Buschi Objavljeno Avgust 29 Opozori Objavljeno Avgust 29 pred eno uro, VS800 pravi: fak stari..................................sam upam da si vredu... Pa ja, itak da sm. Če bi mal po telefonu prebrskal, bi še najdu kako sliko skupi z njim. Tak da, jest sm uredu: všeč so mi stare in debele, najboljši avto je taljan in poslušam Murkota ! franc, VS800, Grut in 1 other 1 2 1
VS800 Objavljeno Avgust 29 Opozori Objavljeno Avgust 29 pred 5 minutami, Buschi pravi: Pa ja, itak da sm. Če bi mal po telefonu prebrskal, bi še najdu kako sliko skupi z njim. Tak da, jest sm uredu: všeč so mi stare in debele, najboljši avto je taljan in poslušam Murkota ! Kapo dol stari..... Grut 1
pik1 Objavljeno Avgust 29 Opozori Objavljeno Avgust 29 . ... hidriram se s "hidrati" Grut, Frenk 67, Mavti in 1 other 4
DAMI34 Objavljeno Avgust 31 Opozori Objavljeno Avgust 31 pred 7 minutami, Grut pravi: Študeram s čim nej zacnem... tle pa res ne morš zgrešit Grut 1
pik1 Objavljeno September 11 Opozori Objavljeno September 11 . ... mal za bajto ... na kavici DAMI34, RobiRoberto in bajkr88 2 1
DAMI34 Objavljeno September 11 Opozori Objavljeno September 11 pred eno uro, pik1 pravi: . ... mal za bajto ... na kavici brezveze če ni redbula na mizi pik1 1
pik1 Objavljeno September 11 Opozori Objavljeno September 11 pred 2 urami, DAMI34 pravi: brezveze če ni redbula na mizi . ... pa sej to ni bil tranzit z nadčloveškimi napori, da bi moral bit še redbul zravn ... to je blo sam za bajto ... pa še to brez lužc ... no, bolj kot ne brez veze DAMI34 in Frenk 67 2
Buschi Objavljeno September 21 Opozori Objavljeno September 21 A kaj trenutno počnem? Sanjam... DAMI34, Kugelschreiber in RobiRoberto 1 2
DAMI34 Objavljeno September 21 Opozori Objavljeno September 21 pred 3 urami, Buschi pravi: A kaj trenutno počnem? Sanjam... danes so sanje dovoljene, yu3 je nov dan
Kugelschreiber Objavljeno September 27 Opozori Objavljeno September 27 Na iglo sm se dal. Drugic letos. Ne zadnjic. Gaddemit. DAMI34, pik1, Quest in 5 others 3 5
Buschi Objavljeno September 28 Opozori Objavljeno September 28 A kaj trenutno počnem? Sanjam... pik1, breg, DAMI34 in 1 other 3 1
MARE 65 Objavljeno September 28 Opozori Objavljeno September 28 (popravljeno) pred 7 urami, Buschi pravi: A kaj trenutno počnem? Sanjam... pred 1 uro, Tedybear pravi: Ta, i sine bi. Lancia....👌 A smo sanjal mladci in cedili sline 2006-03-03_Motorshow_Geneva_012.jfif Popravljeno September 28. Popravil MARE 65
RobiRoberto Objavljeno Oktober 1 Opozori Objavljeno Oktober 1 Čakam patronažno sestro, ki mi bo prišla zamenjat "flajštr" na odrgnini na mojem desnem ramenu. VS800 1
VS800 Objavljeno Oktober 1 Opozori Objavljeno Oktober 1 pred 17 minutami, RobiRoberto pravi: Čakam patronažno sestro, ki mi bo prišla zamenjat "flajštr" na odrgnini na mojem desnem ramenu. Pozdravi jo....... RobiRoberto 1
DAMI34 Objavljeno Oktober 1 Opozori Objavljeno Oktober 1 pa poglej če je res : spodaj brez RobiRoberto in VS800 2
Marko P. Objavljeno Oktober 1 Opozori Objavljeno Oktober 1 Ob 28. 9. 2024 ob 11:28, Buschi pravi: A kaj trenutno počnem? Sanjam... Imel, lastil več kot leto dni, vozil kakšne 4 mesece. Ostali čas je bila pri mehaniku. Ko sem prodal, je bil moj mehanik veliko bolj vesel od mene. Prav smešno, če veš, da kratica HF pomeni High Fedility. Kao visoka zanesljivost. Kawasaki_rider in Frenk 67 2
Buschi Objavljeno Oktober 1 Opozori Objavljeno Oktober 1 Pa sej to ne voziš ! Daš v spalnico in občuduješ...
DAMI34 Objavljeno Oktober 1 Opozori Objavljeno Oktober 1 Razmišlam, kaka mona sem bil, ko sem vse to sam nardil, sedaj pa tega nihče ne ceni in ima za samoumevno (edina tolažba je bil mojster za ploščice, ko je rekel. ujebemti, te ideje ti bom pa ukradel ). Od ploščic, do gips stropov (ja, še pobelit bom moral)kamina, stopnic...in si želim: vsaj smeti pospravljajte za sabo. ok kažin in igrače so od vnukov, ma to toleriram. Mavti, GoBobi, MARE 65 in 3 others 6
Buschi Objavljeno Oktober 1 Opozori Objavljeno Oktober 1 (popravljeno) pred 20 minutami, DAMI34 pravi: Vrhunska priprava za čohanje hrbta... Popravljeno Oktober 1. Popravil Buschi DAMI34, GoBobi, Mavti in 1 other 4
Kugelschreiber Objavljeno Oktober 1 Opozori Objavljeno Oktober 1 Vizualiziram. To bi blo fino met za mal solo furat: UK tablica, dva majhna clovekca gor. Cukr motorcek. RobiRoberto 1
Zivnorc Objavljeno Oktober 1 Opozori Objavljeno Oktober 1 pred 24 minutami, Kugelschreiber pravi: Vizualiziram. To bi blo fino met za mal solo furat: UK tablica, dva majhna clovekca gor. Cukr motorcek. ...je velka razlika dva mejhna človečka gor...al pa en ogromen... 😜 gusar in Kugelschreiber 2
MARE 65 Objavljeno Oktober 2 Opozori Objavljeno Oktober 2 Ob 1. 10. 2024 ob 11:13, DAMI34 pravi: Razmišlam, kaka mona sem bil, ko sem vse to sam nardil, sedaj pa tega nihče ne ceni in ima za samoumevno (edina tolažba je bil mojster za ploščice, ko je rekel. ujebemti, te ideje ti bom pa ukradel ). Od ploščic, do gips stropov (ja, še pobelit bom moral)kamina, stopnic...in si želim: vsaj smeti pospravljajte za sabo. ok kažin in igrače so od vnukov, ma to toleriram. Kje sem že take zadeve doživljal...... kar se tiče samoumevnosti in pospravljanja... DAMI34 1
DAMI34 Objavljeno Oktober 2 Opozori Objavljeno Oktober 2 pred 5 minutami, MARE 65 pravi: Kje sem že take zadeve doživljal...... kar se tiče samoumevnosti in pospravljanja... saj to je bil namen...madona kok je težko karkoli vršt v smeti. RobiRoberto in MARE 65 1 1
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se