lucif3rka Objavljeno Oktober 2, 2016 Opozori Objavljeno Oktober 2, 2016 Smilim se sama sebi ker moram delat na nedeljo Kmet2, maus, Frenk 67 in 1 other 4
bajkr88 Objavljeno Oktober 2, 2016 Opozori Objavljeno Oktober 2, 2016 Uzivam na kavcu in srebam kavo Bmflar, maus in Kmet2 3
Kmet2 Objavljeno Oktober 2, 2016 Opozori Objavljeno Oktober 2, 2016 Pišem in smetim po motosvetu maus, Bmflar, dr.looney in 2 others 5
Bmflar Objavljeno Oktober 2, 2016 Opozori Objavljeno Oktober 2, 2016 pred 44 minutami, Kmet2 pravi: Pišem in smetim po motosvetu Sram te bilo, pol moram pa vse to predelovat ... ... zato pa ne morem shujšat .... Pa školjke,pa hobotna,pa školjke,pa kava,pa rakijca .... Men pa kile gor k moram vse to prebrat... Pih,kaj delam, prebiramvse tole.... dr.looney, Kmet2, DAMI34 in 1 other 4
Kmet2 Objavljeno Oktober 2, 2016 Opozori Objavljeno Oktober 2, 2016 pred 2 urami, HD-Dyna pravi: Sram te bilo, pol moram pa vse to predelovat ... ... zato pa ne morem shujšat .... Pa školjke,pa hobotna,pa školjke,pa kava,pa rakijca .... Men pa kile gor k moram vse to prebrat... Pih,kaj delam, prebiramvse tole.... Oprosti prjatu no maus in Bmflar 2
stuhec Objavljeno Oktober 2, 2016 Opozori Objavljeno Oktober 2, 2016 pomagam kmetu in berem bedarije dr.looney, Bmflar, Kmet2 in 1 other 4
maus Objavljeno Oktober 3, 2016 Opozori Objavljeno Oktober 3, 2016 trenutno cufam sendvić ... pijem jorgut ... berem motocvet in sem blazno vesel, ker se mi ni treba z nobenim pregovarjat po forumu ... res je fajn in je res pregleden forum ... blazno konstruktivni odgovori v vseh temah ... lepljenje linkov (kar seveda odraža mnenje avtorja ) ... itd itd .. in seveda .. vse skupaj je blazno resno pol pa še spijem pa še zase se brigam DAMI34, dr.looney, Bmflar in 2 others 5
Bmflar Objavljeno Oktober 3, 2016 Opozori Objavljeno Oktober 3, 2016 pred 2 minutami, maus pravi: trenutno cufam sendvić ... pijem jorgut ... berem motocvet in sem blazno vesel, ker se mi ni treba z nobenim pregovarjat po forumu ... res je fajn in je res pregleden forum ... blazno konstruktivni odgovori v vseh temah ... lepljenje linkov (kar seveda odraža mnenje avtorja ) ... itd itd .. in seveda .. vse skupaj je blazno resno pol pa še spijem pa še zase se brigam Matr si zaposlen, sigurno si na bolniški in nimaš nobenga cajta Delam kt zamorc dr.looney in Kmet2 2
maus Objavljeno Oktober 3, 2016 Opozori Objavljeno Oktober 3, 2016 pred 11 minutami, HD-Dyna pravi: Matr si zaposlen, sigurno si na bolniški in nimaš nobenga cajta Delam kt zamorc umes pa seveda garaško garam maljone maljonaste zapraulam državi Frenk 67, stuhec, Kmet2 in 1 other 4
dr.looney Objavljeno Oktober 3, 2016 Opozori Objavljeno Oktober 3, 2016 Razmisljam komu sem se zamerila, da moram bit danes v sluzbi..... Kmet2, antares in Bmflar 3
pajkica Objavljeno Oktober 3, 2016 Opozori Objavljeno Oktober 3, 2016 pred 39 minutami, maus pravi: trenutno cufam sendvić ... pijem jorgut ... berem motocvet in sem blazno vesel, ker se mi ni treba z nobenim pregovarjat po forumu ... res je fajn in je res pregleden forum ... blazno konstruktivni odgovori v vseh temah ... lepljenje linkov (kar seveda odraža mnenje avtorja ) ... itd itd .. in seveda .. vse skupaj je blazno resno pol pa še spijem pa še zase se brigam a si še kar užaljen a te nobena noče potolažit Bmflar, maus, bobi1001 in 1 other 4
maus Objavljeno Oktober 3, 2016 Opozori Objavljeno Oktober 3, 2016 pred 4 minutami, pajkica pravi: a si še kar užaljen a te nobena noče potolažit nism .. ampak trenutno mi tako paše bobi1001, Kmet2 in Bmflar 3
Nearrain Objavljeno Oktober 3, 2016 Opozori Objavljeno Oktober 3, 2016 Pit stop . . . menjava 2 x 600ccm za 4 x250 ccm bobi1001, Kmet2, Bmflar in 2 others 5
dr.looney Objavljeno Oktober 4, 2016 Opozori Objavljeno Oktober 4, 2016 zalivam rože...... bobi1001 in Bmflar 2
DAMI34 Objavljeno Oktober 4, 2016 Opozori Objavljeno Oktober 4, 2016 Razmišljam kako bi prišel do denarja za novega sxa antares, Bmflar, dr.looney in 1 other 4
dr.looney Objavljeno Oktober 4, 2016 Opozori Objavljeno Oktober 4, 2016 pred 9 minutami, DAMI34 pravi: Razmišljam kako bi prišel do denarja za novega sxa na banki ga majo dost..... zdej rabiš nogavico, pištolo in hiter avto...... DAMI34, Bmflar, stuhec in 1 other 4
antares Objavljeno Oktober 4, 2016 Opozori Objavljeno Oktober 4, 2016 2 minutes ago, dr.looney said: na banki ga majo dost..... zdej rabiš nogavico, pištolo in hiter avto...... en majhen problem, banke so tukaj prazne, tisto dokapitulacijo so prjatli ze zdavnaj namazali sebi za zajtrk... DAMI34, dr.looney, Bmflar in 1 other 4
DAMI34 Objavljeno Oktober 4, 2016 Opozori Objavljeno Oktober 4, 2016 (popravljeno) pred 4 minutami, dr.looney pravi: na banki ga majo dost..... zdej rabiš nogavico, pištolo in hiter avto...... Avta ne rabim, mam Kr hiter Moped Popravljeno Oktober 4, 2016. Popravil DAMI34 dr.looney, maus in Kmet2 3
dr.looney Objavljeno Oktober 4, 2016 Opozori Objavljeno Oktober 4, 2016 Pravkar, antares pravi: en majhen problem, banke so tukaj prazne, tisto dokapitulacijo so prjatli ze zdavnaj namazali sebi za zajtrk... to je samo zavaravanje neprijatelja..... pred 2 minutami, DAMI34 pravi: Avta ne rabimo, mam Kr hiter Moped eno stvar si pozabu......kam boš dal pa dnar..... DAMI34, Kmet2 in antares 3
antares Objavljeno Oktober 4, 2016 Opozori Objavljeno Oktober 4, 2016 1 minute ago, dr.looney said: to je samo zavaravanje neprijatelja..... sem pozabil, da imajo prjatli gozdno fakulteto dr.looney in Kmet2 2
dr.looney Objavljeno Oktober 4, 2016 Opozori Objavljeno Oktober 4, 2016 pa pazi keri dan boš izbral....... Kmet2, antares in DAMI34 3
stuhec Objavljeno Oktober 4, 2016 Opozori Objavljeno Oktober 4, 2016 rihtam sub škatlo za v avto pred 3 urami, dr.looney pravi: na banki ga majo dost..... zdej rabiš nogavico, pištolo in hiter avto...... al pa motor DAMI34 in dr.looney 2
Bmflar Objavljeno Oktober 5, 2016 Opozori Objavljeno Oktober 5, 2016 pred 11 urami, DAMI34 pravi: Razmišljam kako bi prišel do denarja za novega sxa Janković, Zidar, Bavčar.... Pa še Policije ne smejo poklicat, če bi jih kdo oropal, ker so vsi socialni problemi antares, dondule, DAMI34 in 3 others 6
maus Objavljeno Oktober 5, 2016 Opozori Objavljeno Oktober 5, 2016 cufam sendvič in ga počas goutam ... Kmet2, Bmflar in DAMI34 3
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se