Bmflar Objavljeno Avgust 5, 2016 Deli Objavljeno Avgust 5, 2016 (popravljeno) pred 2 minutami, Arzen pravi: Meni tudi Lejga mulca kako bi se rad kar u familijo urinu .... Delat ne pa na MS viset ( vejco pa daj kamor tebi paše ) Popravljeno Avgust 5, 2016. Popravil HD-Dyna ...., maus, Zivnorc in 2 others 5 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
.... Objavljeno Avgust 5, 2016 Deli Objavljeno Avgust 5, 2016 pred 13 minutami, HD-Dyna pravi: Lejga mulca kako bi se rad kar u familijo urinu .... Delat ne pa na MS viset ( vejco pa daj kamor tebi paše ) Saj sem skromen fantič, za 2-3 jurčke eno makino pa mu povečam familijo če želi builder, Bmflar, DAMI34 in 2 others 5 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Bmflar Objavljeno Avgust 5, 2016 Deli Objavljeno Avgust 5, 2016 Pravkar, Arzen pravi: Saj sem skromen fantič, za 2-3 jurčke eno makino pa mu povečam familijo če želi Mislim, da ima takih "prjatlou" že preveč DAMI34, ...., maus in 2 others 5 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
maus Objavljeno Avgust 5, 2016 Deli Objavljeno Avgust 5, 2016 pred 36 minutami, builder pravi: spet garam, da lahk vsem v družini motor kupim js sm tvoj prjato pred 13 minutami, Arzen pravi: Saj sem skromen fantič, za 2-3 jurčke eno makino pa mu povečam familijo če želi ne rin se nam u familijo ... štekaš ...., builder, DAMI34 in 3 others 6 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Zivnorc Objavljeno Avgust 5, 2016 Deli Objavljeno Avgust 5, 2016 pred 48 minutami, builder pravi: spet garam, da lahk vsem v družini motor kupim ....hahahaha ... si tak kot moj fotr, ko je moji mami za rojstni dan tanardražjo karbonsko ribiško palco kupu.... ...itak, da je bila ful vesela takega darila.... pa mu reče: " Ja kaj nej pa jest počnem z njo?!?" ... fotr pa: " Ja nč.... če jo ti ne maraš, jo bom pa jest meu... " stuhec, ...., Bmflar in 4 others 7 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Bmflar Objavljeno Avgust 5, 2016 Deli Objavljeno Avgust 5, 2016 pred 2 minutami, Zivnorc pravi: ....hahahaha ... si tak kot moj fotr, ko je moji mami za rojstni dan tanardražjo karbonsko ribiško palco kupu.... ...itak, da je bila ful vesela takega darila.... pa mu reče: " Ja kaj nej pa jest počnem z njo?!?" ... fotr pa: " Ja nč.... če jo ti ne maraš, jo bom pa jest meu... " A zato ti ženi kupiš za RD gajbo pira Pol ti moram pa pomagat DAMI34, builder, Kmet2 in 2 others 5 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
DAMI34 Objavljeno Avgust 5, 2016 Deli Objavljeno Avgust 5, 2016 (popravljeno) pred 3 urami, Arzen pravi: Saj sem skromen fantič, za 2-3 jurčke eno makino pa mu povečam familijo če želi tis ta prau Jelenček sam Bilderja za tasta met...ne vem če si že vidu kak video kako možak dvigne 200kg pred 2 urami, Zivnorc pravi: ....hahahaha ... si tak kot moj fotr, ko je moji mami za rojstni dan tanardražjo karbonsko ribiško palco kupu.... ...itak, da je bila ful vesela takega darila.... pa mu reče: " Ja kaj nej pa jest počnem z njo?!?" ... fotr pa: " Ja nč.... če jo ti ne maraš, jo bom pa jest meu... " sam pol sm pa jst neki zajebu, k sm vsem avte v familiji nabavu...zdej jih pa vozjo...matr sm budala, mopede bi moral. Popravljeno Avgust 5, 2016. Popravil DAMI34 maus, stuhec, Kmet2 in 2 others 5 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
.... Objavljeno Avgust 5, 2016 Deli Objavljeno Avgust 5, 2016 pred 38 minutami, DAMI34 pravi: tis ta prau Jelenček sam Bilderja za tasta met...ne vem če si že vidu kak video kako možak dvigne 200kg sam pol sm pa jst neki zajebu, k sm vsem avte v familiji nabavu...zdej jih pa vozjo...matr sm budala, mopede bi moral. A to je zato tak, da lahko dviguje svoj motor al kje je tak močan ratu? builder 1 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
DAMI34 Objavljeno Avgust 5, 2016 Deli Objavljeno Avgust 5, 2016 pred 1 minuto, Arzen pravi: A to je zato tak, da lahko dviguje svoj motor al kje je tak močan ratu? BMWja ma daaaa Xd builder in Bmflar 2 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
stuhec Objavljeno Avgust 5, 2016 Deli Objavljeno Avgust 5, 2016 Zbiram ........A bi mi kdo pomagal A veste kaj bo iz tega ? builder in Bmflar 2 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Kmet2 Objavljeno Avgust 5, 2016 Deli Objavljeno Avgust 5, 2016 Viljamovka Bmflar, builder, RobiRoberto in 1 other 4 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Bmflar Objavljeno Avgust 5, 2016 Deli Objavljeno Avgust 5, 2016 Z Bibi sva šla k Norcu na base pa sva pir dobila Hvalaaaaa !!! builder, Kmet2, pik1 in 1 other 4 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
pik1 Objavljeno Avgust 5, 2016 Deli Objavljeno Avgust 5, 2016 . ... "pijem bevandu na verandi ... i brojim valove" Zivnorc, builder, Bmflar in 1 other 4 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Bmflar Objavljeno Avgust 5, 2016 Deli Objavljeno Avgust 5, 2016 Pravkar, pik1 pravi: ... "pijem bevandu na verandi ... i brojim valove" I tebi teško pada pik1, builder, maus in 2 others 5 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
pik1 Objavljeno Avgust 5, 2016 Deli Objavljeno Avgust 5, 2016 pred 11 minutami, HD-Dyna pravi: I tebi teško pada . ... "umoran sam ... prijatelju ... umoran " maus, DAMI34, Bmflar in 3 others 6 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
DAMI34 Objavljeno Avgust 5, 2016 Deli Objavljeno Avgust 5, 2016 Pravkar, pik1 pravi: . ... "umoran sam ... prijatelju ... umoran " joooj pa počivaj mal, da boš lahko zdržal naslednji izlet: potovanje v neznano2 A kej počnem, drkam gugl maps pa gledam u kere route v Bosni lahko še moja prjatlčka zavlečem builder, stuhec, maus in 5 others 8 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
pik1 Objavljeno Avgust 5, 2016 Deli Objavljeno Avgust 5, 2016 pred 3 minutami, DAMI34 pravi: joooj pa počivaj mal, da boš lahko zdržal naslednji izlet: potovanje v neznano2 A kej počnem, drkam gugl maps pa gledam u kere route v Bosni lahko še moja prjatlčka zavlečem . ... mal računi, da imaš zmer starejše prjatle ... maus, Zivnorc, builder in 4 others 7 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
bobi1001 Objavljeno Avgust 5, 2016 Deli Objavljeno Avgust 5, 2016 Dan piva Bmflar, Zivnorc, DAMI34 in 4 others 7 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
DAMI34 Objavljeno Avgust 5, 2016 Deli Objavljeno Avgust 5, 2016 pred 23 minutami, pik1 pravi: . ... mal računi, da imaš zmer starejše prjatle ... ja vem, še tist kar jim napišem bolj slabo preberejo. Zdej maš popravljen plan na ZS pozorno preberi pik1, Bmflar, Zivnorc in 3 others 6 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Kmet2 Objavljeno Avgust 5, 2016 Deli Objavljeno Avgust 5, 2016 Trenutno sledim temi ...... vmes berem ZS od Damija Zivnorc, builder, Bmflar in 4 others 7 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
TakeALookAround Objavljeno Avgust 5, 2016 Deli Objavljeno Avgust 5, 2016 Pijm pive! Idem na Bolsku noc! Zivnorc, Bmflar, maus in 4 others 7 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
maus Objavljeno Avgust 5, 2016 Deli Objavljeno Avgust 5, 2016 sećem nokte, da mi bodo škornji spet prau bobi1001, Kmet2, Zivnorc in 3 others 6 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
pik1 Objavljeno Avgust 5, 2016 Deli Objavljeno Avgust 5, 2016 pred eno uro, DinDiin pravi: Pijm pive! Idem na Bolsku noc! . ... i ja bih sada "bolsku noč" ... "boli me" ... ... i to baš za sve ... Zivnorc, builder, Bmflar in 2 others 5 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
stuhec Objavljeno Avgust 6, 2016 Deli Objavljeno Avgust 6, 2016 builder, Zivnorc, DAMI34 in 3 others 6 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
bobi1001 Objavljeno Avgust 6, 2016 Deli Objavljeno Avgust 6, 2016 Nič fure...OZIMNICA Zivnorc, Frenk 67, DAMI34 in 3 others 6 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se