Luka66 Objavljeno Julij 29 Objavljeno Julij 29 (popravljeno) pred 16 urami, Frenk 67 pravi: A so tebe zipal, al je ležalnik zrasu? 😳 Bolj bi mi koristilo, če bi si lahko le obseg pasu zipal 😁 k take dobrote ga nenormalno povečujejo, pa ne da bi se nažiral ..... sam mal probam 😜 če je pa tko dobr 🥐👌 Pa žena ne sme zaradi linije....se moram pa jaz žrtvovat 😂 Popravljeno Julij 29. Popravil Luka66 4 2 1
DAMI34 Objavljeno Julij 29 Objavljeno Julij 29 pred 28 minutami, Luka66 pravi: Bolj bi mi koristilo, če bi si lahko le obseg pasu zipal 😁 k take dobrote ga nenormalno povečujejo, pa ne da bi se nažiral ..... sam mal probam 😜 če je pa tko dobr 🥐👌 Pa žena ne sme zaradi linije....se moram pa jaz žrtvovat 😂 ti si res ena "dobričina" 3
Luka66 Objavljeno Avgust 1 Objavljeno Avgust 1 Ob 29. 7. 2025 ob 11:19, DAMI34 pravi: ti si res ena "dobričina" Jp, hvala, da si opazil 😉 nesebično se žrtvujem za ženo, v tem smislu, da pojem njeno porcijo ogljikovih hidratov in maščobe 🙃 3
Luka66 Objavljeno Avgust 3 Objavljeno Avgust 3 Ob 26. 7. 2025 ob 9:53, Tedybear pravi: 👍. Bil gor konec julija cca 15 let nazaj. V Chamonixu pravo poletje. Tudi na 3800 nekaj časa. Potem pa v petih minutah dež, sodra in nazadnje sneg, temperatura pa v minus. Se spomnim skupine Japonskih turistk v štiklih, mini majicah in krilih. Še notri na hodniku in v restavraciji se niso mogle ogret. Nekaj takega se je zgodilo nam....zjutraj spodaj sonce ko smo se pripeljali gor še nekako OK Pogled na Chamonix Potem pa nad oblake Potem pa oblaki in snežni metež pa takoj -3 Tako, da smo malo posedeli v lokalu na 3,8k m+ prilagam cenik na tej višini 🙃 Povsem drugače, kot pred šestimi leti, ko smo imeli srečo z nakupom kart (odpovedali bus Kitajcev) in tudi z vremenom... Sicer karta ni poceni.... je pa vredno se povzpeti tako visoko, za nas navadne smrtnike, zaradi celotnega pejsaža, občutkov, okolice in pogledov...bil z motorjem 1km višje, pa ni bilo takega občutka, bil pa tisti...drugačen. Je pa potrebno imeti srečo z vremenom, ki je tako visoko zelo spremenljivo in tudi nakupom kart...v večini se vse kupi preko spleta, blagajne v večini samevajo, bolj služijo za info...ko je napoved bolj lepega, stabilnega vremena, karte dobesedno izginejo s portala....ko sem jih kupoval po spletu, je bilo na še 11 kart za določeno uro na razpolago, pa prodane preden sem vpisal številko kreditne.....ljudje pa gor z vseh koncev sveta 👍 SREČNO 7
raza Objavljeno Avgust 3 Objavljeno Avgust 3 Točno 15 let nazaj, karte na blagajni, ob 7 uri zjutraj pred blagajnami vse označene linije polne in še nadaljevanje kolon po dvorišču in okoli vogala na parking. Do kart sva prišla ob 9,30 za gondolo ob 13h. Za povratek sva na vrhu dobila žeton za ob 17h. Zvečer pa tole na glavnem trgu 8 1
pik1 Objavljeno Avgust 3 Objavljeno Avgust 3 pred 6 urami, Luka66 pravi: Tako, da smo malo posedeli v lokalu na 3,8k m+ prilagam cenik na tej višini 🙃 . ... kot da bi bla u Kroaciji 1 2
Luka66 Objavljeno Avgust 3 Objavljeno Avgust 3 pred 2 urami, pik1 pravi: . ... kot da bi bla u Kroaciji Kroati imajo premium cene za 0m nmv, Francozi pa 3,8k m nmv vsak svojo utemmeljitev 🙃
Luka66 Objavljeno Avgust 3 Objavljeno Avgust 3 pred 6 urami, raza pravi: Točno 15 let nazaj, karte na blagajni, ob 7 uri zjutraj pred blagajnami vse označene linije polne in še nadaljevanje kolon po dvorišču in okoli vogala na parking. Do kart sva prišla ob 9,30 za gondolo ob 13h. Za povratek sva na vrhu dobila žeton za ob 17h. Zvečer pa tole na glavnem trgu Če bi bilo takle super spektakel spodaj, jaz sploh neb šel gor, si je treba tako plesno kreacijo bolj podrobno pogledat 😉 1
raza Objavljeno Avgust 3 Objavljeno Avgust 3 (popravljeno) Luka evo v detajl... Popravljeno Avgust 3. Popravil raza 4 1 1
RobiRoberto Objavljeno Avgust 4 Objavljeno Avgust 4 pred 21 urami, Luka66 pravi: To ni prava tema za moje vprašanje, toda "vprašati ni greh. Vidim da tudi ti fotografiraš s telefonom in me zanima, kako ti preneseč fotografije na računalnik. Meni razen z Google Foto ne usope več, včadih pa mi je to uspelo tudi s pomočjo "kabla".
Luka66 Objavljeno Avgust 4 Objavljeno Avgust 4 Ob 3. 8. 2025 ob 22:02, raza pravi: Luka evo v detajl... Vprašanje je podobno kot pri medicinskih sestrah... ali imajo 😉 ti si bil izgleda zelo, zelo blizu odra, lah podaš info iz prve roke 🙃
raza Objavljeno Avgust 4 Objavljeno Avgust 4 (popravljeno) Prav blizu ??? Ah, ja....raje ne... pravblizu... Pomaga zoom Popravljeno Avgust 4. Popravil raza
Kugelschreiber Objavljeno Avgust 5 Objavljeno Avgust 5 On 8/3/2025 at 6:41 PM, pik1 said: . ... kot da bi bla u Kroaciji Tocno to sm pomislil. 2 espressa in deci juica 8,2. Pajzl v karlobagu. Ni poceni, je pa slabo. 🤣
Tedybear Objavljeno Avgust 6 Objavljeno Avgust 6 On 8/3/2025 at 3:18 PM, raza said: Točno 15 let nazaj, karte na blagajni, ob 7 uri zjutraj pred blagajnami vse označene linije polne in še nadaljevanje kolon po dvorišču in okoli vogala na parking. Do kart sva prišla ob 9,30 za gondolo ob 13h. Za povratek sva na vrhu dobila žeton za ob 17h. Zvečer pa tole na glavnem trgu Pol smo mi imeli srečo. Kampirali smo v kampu pod gondolo. Peš do blagajne, nobene vrste, ruknem tistih 200€ 😡 za tri karte in gremo.
DAMI34 Objavljeno Avgust 7 Objavljeno Avgust 7 pred 1 uro, pik1 pravi: . ...ena sama jeba teško tebi 1
Kugelschreiber Objavljeno Avgust 10 Objavljeno Avgust 10 Prejle sem nadziral plovne poti in tocnost Jadrolinije. Ene 7min so zamujali. zdej pa nadziram klimo. Se trudi. Trdo gara. 2 1 2
DAMI34 Objavljeno Avgust 10 Objavljeno Avgust 10 Jaz delam isto. Ležim v sobi in nadziram klimo. 🤣 1 1
pik1 Objavljeno Avgust 10 Objavljeno Avgust 10 pred 3 urami, DAMI34 pravi: Jaz delam isto. Ležim v sobi in nadziram klimo. 🤣 . .... tastar, da se ne boš zaležal .... laufi v trgovino po pir in travarco, da napolniš hladilnik ... zdele ene tri dni ne bo možno it ven iz apartmaja 3
DAMI34 Objavljeno Avgust 10 Objavljeno Avgust 10 pred 10 minutami, pik1 pravi: . .... tastar, da se ne boš zaležal .... laufi v trgovino po pir in travarco, da napolniš hladilnik ... zdele ene tri dni ne bo možno it ven iz apartmaja Kar se mene tiče, že od prvega dne ni mogoče iz sobe...alergija pa to 😂 tak da... hladilnik je poln 😛 1
DAMI34 Objavljeno Avgust 12 Objavljeno Avgust 12 Pizdim sam nase ker sem drin v sobi pustil. 🤣 Jadranka zaprta zaradi burje zunaj pa bonaca 1 1
Frenk 67 Objavljeno Avgust 12 Objavljeno Avgust 12 pred 29 minutami, DAMI34 pravi: Pizdim sam nase ker sem drin v sobi pustil. 🤣 Jadranka zaprta zaradi burje zunaj pa bonaca Drin?? 3
DAMI34 Objavljeno Avgust 12 Objavljeno Avgust 12 pred 5 minutami, Frenk 67 pravi: Drin?? Dron...jebomejebočrkovalnik 4 1
Kugelschreiber Objavljeno Avgust 13 Objavljeno Avgust 13 Ucer je potekal nadzor pretovora vode. Kapetan MRS je vplul okrog 10:15. Ob 18:40 je dvignil sidro. Z vode zleze ene dobra 2 metra precrpavanje je dokaj glasen postopek. Ko se je hrup polegel, in sonce padlo v morje, sva spraznila kar je ostalo. Se to spijeva, pa greva. 5 1
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se