maxxa Objavljeno petek ob 15:53 Objavljeno petek ob 15:53 pred 44 minutami, Tedybear pravi: Oooo...čestitke....kolk. 32, 33??? Hvala enako! Spet si zamesal stevilke. 23, ne 32 😂 4
pupa Objavljeno petek ob 16:10 Objavljeno petek ob 16:10 pred 39 minutami, DAMI34 pravi: dobro no mladina, vsem čestitke Komu to praviš mladina? 🤔 1
DAMI34 Objavljeno petek ob 16:12 Objavljeno petek ob 16:12 pred 1 minuto, pupa pravi: Komu to praviš mladina? 🤔 vsem, ki zamešajo številke
pupa Objavljeno petek ob 16:13 Objavljeno petek ob 16:13 Pravkar, DAMI34 pravi: vsem, ki zamešajo številke Aja, no, ker jaz sem že bolj stara koka 🤣🤣🤣 1 1
Mavti Objavljeno petek ob 18:11 Objavljeno petek ob 18:11 pred 6 urami, pupa pravi: jaz sem pa ravnokar preverila... meni pa gre celo na 7 mam srečo očitno 🤣🤣🤣 aja, pa hvala 7in dvajset 1
pupa Objavljeno petek ob 18:19 Objavljeno petek ob 18:19 pred 7 minutami, Mavti pravi: 7in dvajset Ja... Na 20 let podlage 😉🤪🤣 1
Mavti Objavljeno petek ob 18:29 Objavljeno petek ob 18:29 pred 8 minutami, pupa pravi: Ja... Na 20 let podlage 😉🤪🤣 glih taprava zame pa še svoj motor vozi 1
pupa Objavljeno petek ob 18:40 Objavljeno petek ob 18:40 pred 9 minutami, Mavti pravi: glih taprava zame pa še svoj motor vozi Pomoje ni glih dobro, da sta edina kriterija za žensko, da je določene starosti in da vozi motor 🤔 😉
Mavti Objavljeno petek ob 18:53 Objavljeno petek ob 18:53 pred 9 minutami, pupa pravi: Pomoje ni glih dobro, da sta edina kriterija za žensko, da je določene starosti in da vozi motor 🤔 😉 Saj ni edini kriterijje pa dobra osnova sicer pa sama praviš stara koka dobra.....ma kaj dobra odlična ......baba 1
pupa Objavljeno petek ob 20:40 Objavljeno petek ob 20:40 pred 1 uro, Mavti pravi: Saj ni edini kriterijje pa dobra osnova sicer pa sama praviš stara koka dobra.....ma kaj dobra odlična ......baba S prvim delom se načeloma strinjam. Kar se pa drugega tiče pa nikjer nisem dobre juhe omenjala... To je pa stvar vsakega posameznika 😉 1
kaizer Objavljeno petek ob 20:51 Objavljeno petek ob 20:51 mladenčem in mladinki čestitke in vse najboljše !! 1 2 1
DAMI34 Objavljeno soboto ob 08:20 Objavljeno soboto ob 08:20 Stari koki vošmo danes. Vse najboljše 1 1
pupa Objavljeno soboto ob 09:12 Objavljeno soboto ob 09:12 Hvala za lepe želje 😁 Kokoš javlja, da še z eno nogo trza 🤣🤣 4 1
DAMI34 Objavljeno soboto ob 10:18 Objavljeno soboto ob 10:18 kar jaz poznam "stare koke" trzajo kar dobro in to z obema fajn praznuj 1
GeeSXer Objavljeno soboto ob 18:01 Objavljeno soboto ob 18:01 Saj ne vem ali je to res ali zaradi tega, ker smo tudi mi že ostarili pa vidimo drugače? Važno da zna stara koka zlikat in skuhat 1 1 1
pik1 Objavljeno soboto ob 19:42 Objavljeno soboto ob 19:42 pred 1 uro, GeeSXer pravi: Saj ne vem ali je to res ali zaradi tega, ker smo tudi mi že ostarili pa vidimo drugače? Važno da zna stara koka zlikat in skuhat . ... no, ni glih sam šporget ... rajš imam spodnje bakice kot kot zgornje 1
pupa Objavljeno soboto ob 20:22 Objavljeno soboto ob 20:22 pred 2 urami, GeeSXer pravi: Saj ne vem ali je to res ali zaradi tega, ker smo tudi mi že ostarili pa vidimo drugače? Važno da zna stara koka zlikat in skuhat Zna že zna, samo vprašanje je, če bo hotela. Ta spodnje ziher ne 😉 1
pik1 Objavljeno soboto ob 21:27 Objavljeno soboto ob 21:27 pred eno uro, pupa pravi: Zna že zna, samo vprašanje je, če bo hotela. Ta spodnje ziher ne 😉 . ... ne vem če tole glih vse drži marsikera si samo domišlja da zna 1
pupa Objavljeno včeraj ob 06:20 Objavljeno včeraj ob 06:20 pred 8 urami, pik1 pravi: . ... ne vem če tole glih vse drži marsikera si samo domišlja da zna A to govoriš o naši generaciji, al o generacijah za nami? 🤔 Iz moje generacije ene ne poznam, ki ne bi znala kuhat in likat 🤔 @DAMI34 akka glasen petelin, vse naj naj stara sablja 🍻🥳🥳 1
schwantz Objavljeno včeraj ob 07:23 Objavljeno včeraj ob 07:23 Vse najboljše vsem slavljenkam in ostalim... Je pa fajn v taki družbi bit, ko si mal čez petdeset in si v bistvu še mladinc . 1 1 1
pupa Objavljeno včeraj ob 11:24 Objavljeno včeraj ob 11:24 pred 4 urami, schwantz pravi: Vse najboljše vsem slavljenkam in ostalim... Je pa fajn v taki družbi bit, ko si mal čez petdeset in si v bistvu še mladinc . Kar tolaži se ja 🤣🤣🤪 1
DAMI34 Objavljeno včeraj ob 11:33 Objavljeno včeraj ob 11:33 pred 9 minutami, pupa pravi: Kar tolaži se ja 🤣🤣🤪 kaj maš ti prot nam mladincem? 1246x sem kliknil na FBju naslednje: 非常感謝!https://static.xx.fbcdn.net/images/emoji.php/v9/t9f/1/16/1f61b.png Ne sam mladinc, kaskader mi lahko rečeš
pupa Objavljeno včeraj ob 11:37 Objavljeno včeraj ob 11:37 pred 1 minuto, DAMI34 pravi: kaj maš ti prot nam mladincem? 1246x sem kliknil na FBju naslednje: 非常感謝!https://static.xx.fbcdn.net/images/emoji.php/v9/t9f/1/16/1f61b.png Ne sam mladinc, kaskader mi lahko rečeš Nič, popolnoma nič (sem preveč v manjšini, da bi si upala kak komentar dat). Ja, sem videla ja, da ti je Kove pod kožo zlezel 🤣🤣🤣🤣 pazi, da krča v prst ne dobiš, ko morš tolikokrat hvala pisat 😉 sej veš, starost nije radost 😂😂😂 1
DAMI34 Objavljeno včeraj ob 11:46 Objavljeno včeraj ob 11:46 pred 6 minutami, pupa pravi: Nič, popolnoma nič (sem preveč v manjšini, da bi si upala kak komentar dat). Ja, sem videla ja, da ti je Kove pod kožo zlezel 🤣🤣🤣🤣 pazi, da krča v prst ne dobiš, ko morš tolikokrat hvala pisat 😉 sej veš, starost nije radost 😂😂😂 Kove mi je bil pod kožo, poglej v temi konkretno model 450 rally že mnogo prej preden se je oglasil uvoznik. Žal ga ne bom vzel...nimam tok velike malhe in garaže. Vsi ostali modeli (govorim o 800x) niso slabi, mam pa že sedaj isto, če ne boljše v stilu, kaj iščem. Mogoče si za rd kupim ktm390advR....mogoče...če nau crknilo vse skupaj. Mogoče pa kawo h2... jebote,,,bo kar bo
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se