Kaldu Objavljeno sredo ob 12:19 Objavljeno sredo ob 12:19 pred 4 minutami, pik1 pravi: . ... tok k ponavad ... sam da tle ne bo kakšne prov posebne drame ... kt ponavad 5k€ je nagrada, če ne zaspiš v 48 urah gledanje enega in istega filma, torej drama bo........🫢 1
franc Objavljeno sredo ob 13:00 Objavljeno sredo ob 13:00 pred 39 minutami, Kaldu pravi: 5k€ je nagrada, če ne zaspiš v 48 urah gledanje enega in istega filma, torej drama bo........🫢 Kateri film pa gledajo? Jaz sem Matrico videl do konca šele v enem 10 poizkusu 😴 1
pupa Objavljeno četrtek ob 06:22 Objavljeno četrtek ob 06:22 sem preverila.... po 23. urah je še vedno buden. Me pa zanimajo pravila, ker zdaj, ko sem gledala, sem videla, da je ena kinkala.... a to mora prav zaspat, zaspat, ali bi jih tudi kinkanje moralo izločiti? oooo pa pred njim sedi moja soseda... zdaj sem šele pogruntala
franc Objavljeno četrtek ob 06:42 Objavljeno četrtek ob 06:42 Kakor sem na hitro "preletel" pravila imajo rdečo in zeleno luč, pa če pravilno ne odreagirajo so "out" . Verjetno bi "teoretično" vmes lahko spal, samo verjetno luč prižiga nekdo, ki spremlja dogajanje... lp
kawamoto Objavljeno četrtek ob 06:59 Objavljeno četrtek ob 06:59 Brez Red bula pa viskija, ne bo zdržal. 🤓🤔😂🤣
pupa Objavljeno četrtek ob 08:23 Objavljeno četrtek ob 08:23 sem ravnokar videla..... s prstom se morjo nosa dotaknit.
pik1 Objavljeno četrtek ob 09:58 Objavljeno četrtek ob 09:58 pred 3 urami, franc pravi: Kakor sem na hitro "preletel" pravila imajo rdečo in zeleno luč, pa če pravilno ne odreagirajo so "out" . Verjetno bi "teoretično" vmes lahko spal, samo verjetno luč prižiga nekdo, ki spremlja dogajanje... lp . ... tko kt na mopedu ... sediš, voziš, spiš ... pol imaš pa rdečo in zeleno luč ... in če ne odreagiraš si out .... mislim da tle ne bo večjih problemov
MARE 65 Objavljeno četrtek ob 20:14 Objavljeno četrtek ob 20:14 Ob 16. 4. 2025 ob 13:46, Kaldu pravi: Gledam Formaša, kdaj bo zaspal......... Dej nehi, k bojo že vsi spal bo on tulil, če bodo zdaj pa še en film pogledal
MARE 65 Objavljeno včeraj ob 06:32 Objavljeno včeraj ob 06:32 pred eno uro, pupa pravi: Pa je čez noč odpadel A jebi ga sad
pik1 Objavljeno včeraj ob 07:34 Objavljeno včeraj ob 07:34 No, kako zdej kaže ... a imamo pet jurčkov ??? ps. ... jest sem glihkar ustal 1
kawamoto Objavljeno včeraj ob 07:58 Objavljeno včeraj ob 07:58 Ob 17. 4. 2025 ob 8:59, kawamoto pravi: Brez Red bula pa viskija, ne bo zdržal. 🤓🤔😂🤣 Sm vedu. 😚
MARE 65 Objavljeno pred 21 urami Objavljeno pred 21 urami pred 3 urami, pik1 pravi: No, kako zdej kaže ... a imamo pet jurčkov ??? ps. ... jest sem glihkar ustal Ja, mogoče u hosti 1
pik1 Objavljeno pred 20 urami Objavljeno pred 20 urami pred eno uro, MARE 65 pravi: Ja, mogoče u hosti . ... ja kaj je pa blo ??? ... a je u rdečo zapelu al kaj ???
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se