Buschi Objavljeno December 19, 2024 Opozori Objavljeno December 19, 2024 Ob 18. 12. 2024 ob 8:08, franc pravi: Verjetno veš, da je ta vic čas povozil. Še malo pa ne bo več ne Laškega ne Uniona, ker bo vse Heineken... Kdaj je že hajniken kupu Laško!!! Zdej , mesec ali dva nazaj, je kupu največjega trgovca z pijačami pr ns, Davidov hram. Vse nam boji tujci pobral...
franc Objavljeno December 19, 2024 Opozori Objavljeno December 19, 2024 pred 4 minutami, Buschi pravi: Kdaj je že hajniken kupu Laško!!! Zdej , mesec ali dva nazaj, je kupu največjega trgovca z pijačami pr ns, Davidov hram. Vse nam boji tujci pobral... Ne bom ti "lajkov" , ker je žalostna resnica. Mavti 1
skalar36 Objavljeno December 20, 2024 Opozori Objavljeno December 20, 2024 Trenutno igram 1 min šah s Severnim Korejcem. In se sprašujem kdo sploh ima tm internet. Ter me malo skrbi, da nav kakšn debelinko prtisnu na tardeč gumb, k je ravnokar zgubu. DAMI34, Tedybear, RobiRoberto in 1 other 4
DAMI34 Objavljeno December 20, 2024 Opozori Objavljeno December 20, 2024 pred 36 minutami, skalar36 pravi: Trenutno igram 1 min šah s Severnim Korejcem. In se sprašujem kdo sploh ima tm internet. Ter me malo skrbi, da nav kakšn debelinko prtisnu na tardeč gumb, k je ravnokar zgubu. Kim po mojem. Dokler zmaguje je dobre volje, prosim, bod mal previden zavoljo človeštva RobiRoberto in skalar36 2
Tedybear Objavljeno December 21, 2024 Opozori Objavljeno December 21, 2024 Zmrrzujeeemm RobiRoberto, MARE 65, Frenk 67 in 2 others 2 1 1 1
Mavti Objavljeno December 25, 2024 Opozori Objavljeno December 25, 2024 So mi rekli ,da moram za praznike bit lepo obritpa sedajle gruntam katere britvice bi odpakiral kitajskih še nimam na zalogi trenutno so dobro delale indijske britvice Ja nič japonske bo treba zalaufat MiNa, DAMI34, Quest in 4 others 1 5 1
bajkr88 Objavljeno December 25, 2024 Opozori Objavljeno December 25, 2024 Smrkl si brisem z sekret papirjem, apčih apčihh Mavti in franc 2
Buschi Objavljeno December 27, 2024 Opozori Objavljeno December 27, 2024 Matkurba je mrzl ku prasica ! Sam je vredn: MiNa 1
DAMI34 Objavljeno December 29, 2024 Opozori Objavljeno December 29, 2024 Občudujem sončni zahod 🤣 MiNa, pik1, RobiRoberto in 1 other 3 1
Buschi Objavljeno December 31, 2024 Opozori Objavljeno December 31, 2024 Kurc pa Jože, če ni zapel njhove najboljše priredbe
Andrejcer Objavljeno nedeljo ob 10:22 Opozori Objavljeno nedeljo ob 10:22 pred 16 minutami, mladench pravi: Necenzurirano v Rusiji? 🤣 A to je, če pozabimo na vse njihove zakone, ki omejujejo svobodo govora, medijev in opozicijskih organizacij? Putin je spisal zakone, kjer je resnica samo ena, in to je njegova, če misliš ali govoriš nasprotno, pa ti da 15-20 let zapora za razmislek. Diktator si je leta 2020 spremenil ustavo in s tem podaljšal predsedniški mandat, lani ponovno kandidiral za predsednika in si hkrati omogočil, da ostane na oblasti do leta 2036. Slaba reklama za njegovo avtoritatorno propagando.
smasher Objavljeno nedeljo ob 10:46 Opozori Objavljeno nedeljo ob 10:46 pred 10 minutami, Andrejcer pravi: Necenzurirano v Rusiji? 🤣 A to je, če pozabimo na vse njihove zakone, ki omejujejo svobodo govora, medijev in opozicijskih organizacij? Putin je spisal zakone, kjer je resnica samo ena, in to je njegova, če misliš ali govoriš nasprotno, pa ti da 15-20 let zapora za razmislek. Diktator si je leta 2020 spremenil ustavo in s tem podaljšal predsedniški mandat, lani ponovno kandidiral za predsednika in si hkrati omogočil, da ostane na oblasti do leta 2036. Slaba reklama za njegovo avtoritatorno propagando. Ne zagovarjam rusije... ampak se mi zdi čudno kako nihče ne opazi naše "mehke cenzure", ki si cer ni tako groba kot ruska ampak je bolj šikaniranje in dezinformacija. Ko lahko sicer res izrazimo mnenje, vendar če to mnenje ni tako kot si želijo mediji ali politika je to mnenje potem označeno kot dezinformacija ali "fejk njuz". Tako kot nek spiker na nactionalenm radiju ki je rekel dan po volitvah v ZDA "američani so demokratično izbrali nedemokratičnega in tiranskega voditelja" (al nekaj takega). Američani so izvolili Trupma drugič tako kot so ga prvič in tako kot so Buša, in Obamo, torej nebi smeli naši mediji nič vihat nos nad tem koga izvolijo Američani. Da o odličnih informacijah in "edinih resnicah" v času globalnega virusa ko je bilo cepivo brezmadečno in čudovito.. in par novic je bilo o sumljivosti cepiva, sedaj ga pa umikajo iz proizvodnje ker.... vejreno ne morejo skrivat vseh stranskih učinkov in škodljivosti. O tem da v UK lahko dajo ljudi v zapor če nekdo oceni njihov tvit za žaljiv do mavričnih ljudi. Tako da počasi spodjedajo našo svobodo govora, ker mora biti vse politično koretkno in nežaljivo do mavričnh in inkuzivno do vseh. GoBobi in Najots 2
Andrejcer Objavljeno nedeljo ob 11:37 Opozori Objavljeno nedeljo ob 11:37 pred 44 minutami, smasher pravi: Ne zagovarjam rusije... ampak se mi zdi čudno kako nihče ne opazi naše "mehke cenzure", ki si cer ni tako groba kot ruska ampak je bolj šikaniranje in dezinformacija. Ko lahko sicer res izrazimo mnenje, vendar če to mnenje ni tako kot si želijo mediji ali politika je to mnenje potem označeno kot dezinformacija ali "fejk njuz". Tako kot nek spiker na nactionalenm radiju ki je rekel dan po volitvah v ZDA "američani so demokratično izbrali nedemokratičnega in tiranskega voditelja" (al nekaj takega). Američani so izvolili Trupma drugič tako kot so ga prvič in tako kot so Buša, in Obamo, torej nebi smeli naši mediji nič vihat nos nad tem koga izvolijo Američani. Da o odličnih informacijah in "edinih resnicah" v času globalnega virusa ko je bilo cepivo brezmadečno in čudovito.. in par novic je bilo o sumljivosti cepiva, sedaj ga pa umikajo iz proizvodnje ker.... vejreno ne morejo skrivat vseh stranskih učinkov in škodljivosti. O tem da v UK lahko dajo ljudi v zapor če nekdo oceni njihov tvit za žaljiv do mavričnih ljudi. Tako da počasi spodjedajo našo svobodo govora, ker mora biti vse politično koretkno in nežaljivo do mavričnh in inkuzivno do vseh. Preberi si še enkrat svoj zapis, mogoče boš sam ugotovil, da pišeš sam sebi kontradiktorno. Drugače pa klasika, teoretiki zarot o cepivih vidite marsikatere teorije zarot vsepovsod drugod in ni vas mogoče prepričati v nasprotno. "Over and out", psihiater pa res nisem.
smasher Objavljeno nedeljo ob 12:28 Opozori Objavljeno nedeljo ob 12:28 Odvisno kako vsak vzame. Želel sem samo povedati da tudi naša svoboda do izražanja je sbobodna, dokler ne podvomiš v institucije potem si takoj teoretik zarot. Cepil sem se za marsikaj in tudi po globalnem virusi sem se dvakrat cepil za klopni meningitis (staro in preverjeno cepivo) . Ampak še vedno se mi zdi da je bilo koronsko cepivo "testno" in so lagali na veliko o njem. Sicer pa kot rečejo teoretiki zarot, nebi verjeli v teorije zarot če se nebi nakoncu izkazalo da je b vsaki vsaj 50% resnice. Recimo politika, tam med leti 2000 in 2005 sem bil bolj levičar in bral Mladino, današnja levica bi me označila za skrajnega desničarja čeprav imam še vedno več ali manj enaka prepričanja, ampak mislim da moški ne morejo rodit kar je danes v nasprotju z progresivno politiko.
DAMI34 Objavljeno nedeljo ob 12:44 Opozori Objavljeno nedeljo ob 12:44 edino pravo cepivo je Sputnik ta te požene v stratosfero smasher 1
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se