Tedybear Objavljeno Februar 28 Objavljeno Februar 28 23 hours ago, Buschi said: Vrhunsko Žena še zna izbrati pravo darilo zame... Franc pa Hermina Šegovc... 1
Buschi Objavljeno Marec 2 Objavljeno Marec 2 Najljubši ansambel mojega pokojnega očeta. Njihovo najbolj znano je imel dolga leta za melodijo zvonenja...je bil kr čustven koncert...
Akito Objavljeno Marec 3 Objavljeno Marec 3 (popravljeno) ...enako pri nas 😁... Popravljeno Marec 3. Popravil Akito 5 1
DAMI34 Objavljeno Marec 19 Objavljeno Marec 19 pred 1 uro, pik1 pravi: . .... še kar delam ti že nadure toučeš 1 1
Popularna objava Frenk 67 Objavljeno Marec 22 Popularna objava Objavljeno Marec 22 Fejslifting vrtne garniture 10 1
RobiRoberto Objavljeno Marec 23 Objavljeno Marec 23 Na kavču se psihično pripravljam na južno, ker iz kuhne nekaj zelo lepo diši ... Citiraj 1
Kugelschreiber Objavljeno sredo ob 14:37 Objavljeno sredo ob 14:37 Sam sebe mam za norca. Na več nivojih hkrati. 1 3
Buschi Objavljeno sredo ob 14:51 Objavljeno sredo ob 14:51 Lej, jest sm ful čudn že po naravi in govorim gluposti...in ko spijem 0,0 pir in ofnem gobec...usi mislijo, da sem nasekan. Problem rešen. 1 5
Tedybear Objavljeno petek ob 08:46 Objavljeno petek ob 08:46 Raziskujem, kateri predrzneš mi je šaril po garaznih vratih. Sam, da ga dobim....🤔 2 6
DAMI34 Objavljeno petek ob 08:52 Objavljeno petek ob 08:52 pred 5 minutami, Tedybear pravi: Raziskujem, kateri predrzneš mi je šaril po garaznih vratih. Sam, da ga dobim....🤔 Vse najboljše 1
pupa Objavljeno petek ob 09:47 Objavljeno petek ob 09:47 pred 59 minutami, Tedybear pravi: Raziskujem, kateri predrzneš mi je šaril po garaznih vratih. Sam, da ga dobim....🤔 kaj imaš danes RD? vse najboljše 🍻 smo pa mi trije z Damijem očitno na kupu... .ti očitno danes, jaz jutri, Dami pojutrišnjem 1 1
pik1 Objavljeno petek ob 09:51 Objavljeno petek ob 09:51 pred 2 minutami, pupa pravi: kaj imaš danes RD? vse najboljše 🍻 smo pa mi trije z Damijem očitno na kupu... .ti očitno danes, jaz jutri, Dami pojutrišnjem . ... hepibrzdej vsem po vrsti 1 1 1
DAMI34 Objavljeno petek ob 10:12 Objavljeno petek ob 10:12 pred 24 minutami, pupa pravi: kaj imaš danes RD? vse najboljše 🍻 smo pa mi trije z Damijem očitno na kupu... .ti očitno danes, jaz jutri, Dami pojutrišnjem same legende 1
Tedybear Objavljeno petek ob 10:59 Objavljeno petek ob 10:59 (popravljeno) 1 hour ago, pupa said: kaj imaš danes RD? vse najboljše 🍻 smo pa mi trije z Damijem očitno na kupu... .ti očitno danes, jaz jutri, Dami pojutrišnjem Da.🎉 Hvala.🍸 Vse najboljše jutri. 🍰🍰🍰 Pa pojutrišnjem.🍰🍰🍰 (Vse do danes zjutraj sem upal, da bo iz 59 mogoče pa le šlo na 58. Zastonj....)😁 Popravljeno petek ob 11:01. Popravil Tedybear 3 1 1
pupa Objavljeno petek ob 11:46 Objavljeno petek ob 11:46 (popravljeno) pred 49 minutami, Tedybear pravi: Da.🎉 Hvala.🍸 Vse najboljše jutri. 🍰🍰🍰 Pa pojutrišnjem.🍰🍰🍰 (Vse do danes zjutraj sem upal, da bo iz 59 mogoče pa le šlo na 58. Zastonj....)😁 jaz sem pa ravnokar preverila... meni pa gre celo na 7 mam srečo očitno 🤣🤣🤣 aja, pa hvala Popravljeno petek ob 11:49. Popravil pupa 1
pik1 Objavljeno petek ob 13:04 Objavljeno petek ob 13:04 pred 2 urami, Tedybear pravi: Da.🎉 Hvala.🍸 Vse najboljše jutri. 🍰🍰🍰 Pa pojutrišnjem.🍰🍰🍰 (Vse do danes zjutraj sem upal, da bo iz 59 mogoče pa le šlo na 58. Zastonj....)😁 . ... ne sekiri se ... poznam tud starejše 1
maxxa Objavljeno petek ob 14:38 Objavljeno petek ob 14:38 pred 4 urami, pupa pravi: ti očitno danes, jaz jutri, Dami pojutrišnjem..... .....jaz vceraj🙂 2
pupa Objavljeno petek ob 14:46 Objavljeno petek ob 14:46 pred 8 minutami, maxxa pravi: .....jaz vceraj🙂 Čestitke tudi tebi 🥳 1
Tedybear Objavljeno petek ob 15:07 Objavljeno petek ob 15:07 29 minutes ago, maxxa said: .....jaz vceraj🙂 Oooo...čestitke....kolk. 32, 33??? 🍰🍰🍰 1
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se