Buschi Objavljeno December 19 Opozori Objavljeno December 19 Ob 18. 12. 2024 ob 8:08, franc pravi: Verjetno veš, da je ta vic čas povozil. Še malo pa ne bo več ne Laškega ne Uniona, ker bo vse Heineken... Kdaj je že hajniken kupu Laško!!! Zdej , mesec ali dva nazaj, je kupu največjega trgovca z pijačami pr ns, Davidov hram. Vse nam boji tujci pobral...
franc Objavljeno December 19 Opozori Objavljeno December 19 pred 4 minutami, Buschi pravi: Kdaj je že hajniken kupu Laško!!! Zdej , mesec ali dva nazaj, je kupu največjega trgovca z pijačami pr ns, Davidov hram. Vse nam boji tujci pobral... Ne bom ti "lajkov" , ker je žalostna resnica. Mavti 1
skalar36 Objavljeno petek ob 12:02 Opozori Objavljeno petek ob 12:02 Trenutno igram 1 min šah s Severnim Korejcem. In se sprašujem kdo sploh ima tm internet. Ter me malo skrbi, da nav kakšn debelinko prtisnu na tardeč gumb, k je ravnokar zgubu. Tedybear, DAMI34, RobiRoberto in 1 other 4
DAMI34 Objavljeno petek ob 12:39 Opozori Objavljeno petek ob 12:39 pred 36 minutami, skalar36 pravi: Trenutno igram 1 min šah s Severnim Korejcem. In se sprašujem kdo sploh ima tm internet. Ter me malo skrbi, da nav kakšn debelinko prtisnu na tardeč gumb, k je ravnokar zgubu. Kim po mojem. Dokler zmaguje je dobre volje, prosim, bod mal previden zavoljo človeštva RobiRoberto in skalar36 2
Tedybear Objavljeno soboto ob 06:59 Opozori Objavljeno soboto ob 06:59 Zmrrzujeeemm MARE 65, DAMI34, Frenk 67 in 2 others 2 1 1 1
Mavti Objavljeno pred 15 urami Opozori Objavljeno pred 15 urami So mi rekli ,da moram za praznike bit lepo obritpa sedajle gruntam katere britvice bi odpakiral kitajskih še nimam na zalogi trenutno so dobro delale indijske britvice Ja nič japonske bo treba zalaufat MARE 65, Frenk 67, DAMI34 in 2 others 1 4
bajkr88 Objavljeno pred 13 urami Opozori Objavljeno pred 13 urami Smrkl si brisem z sekret papirjem, apčih apčihh Mavti 1
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se