Kaldu Objavljeno April 16 Objavljeno April 16 pred 4 minutami, pik1 pravi: . ... tok k ponavad ... sam da tle ne bo kakšne prov posebne drame ... kt ponavad 5k€ je nagrada, če ne zaspiš v 48 urah gledanje enega in istega filma, torej drama bo........🫢 1
franc Objavljeno April 16 Objavljeno April 16 pred 39 minutami, Kaldu pravi: 5k€ je nagrada, če ne zaspiš v 48 urah gledanje enega in istega filma, torej drama bo........🫢 Kateri film pa gledajo? Jaz sem Matrico videl do konca šele v enem 10 poizkusu 😴 1
pupa Objavljeno četrtek ob 06:22 Objavljeno četrtek ob 06:22 sem preverila.... po 23. urah je še vedno buden. Me pa zanimajo pravila, ker zdaj, ko sem gledala, sem videla, da je ena kinkala.... a to mora prav zaspat, zaspat, ali bi jih tudi kinkanje moralo izločiti? oooo pa pred njim sedi moja soseda... zdaj sem šele pogruntala
franc Objavljeno četrtek ob 06:42 Objavljeno četrtek ob 06:42 Kakor sem na hitro "preletel" pravila imajo rdečo in zeleno luč, pa če pravilno ne odreagirajo so "out" . Verjetno bi "teoretično" vmes lahko spal, samo verjetno luč prižiga nekdo, ki spremlja dogajanje... lp
kawamoto Objavljeno četrtek ob 06:59 Objavljeno četrtek ob 06:59 Brez Red bula pa viskija, ne bo zdržal. 🤓🤔😂🤣
pupa Objavljeno četrtek ob 08:23 Objavljeno četrtek ob 08:23 sem ravnokar videla..... s prstom se morjo nosa dotaknit.
pik1 Objavljeno četrtek ob 09:58 Objavljeno četrtek ob 09:58 pred 3 urami, franc pravi: Kakor sem na hitro "preletel" pravila imajo rdečo in zeleno luč, pa če pravilno ne odreagirajo so "out" . Verjetno bi "teoretično" vmes lahko spal, samo verjetno luč prižiga nekdo, ki spremlja dogajanje... lp . ... tko kt na mopedu ... sediš, voziš, spiš ... pol imaš pa rdečo in zeleno luč ... in če ne odreagiraš si out .... mislim da tle ne bo večjih problemov
MARE 65 Objavljeno četrtek ob 20:14 Objavljeno četrtek ob 20:14 Ob 16. 4. 2025 ob 13:46, Kaldu pravi: Gledam Formaša, kdaj bo zaspal......... Dej nehi, k bojo že vsi spal bo on tulil, če bodo zdaj pa še en film pogledal
MARE 65 Objavljeno petek ob 06:32 Objavljeno petek ob 06:32 pred eno uro, pupa pravi: Pa je čez noč odpadel A jebi ga sad
pik1 Objavljeno petek ob 07:34 Objavljeno petek ob 07:34 No, kako zdej kaže ... a imamo pet jurčkov ??? ps. ... jest sem glihkar ustal 1
kawamoto Objavljeno petek ob 07:58 Objavljeno petek ob 07:58 Ob 17. 4. 2025 ob 8:59, kawamoto pravi: Brez Red bula pa viskija, ne bo zdržal. 🤓🤔😂🤣 Sm vedu. 😚
MARE 65 Objavljeno petek ob 11:25 Objavljeno petek ob 11:25 pred 3 urami, pik1 pravi: No, kako zdej kaže ... a imamo pet jurčkov ??? ps. ... jest sem glihkar ustal Ja, mogoče u hosti 1
pik1 Objavljeno petek ob 12:46 Objavljeno petek ob 12:46 pred eno uro, MARE 65 pravi: Ja, mogoče u hosti . ... ja kaj je pa blo ??? ... a je u rdečo zapelu al kaj ???
Popularna objava Luka66 Objavljeno nedeljo ob 13:42 Popularna objava Objavljeno nedeljo ob 13:42 Na Velikonočno nedeljo, prva fura, na Sveto planino 🙏 Upam, da me srečno pripelje na "konec sveta" in nazaj 💪 Zasavski Triglav Naše, nekoč knapovsko Zagorje ❤️ SREČNO 12 1
pik1 Objavljeno nedeljo ob 17:29 Objavljeno nedeljo ob 17:29 pred 3 urami, Luka66 pravi: Na Velikonočno nedeljo, prva fura, na Sveto planino 🙏 Upam, da me srečno pripelje na "konec sveta" in nazaj 💪 Zasavski Triglav Naše, nekoč knapovsko Zagorje ❤️ SREČNO . ... lep moped 1 1
kawamoto Objavljeno nedeljo ob 18:38 Objavljeno nedeljo ob 18:38 pred eno uro, pik1 pravi: . ... lep moped Kitajc🤔😋 1 1
pik1 Objavljeno nedeljo ob 19:08 Objavljeno nedeljo ob 19:08 pred 28 minutami, kawamoto pravi: Kitajc🤔😋 . ... ja, sam ni Kove 1
Kugelschreiber Objavljeno včeraj ob 10:19 Objavljeno včeraj ob 10:19 Krizev pot. Pa ker je casa v izobilju, mal preucujem geografijo, de bom vsaj okvirno vedel kam grem, oziroma, od kje bom moral domov. 1 2 1
Mavti Objavljeno včeraj ob 10:31 Objavljeno včeraj ob 10:31 (popravljeno) Pravkar prišel z gasilskega pogreba kjer smo k zadnjemu počitku na velikonočni ponedeljek polažili sedeminosemdeset+let staro gospo . Pevci so ji zapeli in zaigrali prečudovito Avsenikovo pesem . Čakala bom. Popravljeno včeraj ob 10:32. Popravil Mavti
Buschi Objavljeno pred 10 urami Objavljeno pred 10 urami Ob 20. 4. 2025 ob 15:42, Luka66 pravi: Na Velikonočno nedeljo, prva fura, na Sveto planino ... Z naše strani je to Partizanski vrh...
Luka66 Objavljeno pred 9 urami Objavljeno pred 9 urami pred 50 minutami, Buschi pravi: Z naše strani je to Partizanski vrh... Ja sej z naše tudi....samo, ta rdeči še nimajo takih hudih preminulih svetnikov, da bi se lahko priporočil pri njih za varno in srečno vožnjo .... sem malo zahinavu na desno 😁 4
Kugelschreiber Objavljeno pred 3 urami Objavljeno pred 3 urami 6 hours ago, Luka66 said: Ja sej z naše tudi....samo, ta rdeči še nimajo takih hudih preminulih svetnikov, da bi se lahko priporočil pri njih za varno in srečno vožnjo .... sem malo zahinavu na desno 😁 Wiki pravi, da je 20. aprila godoval Wilhelm. Recimo da je Wilhelm zavetnik KTMjevih odmicnih, pa de bo princeska Norden zmogla pot 🤣 srecno voznjo!
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se