maus Objavljeno Februar 2, 2017 Opozori Objavljeno Februar 2, 2017 pred 1 minuto, dr.looney pravi: če nimaš dostopa do elektrike, greš pa na amzs.....simpl ko pasulj. kua si se zdj trenutno name spraula pejt že enkrat na dopust, da nauš zjala na nas tuklilele trenutno sm ćist un padu lucif3rka, dr.looney, Bmflar in 1 other 4
dr.looney Objavljeno Februar 2, 2017 Opozori Objavljeno Februar 2, 2017 Pravkar, VS800 pravi: Pa raj pasul kuham, k pa da bi na amzs hodu jest ga še raje jem..... Bmflar, maus, notranc in 1 other 4
notranc Objavljeno Februar 2, 2017 Opozori Objavljeno Februar 2, 2017 pred 2 minutami, maus pravi: upam, da nimaš bacilou trenutno se ualam od smeha nimam bacilu tko, da veš maus, VS800 in Bmflar 3
dr.looney Objavljeno Februar 2, 2017 Opozori Objavljeno Februar 2, 2017 Pravkar, maus pravi: kua si se zdj trenutno name spraula pejt že enkrat na dopust, da nauš zjala na nas tuklilele trenutno sm ćist un padu oh ti ubošček....... se mi bo še kakšna solza utrnila, tako se mi smiliš..... Bmflar, maus, lucif3rka in 2 others 5
maus Objavljeno Februar 2, 2017 Opozori Objavljeno Februar 2, 2017 Pravkar, dr.looney pravi: oh ti ubošček....... se mi bo še kakšna solza utrnila, tako se mi smiliš..... kr nj se ti .. pa pade na tla ... in zmrzne ... in ti spodrsne ... men bi blo full smešn trenutno se sam s tabo ukvarjam ... dj pust me pr mir dr.looney, VS800, Bmflar in 2 others 5
Bmflar Objavljeno Februar 2, 2017 Opozori Objavljeno Februar 2, 2017 pred 2 urami, lucif3rka pravi: Sem pristaš plina pa nimam ne steklokeramike, ne noža zanjo Olfa bi se pa res kakšna našla, hvala za idejo Plinski brener uzem, gre super dol pred 2 urami, lucif3rka pravi: Ej ej, jaz sm naravno lepa Brez slike nč ne vela maus, notranc, VS800 in 1 other 4
lucif3rka Objavljeno Februar 2, 2017 Opozori Objavljeno Februar 2, 2017 10 minutes ago, HD-Dyna said: Plinski brener uzem, gre super dol Brez slike nč ne vela Uu, dobra ideja, pa še roštilj mam lahk hkrati v avtu Sliko maš pa na levi, vse velja notranc, maus, VS800 in 1 other 4
Bmflar Objavljeno Februar 2, 2017 Opozori Objavljeno Februar 2, 2017 pred 58 minutami, lucif3rka pravi: Uu, dobra ideja, pa še roštilj mam lahk hkrati v avtu Sliko maš pa na levi, vse velja Hmmm, kdaj pa dedi deklino v v oči pogledamo ???? VS800, lucif3rka, maus in 2 others 5
lucif3rka Objavljeno Februar 2, 2017 Opozori Objavljeno Februar 2, 2017 45 minutes ago, HD-Dyna said: Hmmm, kdaj pa dedi deklino v v oči pogledamo ???? Žleht! In itak da vem kaj vam je bolj pomembno, pamet, karakter, družinska zgodovina.. Vse prej kot videz, ane? VS800, GoBobi, Frenk 67 in 3 others 6
maus Objavljeno Februar 2, 2017 Opozori Objavljeno Februar 2, 2017 tukaj se trenutno poćne in ne trenutno smeti Bmflar, VS800 in lucif3rka 3
notranc Objavljeno Februar 2, 2017 Opozori Objavljeno Februar 2, 2017 (popravljeno) pred 5 minutami, lucif3rka pravi: Žleht! In itak da vem kaj vam je bolj pomembno, pamet, karakter, družinska zgodovina.. Vse prej kot videz, ane? vse je važn letnik, kilometrina, servisi, ohranjenost, duša, lepota, notranjost, znaki uporabe, stroški vzdrževanja, .... in še in še Popravljeno Februar 2, 2017. Popravil notranc n Bmflar, VS800, maus in 3 others 6
GoBobi Objavljeno Februar 2, 2017 Opozori Objavljeno Februar 2, 2017 Ampak tvoje učke, @lucif3rka ... Še vedno me fascinirajo ... Sam moram pazit, da žena ne zve, kako se slinim po forumu... odmah batine (sej moja ma tud ful lepe učke, samo drugačne pač - azurno modre ) Ajd! lucif3rka, Bmflar, notranc in 1 other 4
VS800 Objavljeno Februar 2, 2017 Opozori Objavljeno Februar 2, 2017 (popravljeno) Trenutno tole počnem: Popravljeno Februar 2, 2017. Popravil VS800 lucif3rka, Bmflar, dr.looney in 2 others 5
Bmflar Objavljeno Februar 2, 2017 Opozori Objavljeno Februar 2, 2017 pred 20 minutami, lucif3rka pravi: Žleht! In itak da vem kaj vam je bolj pomembno, pamet, karakter, družinska zgodovina.. Vse prej kot videz, ane? Lepa ... pa še pametna GoBobi, maus, dr.looney in 2 others 5
lucif3rka Objavljeno Februar 2, 2017 Opozori Objavljeno Februar 2, 2017 Mam občutek da bo treba dat motor nazaj na profilno, ne pa eno random fotko z neta Trenutno pa ugotavljam, kdaj bo naslednja luna, da ste vsi tolk znoreli, in na MS, in v pisarni... Me je kr strah, kaj bo še na cesti na poti domov, že zjutraj me je ena čez dva pasa hotla zrinit nekam na obvoznici maus, notranc in Bmflar 3
VS800 Objavljeno Februar 2, 2017 Opozori Objavljeno Februar 2, 2017 pred 13 minutami, lucif3rka pravi: že zjutraj me je ena čez dva pasa hotla zrinit nekam na obvoznici Tomate pa VE med sabo lucif3rka, Bmflar, GoBobi in 2 others 5
dr.looney Objavljeno Februar 2, 2017 Opozori Objavljeno Februar 2, 2017 Gledam bergdoktorja..... Bmflar in notranc 2
VS800 Objavljeno Februar 2, 2017 Opozori Objavljeno Februar 2, 2017 Kuga je to?? A kakšn na vrtu stoji pa ga čez okn gledaš... dr.looney 1
stuhec Objavljeno Februar 2, 2017 Opozori Objavljeno Februar 2, 2017 študiram da bi se šu žabarščino učit, mislite da bo ? http://vsakodnevnadejstva.com/nova-dvojtyzdnova-formula-ling/
Danilo D Objavljeno Februar 2, 2017 Opozori Objavljeno Februar 2, 2017 Fulj hepi k danes avto opral, ker je res biu čist adijo :D. Pol pe preveru šajbo če je kj spraskana ker sem z špahlon vinjeto dol dobival, itak če bi vedu da bo spraskano se neb tega lotu, preveru pa vseeno, tk da šajba k nova. Ni pa to z kakim novejših špahlom za počet, moj je že nekej skoz dal, pa vogali so bili že kar zaokroženi. Je pa z tem dosti lažje, kot z strgalom za steklokeramiko, ker lažje držiš in ptiriskaš kot unega vraga .
DAMI34 Objavljeno Februar 3, 2017 Opozori Objavljeno Februar 3, 2017 Čakam HDja, čr mi bo kavo pred leclerc prnesu cikadina, Bmflar, maus in 2 others 5
Bmflar Objavljeno Februar 3, 2017 Opozori Objavljeno Februar 3, 2017 Pravkar, DAMI34 pravi: Čakam HDja, čr mi bo kavo pred leclerc prnesu Pučak, eto mene !!!! DAMI34, maus, VS800 in 1 other 4
DAMI34 Objavljeno Februar 3, 2017 Opozori Objavljeno Februar 3, 2017 Pravkar, HD-Dyna pravi: Pučak, eto mene !!!! Sj ne grem nikamor...čakam ku mona maus, Bmflar in VS800 3
Popularna objava DAMI34 Objavljeno Februar 3, 2017 Popularna objava Opozori Objavljeno Februar 3, 2017 Pijem kavo k mi jo je HD prnesu Tenx man DXR16, maus, Quest in 9 others 12
Kmet2 Objavljeno Februar 3, 2017 Opozori Objavljeno Februar 3, 2017 Točno vem kaj je v čuturi DAMI34, maus in Bmflar 3
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se