sem svetovni splet, tudi tukaj... sj veš, da ne bi pršlo do nesporazumov itak jih je več in skrivaj opazujejo vaše in moje poteze skratka .. js sm svoje objavu Ninč., dr.looney, izibajker in 3 others 2 4
dr.looney Objavljeno Marec 6, 2018 Opozori Objavljeno Marec 6, 2018 pred 44 minutami, maus pravi: trenutno sporočam sledeče, kar sem že objavil na nekaterih družbenih omrežij, da ne bi prihajalo do nesporazumov in sicer: Tiste, ki ste me hotle zapecat sporočam, da se bliža pomlad in ste zamudile za to sezono Jest sm pa mislila da si miš..... zdej pa praviš da si fish...... notranc, Akito in maus 1 2
DAMI34 Objavljeno Marec 6, 2018 Opozori Objavljeno Marec 6, 2018 pred eno uro, izibajker pravi: A to si imel v mislih tiste 4 forumašice, ki še vztrajajo na tem forumu? na FBju ima 586 prjatlc (ja fouš sm mu, ampak kaj ko sem srečno poročen) in verjemi, da si vsaj tretjina njih trenutno reže žile maus in notranc 1 1
maus Objavljeno Marec 6, 2018 Opozori Objavljeno Marec 6, 2018 pred 53 minutami, DAMI34 pravi: na FBju ima 586 prjatlc (ja fouš sm mu, ampak kaj ko sem srečno poročen) in verjemi, da si vsaj tretjina njih trenutno reže žile pou si jih je že lan, ko so zvedle, da mam enoseda notranc, lucif3rka, dr.looney in 2 others 1 4
peterjanko Objavljeno Marec 6, 2018 Opozori Objavljeno Marec 6, 2018 pred 16 minutami, maus pravi: pou si jih je že lan, ko so zvedle, da mam enoseda sej če sebi enako prjatlco vzameš na motor bi itaq oba sedela v enem sedežu sploh opazil nebi notranc, maus in dr.looney 1 2
izibajker Objavljeno Marec 6, 2018 Opozori Objavljeno Marec 6, 2018 pred eno uro, DAMI34 pravi: na FBju ima 586 prjatlc ... Če se jih vsaj 50 izmed zgoraj omenjenih FB prjatlc registrira še tule, bo forum doživel popoln razcvet, da ne rečem korenito vsestransko preobrazbo... DAMI34, lucif3rka, maus in 2 others 1 4
alpi80 Objavljeno Marec 6, 2018 Opozori Objavljeno Marec 6, 2018 ležim na kavču in gledam ponovitev dobro jutro,zuni je dž... DAMI34 1
DAMI34 Objavljeno Marec 6, 2018 Opozori Objavljeno Marec 6, 2018 pred 2 urami, izibajker pravi: Če se jih vsaj 50 izmed zgoraj omenjenih FB prjatlc registrira še tule, bo forum doživel popoln razcvet, da ne rečem korenito vsestransko preobrazbo... mah, nč ne bo, če je pa objavil, da je do nadalnjega zaseden izibajker in maus 2
Bmflar Objavljeno Marec 6, 2018 Opozori Objavljeno Marec 6, 2018 Cedim sline pred 6 urami, maus pravi: trenutno sporočam sledeče, kar sem že objavil na nekaterih družbenih omrežij, da ne bi prihajalo do nesporazumov in sicer: Tiste, ki ste me hotle zapecat sporočam, da se bliža pomlad in ste zamudile za to sezono Pol je biu tist dnar investiran u kafe stran vržen Akito, Ninč., maus in 1 other 4
Ninč. Objavljeno Marec 7, 2018 Opozori Objavljeno Marec 7, 2018 Kokr sm čokolade požrla v minulih dneh, mam še premal mozolov. Joj, Ninč zbrci se u red, ker... ker!!! dr.looney in VS800 2
peterjanko Objavljeno Marec 8, 2018 Opozori Objavljeno Marec 8, 2018 pred 9 urami, NinaBina pravi: Kokr sm čokolade požrla v minulih dneh, mam še premal mozolov. Joj, Ninč zbrci se u red, ker... ker!!! ti bo kombinezon premejhn ? Ninč. 1
Ninč. Objavljeno Marec 8, 2018 Opozori Objavljeno Marec 8, 2018 pred 30 minutami, peterjanko pravi: ti bo kombinezon premejhn ? To glih mogoc ne, bodo pa vse ostale gate za zamenat peterjanko, dr.looney in Akito 3
Miha1985 Objavljeno Marec 8, 2018 Opozori Objavljeno Marec 8, 2018 Prosim na banki za kredit da si grem po novo rsv4.hehe Bmflar in bajkr88 1 1
lucif3rka Objavljeno Marec 8, 2018 Opozori Objavljeno Marec 8, 2018 Po poti domov srečala dva motorja. Oba sta bla GS-a. Vesolje, back off, ne dam je! XTR 1
XTR Objavljeno Marec 8, 2018 Opozori Objavljeno Marec 8, 2018 14 minutes ago, lucif3rka said: Oba sta bla GS-a. En črn, z odsevniki na cevnih zaščitah? Sem ga srečal v Krškem. Razočaran, ker so že pospravili Afriko Twin pred Trgomotom, zagledam GS-a na cesti... me je spravil v dobro voljo. lucif3rka 1
lucif3rka Objavljeno Marec 8, 2018 Opozori Objavljeno Marec 8, 2018 18 minutes ago, XTR said: En črn, z odsevniki na cevnih zaščitah? Sem ga srečal v Krškem. Razočaran, ker so že pospravili Afriko Twin pred Trgomotom, zagledam GS-a na cesti... me je spravil v dobro voljo. Točno to, prav pasal je v sončen razgled XTR 1
mladench Objavljeno Marec 8, 2018 Opozori Objavljeno Marec 8, 2018 VS800, gretzky, dr.looney in 1 other 4
Popularna objava notranc Objavljeno Marec 9, 2018 Popularna objava Opozori Objavljeno Marec 9, 2018 Po službi sem se odpravil na Slivnico. Sonce je načel sneg, da se na določenih mestih predira in si do kolen v snegu. Ampak lepo pa je. pogled na Cerkniško jezero Lp, notranc izibajker, maus, Akito in 8 others 11
maus Objavljeno Marec 11, 2018 Opozori Objavljeno Marec 11, 2018 zliku srajce do zlikanja Bmflar, dr.looney in Ninč. 1 2
tomaz69 Objavljeno Marec 11, 2018 Opozori Objavljeno Marec 11, 2018 pred 1 minuto, maus pravi: zliku srajce do zlikanja Ne moreš da verjameš! Ninč. in maus 2
Ninč. Objavljeno Marec 11, 2018 Opozori Objavljeno Marec 11, 2018 pred 11 minutami, maus pravi: zliku srajce do zlikanja Je lažje ovinke peglat, ane dr.looney in alpi80 1 1
maus Objavljeno Marec 11, 2018 Opozori Objavljeno Marec 11, 2018 pred 24 minutami, tomaz69 pravi: Ne moreš da verjameš! verjameš, verjameš pred 14 minutami, NinaBina pravi: Je lažje ovinke peglat, ane valda sicer pa ... sm se odloču, da bom meu pulover čez verjetno veste za razlog, pa to ni mraz gretzky, tomaz69, dr.looney in 2 others 3 2
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se