Žan96 Objavljeno September 18, 2013 Opozori Objavljeno September 18, 2013 Delim nasvete :grim .........priden,s tebe še nekaj bo :grim klasika Ti zavidam tak razred. V našm morm sam hodt k so usi neki profesionalni športniki :grrr
pik1 Objavljeno September 24, 2013 Opozori Objavljeno September 24, 2013 ... tuhtam, kaj bi še maznu iz frižiderja zdele .... umetnica51 1
motozajebant Objavljeno September 24, 2013 Opozori Objavljeno September 24, 2013 ... tuhtam, kaj bi še maznu iz frižiderja zdele .... ...a veš da jst isto zdej delam...
motozajebant Objavljeno September 27, 2013 Opozori Objavljeno September 27, 2013 Serjem Voham Kmetov smrad
Kmet2 Objavljeno September 27, 2013 Opozori Objavljeno September 27, 2013 Voham Kmetov smrad Če boš zaprl usta,bo nehal smrdet...... ......trenutno sem odgovoril Motojahaču :grim
motozajebant Objavljeno September 27, 2013 Opozori Objavljeno September 27, 2013 Če boš zaprl usta,bo nehal smrdet...... ......trenutno sem odgovoril Motojahaču :grim Napisal sem Kmetov smrad! pravkar odgovarjam na Kmetov post in bom zdej ko napišem še par besed stisnil objavi...
Kmet2 Objavljeno September 27, 2013 Opozori Objavljeno September 27, 2013 Napisal sem,če se ne bi tako ukvarjal z tujim smradom,bi ,ko bi zaprl usta zavohal tudi svojega :grim Napisal post in stisnil vobjavo,upamo,da bo nagovorjeni doumel point :lol: :lol:
papez47 Objavljeno September 27, 2013 Opozori Objavljeno September 27, 2013 neki .................. a dons bi .......... ............ de se lohk u dingl-dongl pofočkam ..................... al bi raj na jutr prestavu
pik1 Objavljeno September 27, 2013 Opozori Objavljeno September 27, 2013 neki .................. a dons bi .......... ............ de se lohk u dingl-dongl pofočkam ..................... al bi raj na jutr prestavu .... rajš prestav ....
Zivnorc Objavljeno September 27, 2013 Opozori Objavljeno September 27, 2013 poslušam, če mi še kruli v želodcu....
Zivnorc Objavljeno September 27, 2013 Opozori Objavljeno September 27, 2013 HA.... ... pogruntal! ... da "spet" kruli... in ne "še"....
pik1 Objavljeno September 27, 2013 Opozori Objavljeno September 27, 2013 HA.... ... pogruntal! ... da "spet" kruli... in ne "še".... http://www.shujsevalnediete.si/
motozajebant Objavljeno September 27, 2013 Opozori Objavljeno September 27, 2013 Napisal sem,če se ne bi tako ukvarjal z tujim smradom,bi ,ko bi zaprl usta zavohal tudi svojega :grim Napisal post in stisnil vobjavo,upamo,da bo nagovorjeni doumel point :lol: :lol: Ker pišeš zelo nerazumljivo, sem mogel kar malo pomislit kaj si hotel povedat :grim Kaj trenutno počnem? Razmišljal sem če bi šel Kmeta nabrcat, sam sem ugotvil da mi primanjkuje kil in višine
pik1 Objavljeno September 27, 2013 Opozori Objavljeno September 27, 2013 Ker pišeš zelo nerazumljivo, sem mogel kar malo pomislit kaj si hotel povedat :grim Kaj trenutno počnem? Razmišljal sem če bi šel Kmeta nabrcat, sam sem ugotvil da mi primanjkuje kil in višine ... no, s kilami je res mal problem .... višina bi pa zadostovala mogoče ....
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se