Frenk 67 Objavljeno Avgust 9, 2016 Deli Objavljeno Avgust 9, 2016 pred 18 minutami, blazzarss pravi: veš mogoče urnik kdaj skačejo in pa datume kateri dan so kje skoki? bi sam preveril pa sem na telefonu.. hvala V Mostu na Soci je v soboto 1. Serija ob 17:30 druga ob 18:30, v Kanalu pa v nedeljo z zacetkom ob 15:30 mladinci in pol naprej skoki z mosta. blazzarss 1 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Bmflar Objavljeno Avgust 9, 2016 Deli Objavljeno Avgust 9, 2016 pred 16 minutami, maus pravi: tis moj najvećji parjato (maš preko 190 cm ) Njom, njom... dobre As ti mene s Kmetom zamenu 190 ???????? ja,u širino Frenk 67, Kmet2 in builder 3 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Kmet2 Objavljeno Avgust 9, 2016 Deli Objavljeno Avgust 9, 2016 pred 9 urami, Zivnorc pravi: Klik.... ....klik.......klik.......klik.......klik.......klik.......klik.......klik.......klik.......klik.......klik.......klik.......klik.......klik... ....klik.......klik.......klik.......klik.......klik.......klik.......klik.......klik.......klik.......klik.......klik.......klik.......klik.......klik... ....klik.......klik.......klik.......klik.......klik.......klik.......klik... ....klik.......klik.......klik.......klik.......klik.......klik.......klik.......klik.......klik.......klik.......klik.......klik.......klik... Isto počnem.... DAMI34, builder in Bmflar 3 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Scarabeo 500 Objavljeno Avgust 9, 2016 Deli Objavljeno Avgust 9, 2016 pred 4 urami, HD-Dyna pravi: Eto, fertik .... Ko bo meso za poramat, pa le sporoči . Teti tegli mi glih ne dišijo . Bmflar in builder 2 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
stuhec Objavljeno Avgust 9, 2016 Deli Objavljeno Avgust 9, 2016 Neka v smeri hudega športa builder, maus, Bmflar in 1 other 4 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Scarabeo 500 Objavljeno Avgust 10, 2016 Deli Objavljeno Avgust 10, 2016 pred 11 urami, stuhec pravi: Neka v smeri hudega športa Zgleda hudo adrenalinski šport . Scarabeo stuhec, builder in DAMI34 3 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
I30 Objavljeno Avgust 10, 2016 Deli Objavljeno Avgust 10, 2016 pred 2 urami, Scarabeo 500 pravi: Zgleda hudo adrenalinski šport . Scarabeo Ahaaa. skakanje v višino s kolom v riti. Sam še ošpičt ga mora, zato pa je rezivnk zravn. pred 15 urami, Kmet2 pravi: Isto počnem.... A s kolenom migaš? builder in stuhec 2 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Kmet2 Objavljeno Avgust 10, 2016 Deli Objavljeno Avgust 10, 2016 pred 6 minutami, I30 pravi: Ahaaa. skakanje v višino s kolom v riti. Sam še ošpičt ga mora, zato pa je rezivnk zravn. A s kolenom migaš? Zase se brigej ... builder in Bmflar 2 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
maus Objavljeno Avgust 10, 2016 Deli Objavljeno Avgust 10, 2016 pred 1 uro, Kmet2 pravi: Zase se brigej ... najlažje je pa to stuhec, builder in Bmflar 3 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Bmflar Objavljeno Avgust 10, 2016 Deli Objavljeno Avgust 10, 2016 pred 6 minutami, maus pravi: najlažje je pa to Nepani ! Gledam kako dežuvlje zlo builder in I30 2 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
maus Objavljeno Avgust 10, 2016 Deli Objavljeno Avgust 10, 2016 Pravkar, HD-Dyna pravi: Nepani ! Gledam kako dežuvlje zlo me ne gane... ko sem na suhem builder in Bmflar 2 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Bmflar Objavljeno Avgust 10, 2016 Deli Objavljeno Avgust 10, 2016 Pravkar, maus pravi: me ne gane... ko sem na suhem Ninja bo zarjavela maus in builder 2 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
maus Objavljeno Avgust 10, 2016 Deli Objavljeno Avgust 10, 2016 Pravkar, HD-Dyna pravi: Ninja bo zarjavela zase se brigi Bmflar in builder 2 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Bmflar Objavljeno Avgust 10, 2016 Deli Objavljeno Avgust 10, 2016 Pravkar, maus pravi: zase se brigi maus in builder 2 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
I30 Objavljeno Avgust 10, 2016 Deli Objavljeno Avgust 10, 2016 čakam, de bo mausi krvavico pojedu. maus in builder 2 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
maus Objavljeno Avgust 10, 2016 Deli Objavljeno Avgust 10, 2016 Pravkar, I30 pravi: čakam, de bo mausi krvavico pojedu. če boš dau, bom pojedu Bmflar in builder 2 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
I30 Objavljeno Avgust 10, 2016 Deli Objavljeno Avgust 10, 2016 pred 2 urami, Kmet2 pravi: Zase se brigej ... Sm biu že do malce fertik, pa se še za druge mau. pred 1 minuto, maus pravi: če boš dau, bom pojedu S hadejcem se zmen, te je zgleda prehitu. Jest sem vse na miz pustu. Bmflar in builder 2 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Bmflar Objavljeno Avgust 10, 2016 Deli Objavljeno Avgust 10, 2016 (popravljeno) pred 3 minutami, I30 pravi: S hadejcem se zmen, te je zgleda prehitu. Jest sem vse na miz pustu. Uničvauci tem pa krvavic ! Spet same klevete Pa zase se brigita ! Popravljeno Avgust 10, 2016. Popravil HD-Dyna maus in builder 2 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Frenk 67 Objavljeno Avgust 10, 2016 Deli Objavljeno Avgust 10, 2016 (popravljeno) Popravljeno Avgust 10, 2016. Popravil Frenk 67 builder 1 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
builder Objavljeno Avgust 10, 2016 Deli Objavljeno Avgust 10, 2016 garam, za razliko od vas stuhec, Bmflar in maus 3 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Bmflar Objavljeno Avgust 10, 2016 Deli Objavljeno Avgust 10, 2016 pred 7 minutami, builder pravi: garam, za razliko od vas zase se brigaj builder in maus 2 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Haki Objavljeno Avgust 12, 2016 Deli Objavljeno Avgust 12, 2016 Na poti iz nočne, ma glede na trenutne razmere mam občutk, da sm pozabu kašno stran na koledarju obrnt...( kaj pa če je vse res?? ) Kmet2, DAMI34, RobiRoberto in 1 other 4 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
stuhec Objavljeno Avgust 12, 2016 Deli Objavljeno Avgust 12, 2016 Ob Wednesday, August 10, 2016 at 8:46, Scarabeo 500 pravi: Zgleda hudo adrenalinski šport . Scarabeo Nimaš pa pojma kaj to bo Mam zajtrk iz tega DAMI34 in maus 2 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
maus Objavljeno Avgust 12, 2016 Deli Objavljeno Avgust 12, 2016 pred 15 minutami, stuhec pravi: Nimaš pa pojma kaj to bo Mam zajtrk iz tega na tržnco šu in prodau, pa šu na pico trenutno se pripraulam da zaključim delovni teden VS800, stuhec in DAMI34 3 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Kmet2 Objavljeno Avgust 12, 2016 Deli Objavljeno Avgust 12, 2016 Pakiram pa lišpam se Bmflar, maus in DAMI34 3 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se