Tedybear Objavljeno četrtek ob 15:11 Objavljeno četrtek ob 15:11 2 hours ago, Frenk 67 said: A u kolenu nimaš nč? Kva je ironija? Greš čez Saharo, žejen k svina, vodo maš pa sam v kolenu.. 5
pik1 Objavljeno včeraj ob 13:18 Objavljeno včeraj ob 13:18 pred 14 minutami, DAMI34 pravi: Sviram kurcu izpod palme 🤣 . .... sviram kurcu ... na drugem koncu sveta 1
DAMI34 Objavljeno včeraj ob 13:39 Objavljeno včeraj ob 13:39 pred 21 minutami, pik1 pravi: . .... sviram kurcu ... na drugem koncu sveta Jem sladičko 😁😛😛 1
pik1 Objavljeno včeraj ob 13:46 Objavljeno včeraj ob 13:46 pred 6 minutami, DAMI34 pravi: Jem sladičko 😁😛😛 . ... tud jest 1
pik1 Objavljeno včeraj ob 18:06 Objavljeno včeraj ob 18:06 pred 2 urami, Kugelschreiber pravi: Budalo sam s sebe. . ... dej mal razlož tole ... "sam s sebe" ???
Tedybear Objavljeno včeraj ob 18:49 Objavljeno včeraj ob 18:49 12 hours ago, Buschi said: To sploh ni smešno !!!!!!! Ni. Sej piše, da je ironija. 😁 1
Kugelschreiber Objavljeno včeraj ob 19:58 Objavljeno včeraj ob 19:58 1 hour ago, pik1 said: . ... dej mal razlož tole ... "sam s sebe" ??? Ja jeba. Pivo bi. Pa odprem hladilnik in....je sam to ostalo. Jeba. 3
Buschi Objavljeno pred 9 urami Objavljeno pred 9 urami pred eno uro, pupa pravi: Ob Velenjskem jezeru uživam v pijači 😁 Pa ne da bi pršla u Lajše, da ti dam za še en pir !
Buschi Objavljeno pred 9 urami Objavljeno pred 9 urami Drži da so gorenci škrti !! Na modelarskem mitingu u Lescah nam zmeri kažejo spufan policijski helikoper...šalečani si lahko privoščijo obisk vsemogočne vojske: 1
DAMI34 Objavljeno pred 6 urami Objavljeno pred 6 urami 3 stvari v naslednjem vrstnem redu: Travarco Moto gp kvalifikacije Pogled na more 2
pupa Objavljeno pred 6 urami Objavljeno pred 6 urami pred 3 urami, Buschi pravi: Pa ne da bi pršla u Lajše, da ti dam za še en pir ! Nisi povabil 🤷♀️ pa na motorju ne pijem alkohola 🤷♀️ 1
Tedybear Objavljeno pred 5 urami Objavljeno pred 5 urami (popravljeno) 4 hours ago, Luka66 said: Lepo Slovenijo imamo 👍 Na tole sem imel resen namen pogledat. Pa mi križ že več kot en teden nikamor ne dovoli. No ja, do skreta in do kuhinje...še to čist počas in v drži F.M.Ježka. Popravljeno pred 5 urami. Popravil Tedybear
Frenk 67 Objavljeno pred 3 urami Objavljeno pred 3 urami pred eno uro, Tedybear pravi: Na tole sem imel resen namen pogledat. Pa mi križ že več kot en teden nikamor ne dovoli. No ja, do skreta in do kuhinje...še to čist počas in v drži F.M.Ježka. A si probu Kozmodisk? Men pomaga, ko me zaštiha.
Tedybear Objavljeno pred 3 urami Objavljeno pred 3 urami 3 minutes ago, Frenk 67 said: A si probu Kozmodisk? Men pomaga, ko me zaštiha. Zaenkrat ne. Ni mehansko...neko vnetje.... 1
Buschi Objavljeno pred 2 urami Objavljeno pred 2 urami pred 4 urami, pupa pravi: Nisi povabil 🤷♀️ pa na motorju ne pijem alkohola 🤷♀️ 0 0 pir nima alkohola
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se