DAMI34 Objavljeno Avgust 14, 2016 Deli Objavljeno Avgust 14, 2016 Jah nč, spat grem...z zamudo, no wifi Kmet2, NumLock in Bmflar 3 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
solorider Objavljeno Avgust 14, 2016 Deli Objavljeno Avgust 14, 2016 pred 17 urami, Kmet2 pravi: Težko meni s temi relikvijami meni bo uspelo še le drugi mesec, ko bom na borzi! Kmet2 in builder 2 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
stuhec Objavljeno Avgust 14, 2016 Deli Objavljeno Avgust 14, 2016 Ukvarjam se s različnimi ciljnimi lokacimamo Sosedov ni, vse drugo pa je peš fk builder 1 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
SAR-Solo Adventure rider Objavljeno Avgust 14, 2016 Deli Objavljeno Avgust 14, 2016 Tole sem sedaj ustvaril Bmflar, RobiRoberto, Andrejcer in 3 others 6 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
pik1 Objavljeno Avgust 15, 2016 Deli Objavljeno Avgust 15, 2016 . ... po Bjelašnici prjatlom pomagam motorje po tleh pobirat ... maus, notranc, stuhec in 6 others 9 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
stuhec Objavljeno Avgust 15, 2016 Deli Objavljeno Avgust 15, 2016 če jo trofim jo ubijem Kmet2, maus, Bmflar in 1 other 4 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Bmflar Objavljeno Avgust 15, 2016 Deli Objavljeno Avgust 15, 2016 Gumo flikam Kmet2, builder, notranc in 1 other 4 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
NumLock Objavljeno Avgust 15, 2016 Deli Objavljeno Avgust 15, 2016 Razmišljam, da bi šel v naslednjo vas z vrečko po elektriko. Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Kmet2 Objavljeno Avgust 15, 2016 Deli Objavljeno Avgust 15, 2016 pred 5 urami, pik1 pravi: . ... po Bjelašnici prjatlom pomagam motorje po tleh pobirat ... .......ja vrjetno ......bom kar tih ...... builder, maus, Bmflar in 1 other 4 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
stuhec Objavljeno Avgust 15, 2016 Deli Objavljeno Avgust 15, 2016 Iz praha tvorjen, v prah povrnjen Bmflar, Kmet2, builder in 2 others 5 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
maus Objavljeno Avgust 16, 2016 Deli Objavljeno Avgust 16, 2016 žule žulam Bmflar, builder in stuhec 3 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
builder Objavljeno Avgust 16, 2016 Deli Objavljeno Avgust 16, 2016 garam na muč maus, stuhec, notranc in 1 other 4 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
stuhec Objavljeno Avgust 16, 2016 Deli Objavljeno Avgust 16, 2016 Voda mi v grlo teče notranc, ...., DAMI34 in 3 others 6 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
.... Objavljeno Avgust 16, 2016 Deli Objavljeno Avgust 16, 2016 pred 3 minutami, stuhec pravi: Voda mi v grlo teče Ojej, to mi še fali, da bomo štuheca nagega gledali notranc in stuhec 2 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
stuhec Objavljeno Avgust 16, 2016 Deli Objavljeno Avgust 16, 2016 Zna kdo kje so karte lahk dobijo za letalski miting v Zeltweg u ? Bmflar 1 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Nearrain Objavljeno Avgust 16, 2016 Deli Objavljeno Avgust 16, 2016 2 minutes ago, stuhec said: Zna kdo kje so karte lahk dobijo za letalski miting v Zeltweg u ? http://www.airpower.gv.at/en/event-info/faq.html How much is admission to AIRPOWER16? Admission to the event is free of charge. A small fee will be charged for parking, however. The parking areas are rented, supervised and managed by the Austrian Armed Forces.Motorcycles: € 5,-Cars/motorhomes/caravans: € 10,-Coaches: € 60,-Motorhomes, tents and caravans: No pitches are offered by the event organisers. Camping in the carparks is strictly forbidden and is subject to an administrative fine. If you are staying overnight or camping, please use the organised campsites in the surrounding area. Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
I30 Objavljeno Avgust 16, 2016 Deli Objavljeno Avgust 16, 2016 (popravljeno) pred eno uro, Arzen pravi: Ojej, to mi še fali, da bomo štuheca nagega gledali Ta forum je za FB zamenou zgleda! Glih zdej bo objavu, k je šu srt! Popravljeno Avgust 16, 2016. Popravil I30 ...., notranc, stuhec in 1 other 4 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Nearrain Objavljeno Avgust 16, 2016 Deli Objavljeno Avgust 16, 2016 3 minutes ago, I30 said: Ta forum je za FB zamenou zgleda! Glih zdej bo objavu, k je šu srt! se prej bo kaj je jedu builder, Bmflar, notranc in 2 others 5 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
.... Objavljeno Avgust 16, 2016 Deli Objavljeno Avgust 16, 2016 pred 29 minutami, I30 pravi: Ta forum je za FB zamenou zgleda! Glih zdej bo objavu, k je šu srt! Damjan Murko motosveta notranc in Nearrain 2 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
maus Objavljeno Avgust 16, 2016 Deli Objavljeno Avgust 16, 2016 ne dirajte mi @stuhec .. on je moj parjato zmeri me na pečen kostan povab ... Bmflar, builder, I30 in 2 others 5 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Bmflar Objavljeno Avgust 16, 2016 Deli Objavljeno Avgust 16, 2016 pred 5 minutami, maus pravi: ne dirajte mi @stuhec .. on je moj parjato zmeri me na pečen kostan povab ... Mene pa na pečenga pujceka builder, DAMI34, stuhec in 1 other 4 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
maus Objavljeno Avgust 16, 2016 Deli Objavljeno Avgust 16, 2016 Pravkar, HD-Dyna pravi: Mene pa na pečenga pujceka ni već moj parjato builder, Bmflar, I30 in 2 others 5 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
builder Objavljeno Avgust 16, 2016 Deli Objavljeno Avgust 16, 2016 pred 2 minutami, maus pravi: ni već moj parjato men je zadnč podaril 500€ Bmflar, DAMI34, maus in 1 other 4 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
maus Objavljeno Avgust 16, 2016 Deli Objavljeno Avgust 16, 2016 (popravljeno) pred 4 minutami, builder pravi: men je zadnč podaril 500€ si ti si moj parjato malo podeli med prijatle trenutno ... se mau zajebavljem Popravljeno Avgust 16, 2016. Popravil maus Bmflar, stuhec, builder in 2 others 5 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
builder Objavljeno Avgust 16, 2016 Deli Objavljeno Avgust 16, 2016 eni se mau zajebavlejo, jes pa še kr garam maus, I30, Bmflar in 1 other 4 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se