DAMI34 Objavljeno November 11, 2016 Opozori Objavljeno November 11, 2016 pred 30 minutami, HD-Dyna pravi: Šipo zameni, ne pa drkat dans zjutri kmal poslije Vrhnke mi je kamen prletu u šajbo, sm mislu da jo bo prebil..no sej jo je Bmflar 1
solorider Objavljeno November 11, 2016 Opozori Objavljeno November 11, 2016 pred 31 minutami, DAMI34 pravi: dans zjutri kmal poslije Vrhnke mi je kamen prletu u šajbo, sm mislu da jo bo prebil..no sej jo je to je bil sigurno Borutt v zasedi Bmflar in DAMI34 2
Danilo D Objavljeno November 11, 2016 Opozori Objavljeno November 11, 2016 Mau ms čekiram, pred tem sm pa drgmu da se sveti, jutr pa še 1x, da se bo še bl svetlo DAMI34 in Bmflar 2
lucif3rka Objavljeno November 12, 2016 Opozori Objavljeno November 12, 2016 V pisarni.. na soboto.. brez kave.... vsaj temo o kavi mam no Bmflar, GoBobi, pik1 in 1 other 4
pik1 Objavljeno November 12, 2016 Opozori Objavljeno November 12, 2016 . ... v toplicah ... na soboto .. s kavo ... ... no , vsaj to ... GoBobi, Bmflar, solorider in 1 other 4
lucif3rka Objavljeno November 12, 2016 Opozori Objavljeno November 12, 2016 1 minute ago, pik1 said: . ... v toplicah ... na soboto .. s kavo ... ... no , vsaj to ... moraš a? pik1, GoBobi, Bmflar in 1 other 4
pik1 Objavljeno November 12, 2016 Opozori Objavljeno November 12, 2016 pred 8 minutami, lucif3rka pravi: moraš a? . ...mah ... sej ni tok fajn ... Bmflar, DAMI34 in GoBobi 3
.... Objavljeno November 12, 2016 Opozori Objavljeno November 12, 2016 pred eno uro, lucif3rka pravi: V pisarni.. na soboto.. brez kave.... vsaj temo o kavi mam no Tudi ti? Welcome in the club
Bmflar Objavljeno November 12, 2016 Opozori Objavljeno November 12, 2016 pred eno uro, pik1 pravi: ... v toplicah ... na soboto .. s kavo ... ... no , vsaj to ... Zase se brigi Provokator DAMI34 in pik1 2
Frenk 67 Objavljeno November 16, 2016 Opozori Objavljeno November 16, 2016 Martinckam C eagle, Bmflar, RobiRoberto in 4 others 7
C eagle Objavljeno November 16, 2016 Opozori Objavljeno November 16, 2016 Preštevam bojne rane... Matr, sem ko tarča na poligonu.
thumper Objavljeno November 16, 2016 Opozori Objavljeno November 16, 2016 pred 6 minutami, C eagle pravi: Preštevam bojne rane... Matr, sem ko tarča na poligonu. tole zgleda kot da bi te bil en sam žolč .. pocajti se .. jst pa mezim en pasulj iz konzerve z dodatkom sveže zmletega popra in 3/10 zelenega + 8/10 jalapeno čili pipa .. pa laško ofkors.. ups sori stari .. Bmflar in C eagle 2
C eagle Objavljeno November 16, 2016 Opozori Objavljeno November 16, 2016 pred 1 minuto, thumper pravi: tole zgleda kot da bi te bil en sam žolč .. pocajti se .. jst pa mezim en pasulj iz konzerve z dodatkom sveže zmletega popra in 3/10 zelenega + 8/10 jalapeno čili pipa .. pa laško ofkors.. ups sori stari .. dej še v mojem imwnu eno rundo.
thumper Objavljeno November 16, 2016 Opozori Objavljeno November 16, 2016 pred 1 minuto, C eagle pravi: dej še v mojem imwnu eno rundo. bom .. še enga albančka za kupček podret ko bom nehal jest.. sam res ..u spar-u kupu pasulj s kubaso - sm si reku za drek štukat je vse dobr.. sam tole je pa na meji vrhunskega .. kaj se boš moral kakšne diete držat al zdej k te ne bo mogu žouč jebat boš lahko na polno?
C eagle Objavljeno November 16, 2016 Opozori Objavljeno November 16, 2016 pred 4 minutami, thumper pravi: bom .. še enga albančka za kupček podret ko bom nehal jest.. sam res ..u spar-u kupu pasulj s kubaso - sm si reku za drek štukat je vse dobr.. sam tole je pa na meji vrhunskega .. kaj se boš moral kakšne diete držat al zdej k te ne bo mogu žouč jebat boš lahko na polno? ja iz špata je prov dober od s budgeta, ga vzamemo za v oljke obirat. Mega. Ja dohtar je reku, da bom moral na začetku malo pazit kaj jem, kasneje pa ugotovit, kaj mi paše in kaj mi povzroča težave...upam, da bo šlo skor na polno... povdarek je na skor... DAMI34 1
thumper Objavljeno November 16, 2016 Opozori Objavljeno November 16, 2016 bemti žouč pa putiko pa reumo .. impotenca je še najbol vsak kausat ni treba .. gretzky in C eagle 2
GoBobi Objavljeno November 16, 2016 Opozori Objavljeno November 16, 2016 8 hours ago, Frenk 67 said: Martinckam Tole pa zgleda k Metajna na Pagu ... Ajd! 1 hour ago, C eagle said: Preštevam bojne rane... Matr, sem ko tarča na poligonu. Mi je kar hudo, ker sem se tako grobo pohecal v drugi temi s tvojimi leti pa to... Evo, sam še eno navržem - tole na sliki pa zgleda kot povprečen zdravniški oskrbovanec na štajerski vaški veselici (štajerskaikebanapress) . Ajd! C eagle, Bmflar in pik1 3
C eagle Objavljeno November 17, 2016 Opozori Objavljeno November 17, 2016 (popravljeno) zdej ko pogledam spet sliko... 1 lukna za vsalih 10 let. No ja, lahko bi blo hujše.... Sam 1 lukna.... pa tista ornk,tm na britofu... Ma ne damo se mi kr tko... Ampak tajming je bil pa u 0. Premrzlo za se vozit, pa oljk ne bom rabu obirat, pa h riti mi vse nosijo... se bom še razvadu... Glih kar so nas zbudili... Popravljeno November 17, 2016. Popravil C eagle gretzky, DAMI34, Bmflar in 4 others 7
Frenk 67 Objavljeno November 17, 2016 Opozori Objavljeno November 17, 2016 pred 9 urami, GoBobi pravi: Tole pa zgleda k Metajna na Pagu ... Ajd! Mislim, da v Metajni ni sredinske črte na cest, pa tud Zrče in un del Paga je nižji kot pa Brač. Tole je Brzet pri Omišu.
GoBobi Objavljeno November 17, 2016 Opozori Objavljeno November 17, 2016 10 hours ago, Frenk 67 said: Mislim, da v Metajni ni sredinske črte na cest, pa tud Zrče in un del Paga je nižji kot pa Brač. Tole je Brzet pri Omišu. Odlično v vsakem primeru . Uživaj! Ajd! Frenk 67 1
Danilo D Objavljeno November 17, 2016 Opozori Objavljeno November 17, 2016 mal čekiram po netu, če bi obstoječe 18" litke za avto prodal pa menju za nove
pik1 Objavljeno November 18, 2016 Opozori Objavljeno November 18, 2016 . ... cel teden nisem skor nič pametnega naredu ... ... pa se zdej, ko je glih petek ... silim, da bi kej naredu ... ... pa mi nikakor ne gre ... Bmflar in DAMI34 2
Bmflar Objavljeno November 18, 2016 Opozori Objavljeno November 18, 2016 pred 13 minutami, pik1 pravi: ... cel teden nisem skor nič pametnega naredu ... ... pa se zdej, ko je glih petek ... silim, da bi kej naredu ... ... pa mi nikakor ne gre ... Se prau, da sem se nalezu od tebe pik1 in DAMI34 2
Danilo D Objavljeno November 18, 2016 Opozori Objavljeno November 18, 2016 mal muzke sm si dal na usb kluček, zdej se grem pa u klet mal pošpilat kj
DAMI34 Objavljeno November 18, 2016 Opozori Objavljeno November 18, 2016 pred 4 urami, pik1 pravi: . ... cel teden nisem skor nič pametnega naredu ... ... pa se zdej, ko je glih petek ... silim, da bi kej naredu ... ... pa mi nikakor ne gre ... pa kje si petek najdu za delat?? A si mona??? V petek se pripravljaš za vikend, daaaa pol je vikend pol je pondelk, k počivaš od naporov vikenda, tork razmišljaš če bi začel delat sreda neki malga nardiš, četrtek je potrebno pospravit mizo in se pripravit za petek Evo, sm ti dovolj jasno napisal? Kmet2, C eagle, solorider in 2 others 5
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se