Frenk 67 Objavljeno včeraj ob 05:21 Objavljeno včeraj ob 05:21 (popravljeno) pred 13 urami, pik1 pravi: . ... počas bom "odložil" berglce Uporabna stvar. Odkar sem jih nabavil sem jih rabil trikrat, sin pa dvakrat. ☹️ Popravljeno včeraj ob 05:22. Popravil Frenk 67 1
maxxa Objavljeno včeraj ob 07:56 Objavljeno včeraj ob 07:56 pred 16 urami, pik1 pravi: počas bom "odložil" berglce Ja kva si ga pa spet uspicu? 1
DAMI34 Objavljeno včeraj ob 07:57 Objavljeno včeraj ob 07:57 Pravkar, maxxa pravi: Ja kva si ga pa spet uspicu? Upgrejd si je naroču 😛 3
pik1 Objavljeno včeraj ob 11:50 Objavljeno včeraj ob 11:50 pred 3 urami, maxxa pravi: Ja kva si ga pa spet uspicu? . ... na servisu so mi kardan zamenjal 4 1
Frenk 67 Objavljeno pred 22 urami Objavljeno pred 22 urami pred 7 urami, DAMI34 pravi: Lažem si da sem na Korziki 😛 Ene 15 let sem dopustoval na Hvaru pa nimam pojma kje je tole. Skor ne bi verjel, da je Hvar, če nebi v daljavi videl Visa. Moj tamau je zdele ravno na Visu.
DAMI34 Objavljeno pred 10 urami Objavljeno pred 10 urami pred 12 urami, Frenk 67 pravi: Ene 15 let sem dopustoval na Hvaru pa nimam pojma kje je tole. Skor ne bi verjel, da je Hvar, če nebi v daljavi videl Visa. Moj tamau je zdele ravno na Visu. Stara cesta za Hvar. Iz Starigrad a levo in v hrib na polja lavande.
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se