Buschi Objavljeno Oktober 5 Deli Objavljeno Oktober 5 Sem na razstavi psov: RobiRoberto, pik1, DAMI34 in 2 others 2 1 2 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
pik1 Objavljeno Oktober 5 Deli Objavljeno Oktober 5 pred 4 urami, Buschi pravi: Sem na razstavi psov: Dej še kakšne fotke ... in kakšn filmček Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
hajamoto Objavljeno Oktober 5 Deli Objavljeno Oktober 5 A si ženo ke pelov, k je menda bolj pasja. 🤔😂 Tedybear in RobiRoberto 2 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Buschi Objavljeno Oktober 5 Deli Objavljeno Oktober 5 pred 5 urami, hajamoto pravi: A si ženo ke pelov, k je menda bolj pasja. 🤔😂 Je pasja...kera pa ni...sam ni blo nobene psice, ki bi se barvno ujemala z barvo njenih las, roza, in se tako ni mogla dober vklopt v novo družbo! Akito, Tedybear in RobiRoberto 3 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
pik1 Objavljeno Oktober 11 Deli Objavljeno Oktober 11 ... grem se tranzit z redbulom DAMI34, RobiRoberto in Frenk 67 2 1 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Buschi Objavljeno Oktober 12 Deli Objavljeno Oktober 12 Kaj počnem...gledam možakarje z res velikimi jajci Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
pik1 Objavljeno Oktober 13 Deli Objavljeno Oktober 13 . ... razmišljam, kaj me tolk žene na to pofukano Jadranko DAMI34, Kugelschreiber in RobiRoberto 1 2 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
DAMI34 Objavljeno Oktober 13 Deli Objavljeno Oktober 13 pred 13 minutami, pik1 pravi: . ... razmišljam, kaj me tolk žene na to pofukano Jadranko lajf..ne se upirat pik1 1 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Kugelschreiber Objavljeno Oktober 13 Deli Objavljeno Oktober 13 3 hours ago, pik1 said: . ... razmišljam, kaj me tolk žene na to pofukano Jadranko Mas alternativo za oktobrsko vikend furo? med pavzami se mi pogosto zdi da pretiravam, da ni tako neverjetna fura, da je, pravzaprav, skor bezveze. Ko zapaljem iz Karlobaga…no, ne. Res ni bez veze. Res mi je zelo zelo vsec. Kam drugam? Na DC8 prevec poka. Edina destinacija s podobno uzivasko cesto in morjem na cilju se mi zdi Lošinj. MARE 65, DAMI34 in pik1 3 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
gusar Objavljeno Oktober 14 Deli Objavljeno Oktober 14 Gledam kozlarije na FB Mavti in pik1 2 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
pik1 Objavljeno Oktober 15 Deli Objavljeno Oktober 15 pred 19 urami, gusar pravi: Gledam kozlarije na FB . ... intelektualno produktivno izrabljen čas ps. ... jest tud ... sam ne okol govort RobiRoberto 1 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
axaQ4 Objavljeno Oktober 16 Deli Objavljeno Oktober 16 Neki kar delam ze od ranega otrostva...vrtam po nosu in frcam suhe šmrklje naokoli. Posledica prehlada, nimas kej. Je pa kr zabavno. RobiRoberto, DAMI34, Tedybear in 1 other 4 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
DAMI34 Objavljeno Oktober 16 Deli Objavljeno Oktober 16 Mal testiram in gledam kaj nam je nova tehnologija prnesla. Čveka in sitnari ko stara baba Vse neki utripa, še dobro da sem gps navigacijo izklopil, ker bi itak skus tarnala teta: vozite prehitro ps. sicer pa fina zadeva z izjemo cvt menjalnika. Ta je za tiste umirjene, k radi mal pošparajo, jest sem še razigran ko otrok, pa mora mal sunit Mavti, pik1, Tedybear in 3 others 5 1 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Buschi Objavljeno Oktober 26 Deli Objavljeno Oktober 26 Sm mislu, da bo to šlo počas, tak kot na televiziji...pa se je pelu vsaj 50...divjak... Zivnorc 1 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Zivnorc Objavljeno Oktober 27 Deli Objavljeno Oktober 27 pred 10 urami, Buschi pravi: Sm mislu, da bo to šlo počas, tak kot na televiziji...pa se je pelu vsaj 50...divjak... Elon s Space X ?!? Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
pik1 Objavljeno Oktober 29 Deli Objavljeno Oktober 29 . ... tuhtam, če mi bo kej pametnega padl na misel, k je tolk lep vreme RobiRoberto in DAMI34 2 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
pik1 Objavljeno Oktober 29 Deli Objavljeno Oktober 29 . ... v pisarni ... gledam, če morm do praznikov še kej nujnga narest Kugelschreiber, Quest, Frenk 67 in 2 others 2 3 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Mavti Objavljeno Oktober 31 Deli Objavljeno Oktober 31 Ker imam do Dinkota predaleč za na hitro skočit s pa da sem malo popravil praznično vzdušje sem zamenjal namizni prt Je takoj boljše vzdušje Aja pa golaž kuham gradoč za kosilo Frenk 67, RobiRoberto, Quest in 3 others 3 3 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Frenk 67 Objavljeno Oktober 31 Deli Objavljeno Oktober 31 Iščem številko 2 🤔 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
pik1 Objavljeno November 1 Deli Objavljeno November 1 . ... sem na trgatvi bajkr88, DAMI34, Alla in 3 others 5 1 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Tedybear Objavljeno ponedeljek ob 17:08 Deli Objavljeno ponedeljek ob 17:08 Mal se furam ( na 4 kolesa) po eni prometno zelo kulturni državi. Quest, bajkr88, Mavti in 2 others 4 1 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se