Buschi Objavljeno December 12 Opozori Objavljeno December 12 Mački tiščim smrdljiv zokn pod nos! Drgač pa okrevam po ukinitvi nepovratnih ventilov v veni... RobiRoberto in DAMI34 1 1
Tedybear Objavljeno četrtek ob 14:09 Opozori Objavljeno četrtek ob 14:09 (popravljeno) Se pripravljam na vojno. Topovi že na položajih. Just now, Tedybear said: Popravljeno četrtek ob 14:10. Popravil Tedybear VS800, Scarabeo 500, DAMI34 in 2 others 2 1 2
Buschi Objavljeno ponedeljek ob 19:25 Opozori Objavljeno ponedeljek ob 19:25 Neč več DAMI34, Tedybear, Mavti in 2 others 4 1
DAMI34 Objavljeno včeraj ob 10:33 Opozori Objavljeno včeraj ob 10:33 furam RENO hibrida. Ni slabo, edin kamera, pa 240 pixlov verjetno...majko mila Za iste pare nekje toyota CHR sama parkira, kamera kot bi gledal fullHD oz 4K. Žal pa pr tojoti tako sovražim cvt menjalnik....
pik1 Objavljeno pred 20 urami Opozori Objavljeno pred 20 urami . .... pijem pivo ... in testiram ps. ... u bistvu ne vem kaj testiram DAMI34, MARE 65 in Frenk 67 2 1
Tedybear Objavljeno pred 20 urami Opozori Objavljeno pred 20 urami 45 minutes ago, pik1 said: . .... pijem pivo ... in testiram ps. ... u bistvu ne vem kaj testiram A to je pivo???. Je bil kongres pivovarjev. Po uradnem delu vsi udeleženci k šanku. Predstavnik Heinekena naroči Haineken, Pzlenskega plzensko..in tako naprej. Predstavnik Laškega naroči pa Coca colo. Ga vsi debelo pogledajo, češ, kaj je narobe s teboj, pa reče: Ma Kurz, če vi naute pira, ga tud jaz ne bom". Buschi, pik1, MARE 65 in 3 others 1 5
MARE 65 Objavljeno pred 15 urami Opozori Objavljeno pred 15 urami pred 5 urami, pik1 pravi: . .... pijem pivo ... in testiram ps. ... u bistvu ne vem kaj testiram Ma kaj testiraš, isto kot jaz, če ima enak okus kot včerajšnji pik1 1
franc Objavljeno pred 4 urami Opozori Objavljeno pred 4 urami pred 15 urami, Tedybear pravi: A to je pivo???. Je bil kongres pivovarjev. Po uradnem delu vsi udeleženci k šanku. Predstavnik Heinekena naroči Haineken, Pzlenskega plzensko..in tako naprej. Predstavnik Laškega naroči pa Coca colo. Ga vsi debelo pogledajo, češ, kaj je narobe s teboj, pa reče: Ma Kurz, če vi naute pira, ga tud jaz ne bom". Verjetno veš, da je ta vic čas povozil. Še malo pa ne bo več ne Laškega ne Uniona, ker bo vse Heineken... pik1 1
pik1 Objavljeno pred 2 urami Opozori Objavljeno pred 2 urami pred 2 urami, franc pravi: Verjetno veš, da je ta vic čas povozil. Še malo pa ne bo več ne Laškega ne Uniona, ker bo vse Heineken... . ... mah, važn da je pivo ... pa tud če je kitajsko DAMI34 in Tedybear 1 1
franc Objavljeno pred 1 uro Opozori Objavljeno pred 1 uro pred 42 minutami, pik1 pravi: . ... mah, važn da je pivo ... pa tud če je kitajsko Si prepričan? Sem probal, pa če bo to to, bom nehal piti pivo. Pivo imam rad, nisem pa odvisen od njega. Sem imel rad Staropramen, dokler ga niso začeli delati na hrvaškem (sem najprej mislil, da sem naletel na slabo serijo) , zdaj ga niti ne pogledam. Laško ni niti senca kar je bil nekoč (zaenkrat ga pijem) , če ga bodo še kaj spreminjali, bom poiskal kaj drugega ali pa zaključil s pivom. Češka piva mi zaenkrat še "ležijo" (če so seveda original) , pa se tudi to (na žalost) spreminja. lp
DAMI34 Objavljeno pred 1 uro Opozori Objavljeno pred 1 uro Kupujem avto........za babo 98%..... Cela faking drama. Napačna barva, že drama...10 let stara karjola, ki jo ima, ima ogrevano rit. Jebemti za ogrevano rit moram odkartat 500€ več. Men je res težko
maus Objavljeno pred 46 minutami Opozori Objavljeno pred 46 minutami pred 34 minutami, DAMI34 pravi: Kupujem avto........za babo 98%..... Cela faking drama. Napačna barva, že drama...10 let stara karjola, ki jo ima, ima ogrevano rit. Jebemti za ogrevano rit moram odkartat 500€ več. Men je res težko kr tih bot in ji kup... vse kar si zmišljuje ... če ne te bom jaz nagarbou.. štekaš DAMI34 1
DAMI34 Objavljeno pred 44 minutami Opozori Objavljeno pred 44 minutami pred 2 minutami, maus pravi: kr tih bot in ji kup... vse kar si zmišljuje ... če ne te bom jaz nagarbou.. štekaš sj vem maus 1
maus Objavljeno pred 41 minutami Opozori Objavljeno pred 41 minutami pred 2 minutami, DAMI34 pravi: sj vem kaj kupuje .. hibrida .. toyoto ?
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se