Skoči na vsebino

Priporočene objave

Objavljeno

Pride sosed v pondelk mimo in pravi :Tuna ti k še vidiš (moj kurac po pedesetem čedalje  slabše vidim:eek:) poglide n ka je z fleksom  narobe:whistle:nike vrgni ruži po njem:blush: ja nič čreva narazen in diagnoza ležaj v razsulu:whistle: pa rečem vrži fleks proč in novga:)  a to pa nje sedaj po novem recikliramo:blush::huh::naughty::D

Sosad v akcijo in v Mozirje  v specjalizirano trgovino po nov ležaj, strošek evro in tridest centovin:huh: pa ležaj čaka na mizi:)

Danes operacija uspela :worship:še kabel sem mu zrihtal ,k sem ga že od prej teško gledal gdaj ga bo dr mr spekel:DIMG_20250917_163846.jpg.f5dc07fcf56f97fab0c1dc8e9f582cb3.jpg

Zaslužil en pir:D mater ej dobro se služi:slap: ,ko sem pa leto izdelave pogledal je pa soseda šok:eek: glih tuk da ni rekel ,da ga je šele dobro kupil:naughty::DIMG_20250917_163616.jpg.3e375ed943f37fa4cc729b06e225361b.jpg

Jebi ga:slap: hitro se starava  je bil končni sklep:D

• Všeč mi je 4
  • Haha 1
Objavljeno
pred 11 urami, Mavti pravi:

Pride sosed v pondelk mimo in pravi :Tuna ti k še vidiš (moj kurac po pedesetem čedalje  slabše vidim:eek:) poglide n ka je z fleksom  narobe:whistle:nike vrgni ruži po njem:blush: ja nič čreva narazen in diagnoza ležaj v razsulu:whistle: pa rečem vrži fleks proč in novga:)  a to pa nje sedaj po novem recikliramo:blush::huh::naughty::D

Sosad v akcijo in v Mozirje  v specjalizirano trgovino po nov ležaj, strošek evro in tridest centovin:huh: pa ležaj čaka na mizi:)

Danes operacija uspela :worship:še kabel sem mu zrihtal ,k sem ga že od prej teško gledal gdaj ga bo dr mr spekel:DIMG_20250917_163846.jpg.f5dc07fcf56f97fab0c1dc8e9f582cb3.jpg

Zaslužil en pir:D mater ej dobro se služi:slap: ,ko sem pa leto izdelave pogledal je pa soseda šok:eek: glih tuk da ni rekel ,da ga je šele dobro kupil:naughty::DIMG_20250917_163616.jpg.3e375ed943f37fa4cc729b06e225361b.jpg

Jebi ga:slap: hitro se starava  je bil končni sklep:D

Ležaj za malo kotno brusilko 1,3€ ne bo dolgo zdržal, rotor se vrti z 30k vrt/min pa še toplotna obremenitev je prisotna. V specializirani trgovini stane pravi ležaj okoli 5 €.

Povej sosedu, da na servis ni reklamacij... 😉

Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje

Za objavljanje se morate najprej registrirati

Ustvarite račun

Registrirajte se! To je zelo enostavno!

Registriraj nov račun

Prijava

Že imate račun? Prijavite se tukaj.

Vpišite se
  • Zadnji brskalci   0 članov

• Noben registriran uporabnik, si ne ogleduje to stran.
  • Ustvari novo...

Pomembne informacije

Z uporabo te strani se strinjate z uporabo piškotkov in se strinjate s pravili o varovanju zasebnosti!