pik1 Objavljeno četrtek ob 06:35 Objavljeno četrtek ob 06:35 . .... treniram za nadčloveške napore tranzitov 1 2
DAMI34 Objavljeno četrtek ob 07:09 Objavljeno četrtek ob 07:09 pred 34 minutami, pik1 pravi: . .... treniram za nadčloveške napore tranzitov to, letos pol greva do Brežic, al bo prehudo? 1
pik1 Objavljeno četrtek ob 09:06 Objavljeno četrtek ob 09:06 pred 1 uro, DAMI34 pravi: to, letos pol greva do Brežic, al bo prehudo? .... ja jest sem že tle ps. .... ampak zmer te morm pa neki čakat 1
mladench Objavljeno pred 21 urami Objavljeno pred 21 urami Gledam kako ujeti K500x 😝 https://www.instagram.com/reel/DKyw4afMXW4/?igsh=MTAyMGI2eGJuNzl1Mg== 1
pupa Objavljeno pred 11 urami Objavljeno pred 11 urami Ko po 700+ kilometrih, večina v totalni vročini prideš v domače kraje, pa narediš pitstop na Green lake, da se ohladis P.s. tole je včeraj ostalo v draftu 3
Buschi Objavljeno pred 9 urami Objavljeno pred 9 urami pred eno uro, pupa pravi: Lahko kaj več napišeš o tem modrem blagu, ki je nad tvojimi božanskimi koleni... 1
pupa Objavljeno pred 5 urami Objavljeno pred 5 urami pred 4 urami, Buschi pravi: Lahko kaj več napišeš o tem modrem blagu, ki je nad tvojimi božanskimi koleni... temu mi rečemo brisača.... evo, še link https://www.decathlon.si/p/158325-11362-modra-brisaca-iz-mikrovlaken-velikost-l.html vse podrobnosti pa na linku... struktura, velikost, uporabnost, pa še cena. 2 1
Buschi Objavljeno pred 4 urami Objavljeno pred 4 urami Dober si me, dober... Bolj sem ciljal, kaj je bilo pod modrim blagom...
pupa Objavljeno pred 4 urami Objavljeno pred 4 urami kopalke so pa bile na Nizozemskem kupljene... nimam pojma, pomoje čisto iz tega klasičnega materiala, kot so pač kopalke..... Črne barve...
Buschi Objavljeno pred 4 urami Objavljeno pred 4 urami Aha, aha...zanimivo...zanimivo...kaka fotka še v kopalkah... Lahko na ZS če se tle bojiš kritik...
pupa Objavljeno pred 4 urami Objavljeno pred 4 urami ostaniva pri tem, da sem ti najmanj 30 kg presuha..... nad takim fukfehtanjem nobena ženska ni ravno navdušena 🤷♀️ 3 1
VS800 Objavljeno pred 4 urami Objavljeno pred 4 urami pred 6 minutami, Buschi pravi: Aha, aha...zanimivo...zanimivo...kaka fotka še v kopalkah... Lahko na ZS če se tle bojiš kritik... A te je sam vročina zjebala....al je kej bl resnga????? 1 1
DAMI34 Objavljeno pred 4 urami Objavljeno pred 4 urami pred 6 minutami, pupa pravi: ostaniva pri tem, da sem ti najmanj 30 kg presuha..... nad takim fukfehtanjem nobena ženska ni ravno navdušena 🤷♀️ a za fotošop nis slišala? Uporabi funkcijo "baloon" pa vse napihni x3
pupa Objavljeno pred 4 urami Objavljeno pred 4 urami Pravkar, DAMI34 pravi: a za fotošop nis slišala? Uporabi funkcijo "baloon" pa vse napihni x3 zakaj? Da naredim enemu fukfehtarju, k vprašanje, če mu še stoji, veselje? naah... škoda mojega časa 🤷♀️ 3
DAMI34 Objavljeno pred 3 urami Objavljeno pred 3 urami pred 1 minuto, pupa pravi: zakaj? Da naredim enemu fukfehtarju, k vprašanje, če mu še stoji, veselje? naah... škoda mojega časa 🤷♀️ mal veselja Bušiju no...a se nimmo vsi radi?
pupa Objavljeno pred 3 urami Objavljeno pred 3 urami pred 2 minutami, DAMI34 pravi: mal veselja Bušiju no...a se nimmo vsi radi? Vsak ima svoje meje.... tu je moja meja. Do tu zajebancija, potem pa ni več 🤷♀️ 1
Buschi Objavljeno pred 3 urami Objavljeno pred 3 urami Pa ne tako resno že na ponedeljek ! Vidim, da heca res ne zastopiš ! Drugače pa na moj slog spolnega življenja, fuka res ne rabim fehtat ! Se ponuja sam...
pupa Objavljeno pred 3 urami Objavljeno pred 3 urami Pravkar, Buschi pravi: Pa ne tako resno že na ponedeljek ! Vidim, da heca res ne zastopiš ! Drugače pa na moj slog spolnega življenja, fuka res ne rabim fehtat ! ni panike stari.... zdaj veš, do kje je meni zajebancija in od kje naprej mi ni več.....
DAMI34 Objavljeno pred 3 urami Objavljeno pred 3 urami pred 6 minutami, pupa pravi: Vsak ima svoje meje.... tu je moja meja. Do tu zajebancija, potem pa ni več 🤷♀️ jebenti, črto si potegnla pod brisačo pred 4 minutami, Buschi pravi: fuka res ne rabim fehtat ! Se ponuja sam... v zadnjih 10ih minuntah mi je na ekran skočilo kar nekaj takih, ki v okolici čakajo samo name. Jaz tut ne stradam 4
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se