Frenk 67 Objavljeno ponedeljek ob 05:21 Objavljeno ponedeljek ob 05:21 (popravljeno) pred 13 urami, pik1 pravi: . ... počas bom "odložil" berglce Uporabna stvar. Odkar sem jih nabavil sem jih rabil trikrat, sin pa dvakrat. ☹️ Popravljeno ponedeljek ob 05:22. Popravil Frenk 67 1
maxxa Objavljeno ponedeljek ob 07:56 Objavljeno ponedeljek ob 07:56 pred 16 urami, pik1 pravi: počas bom "odložil" berglce Ja kva si ga pa spet uspicu? 1
DAMI34 Objavljeno ponedeljek ob 07:57 Objavljeno ponedeljek ob 07:57 Pravkar, maxxa pravi: Ja kva si ga pa spet uspicu? Upgrejd si je naroču 😛 3
DAMI34 Objavljeno ponedeljek ob 11:36 Objavljeno ponedeljek ob 11:36 Lažem si da sem na Korziki 😛 2 1
pik1 Objavljeno ponedeljek ob 11:50 Objavljeno ponedeljek ob 11:50 pred 3 urami, maxxa pravi: Ja kva si ga pa spet uspicu? . ... na servisu so mi kardan zamenjal 4 1
Frenk 67 Objavljeno ponedeljek ob 19:14 Objavljeno ponedeljek ob 19:14 pred 7 urami, DAMI34 pravi: Lažem si da sem na Korziki 😛 Ene 15 let sem dopustoval na Hvaru pa nimam pojma kje je tole. Skor ne bi verjel, da je Hvar, če nebi v daljavi videl Visa. Moj tamau je zdele ravno na Visu.
DAMI34 Objavljeno torek ob 07:40 Objavljeno torek ob 07:40 pred 12 urami, Frenk 67 pravi: Ene 15 let sem dopustoval na Hvaru pa nimam pojma kje je tole. Skor ne bi verjel, da je Hvar, če nebi v daljavi videl Visa. Moj tamau je zdele ravno na Visu. Stara cesta za Hvar. Iz Starigrad a levo in v hrib na polja lavande.
Frenk 67 Objavljeno pred 5 urami Objavljeno pred 5 urami Ob 29. 4. 2025 ob 9:40, DAMI34 pravi: Stara cesta za Hvar. Iz Starigrad a levo in v hrib na polja lavande. Aha, to sem odpeljal samo ko sem bil prvič na Hvaru.
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se