Buschi Objavljeno Avgust 15 Objavljeno Avgust 15 Isti statejši gospod z ogromnim tičem med nogami: Pismo, a ni Pupa jamrala, da ga ni mela že dve leti med nogami: ni Živnorc prej spomnu, da bi lohk bla utež za utekanje motorja... 1 4
DAMI34 Objavljeno Avgust 15 Objavljeno Avgust 15 Čakam kdaj bo konec tega dopusta. Zdej se mi pa že mal vleče 🤣 3
RupertC Objavljeno Avgust 19 Objavljeno Avgust 19 nisem še za u staro šaro... rajtam lih po ene 25 letih spet za lakirno pištolo prijel sm si prov en pir privoščil 5
Luka66 Objavljeno Avgust 23 Objavljeno Avgust 23 Ogrevanje 20250823_171656.mp4 Že tole, da ti zaplaće duša 🙏👌❤️ 3
Mavti Objavljeno Avgust 31 Objavljeno Avgust 31 Od včerajšnjih dvestoštirih kilometrov je bilo vsaj stošesdeset kilometrov konkretno mokrih ampak dež ni problem ampak vsa umazanija ,ki jo pobereš s sabo pa je Zato je danes pranje moto cot Evo se že suši 2 1
DAMI34 Objavljeno Avgust 31 Objavljeno Avgust 31 jaz sem kar mokre od petkovega furanja oblekel, če so se naravno zmočile, naj se še naravno posušijo aja, še vedno so mokre. zdej sem pa časopis v čevlje natlačil, valda bo pomagalo 1
Kaldu Objavljeno September 1 Objavljeno September 1 pred 20 urami, Mavti pravi: Od včerajšnjih dvestoštirih kilometrov je bilo vsaj stošesdeset kilometrov konkretno mokrih ampak dež ni problem ampak vsa umazanija ,ki jo pobereš s sabo pa je Zato je danes pranje moto cot Evo se že suši Tako opaziš, kako so narejene ceste. Ko se voziš po Dolomitih v dežju sta motor in obleka samo mokra nič umazana. Nikjer se ne zliva voda čez cesto. Pri nas je žal to pravilo in temu primerno so tudi nanosi po dežju. Italijani so že od Rimljanov znani po gradnji cest. 2
DAMI34 Objavljeno September 1 Objavljeno September 1 mah, razmišljam če bi se včlanil v tole fb grupo, ker mi jo skos facebuk ponuja. https://www.facebook.com/groups/senioradentureriders sam se mal v strahu, da nisem prestr in bom s samimi mulci kontaktiral potem 1
Mavti Objavljeno September 8 Objavljeno September 8 Malo pa po malo pobiram češpe pa se počasi nabira zaloga saj veste samo oskrba pa to 4 1 2
VS8002 Objavljeno September 10 Objavljeno September 10 Študeram kaj in kako je z našim Mausom.....kdo kej več ve? 1 1 2
DAMI34 Objavljeno September 10 Objavljeno September 10 pred 3 urami, VS8002 pravi: Študeram kaj in kako je z našim Mausom.....kdo kej več ve? tole sem slišal Predvcerajsnjim so ga zbudili, preverli da cuti okoncine in nazaj uspavali. Baje je imel operacijo, fiksiranje reber, sledijo vretenca. Medenica se zna celo sama zacelit ta cas ko je uspavan. 5 1 1
Mavti Objavljeno September 13 Objavljeno September 13 Spet bom za pogrebnika ker gospa kuna ni upoštevala cestnoprometnih predpisov Povožena na glavni cesti,smrt nastopila ob cesti. SI je pa naš šef petelin koko, ko sem mu povedal močno odahnil in rekel, da se bo sedaj saj v miru naspal 4 1
bajkr88 Objavljeno nedeljo ob 12:54 Objavljeno nedeljo ob 12:54 (popravljeno) gledam kaj mi nebo sporoca neke fakiče 😮 Popravljeno nedeljo ob 12:55. Popravil bajkr88 5
Kugelschreiber Objavljeno sredo ob 12:12 Objavljeno sredo ob 12:12 Razmislam, kolk debela je tale plastika na koofru? Vsakic ko jih nataknem, pridemo domov z vecjo prasko. 1
DAMI34 Objavljeno sredo ob 12:25 Objavljeno sredo ob 12:25 pred 11 minutami, Kugelschreiber pravi: Razmislam, kolk debela je tale plastika na koofru? Vsakic ko jih nataknem, pridemo domov z vecjo prasko. jaz mam stare drsnike od usnjenega kombinezona. ti podarim pa gor našraufaj
Kugelschreiber Objavljeno sredo ob 12:44 Objavljeno sredo ob 12:44 4 minutes ago, DAMI34 said: jaz mam stare drsnike od usnjenega kombinezona. ti podarim pa gor našraufaj sem razmislal da bi kaj podložil/ojačal...ampak po tem še prej zapne, in to se lahko slabo konča.
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se