stuhec Objavljeno Marec 29, 2017 Deli Objavljeno Marec 29, 2017 http://m.slovenskenovice.si/crni-scenarij/doma/policisti-nasli-ukradena-moped-avto zakaj je vcasih "moped " ? Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Zok Objavljeno Marec 29, 2017 Deli Objavljeno Marec 29, 2017 (popravljeno) Mogoce je bil pa tale...? Popravljeno Marec 29, 2017. Popravil Zok Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Zok Objavljeno Marec 29, 2017 Deli Objavljeno Marec 29, 2017 Bmflar, schwantz in notranc 3 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Bmflar Objavljeno Marec 30, 2017 Deli Objavljeno Marec 30, 2017 Dunja z Vesno - neprecenljivo Za vse ostalo je Mastercard Ninč., DAMI34 in dr.looney 3 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Kmet2 Objavljeno Marec 31, 2017 Deli Objavljeno Marec 31, 2017 pred 13 urami, HD-Dyna pravi: Dunja z Vesno - neprecenljivo Za vse ostalo je Mastercard Hvala , doma nisem potreboval nobene predigre ..............hahahaha DAMI34, Ninč., VS800 in 2 others 5 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
RobiRoberto Objavljeno Marec 31, 2017 Deli Objavljeno Marec 31, 2017 (popravljeno) Trenutno zbiram pogum, da bom poklical na servis v Tolmin kakšno je trenutno stanje moje "majhne vespe", vendar se bom pred tem še malo potolažil z dopoldansko ... Popravljeno Marec 31, 2017. Popravil RobiRoberto Ninč. in Kmet2 2 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Frenk 67 Objavljeno Marec 31, 2017 Deli Objavljeno Marec 31, 2017 Pri Širniku cakam na menjavo gum, matr motorjev k da gume zaston talajo. notranc, DAMI34, Bmflar in 3 others 6 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Kmet2 Objavljeno April 1, 2017 Deli Objavljeno April 1, 2017 Še munjen ubijam tipkovnico Bmflar in DAMI34 2 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
sesir Objavljeno April 2, 2017 Deli Objavljeno April 2, 2017 Čistim mopi,da mi bo čisti lepšal pogled ob jutranji kavi Bmflar, maus, notranc in 4 others 7 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
VS800 Objavljeno April 2, 2017 Deli Objavljeno April 2, 2017 Delam prebranc, pa upam da ga ne zasmodim, k čakam, da u uni temi kdo kej napiše notranc 1 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
RobiRoberto Objavljeno April 3, 2017 Deli Objavljeno April 3, 2017 Stiskam levo pest, da če na servisu v Tolminu v petek niso dobili manjkajočo "dihtngo" za "mojo majhno vespo", da jo bojo dobili danes ... notranc in Ninč. 2 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
maus Objavljeno April 3, 2017 Deli Objavljeno April 3, 2017 garam k svina, saj me kr neki cajta ni blo na šihtu notranc, Bmflar, VS800 in 1 other 4 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Bmflar Objavljeno April 3, 2017 Deli Objavljeno April 3, 2017 pred 1 uro, maus pravi: garam k svina, saj me kr neki cajta ni blo na šihtu Garam k 2 svine, k je šel sodelavec h konkurenci Ninč., maus, Igi Pop in 1 other 4 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Ninč. Objavljeno April 3, 2017 Deli Objavljeno April 3, 2017 Sam da v lublano pridem, me ze glava boli notranc, maus in Bmflar 3 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Bmflar Objavljeno April 4, 2017 Deli Objavljeno April 4, 2017 pred 19 urami, NinaBina pravi: Sam da v lublano pridem, me ze glava boli Sam u lublano prideš, pa me že glava boli bajkr88, notranc, Ninč. in 1 other 4 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Ninč. Objavljeno April 4, 2017 Deli Objavljeno April 4, 2017 pred 4 minutami, HD-Dyna pravi: Sam u lublano prideš, pa me že glava boli Kolk bi te šele, če bi me na kavo pelu vesel bod da si na varni razdalji Bmflar 1 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Bmflar Objavljeno April 4, 2017 Deli Objavljeno April 4, 2017 Pravkar, NinaBina pravi: Kolk bi te šele, če bi me na kavo pelu vesel bod da si na varni razdalji Ninč. 1 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Quest Objavljeno April 5, 2017 Deli Objavljeno April 5, 2017 Zdele grem v Lublano na servis utekanja.Upam, da je mopi utečen pa jst tud. notranc, Ninč., DAMI34 in 1 other 4 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
DAMI34 Objavljeno April 5, 2017 Deli Objavljeno April 5, 2017 nabijam VS800, maus, notranc in 1 other 4 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
VS800 Objavljeno April 5, 2017 Deli Objavljeno April 5, 2017 Berem cajtng, študeram če jih nej tožm, k strašijo z takimi naslovi: http://www.slovenskenovice.si/bulvar/hollywood/foto-bivsi-kmet-znan-po-misicah-se-bori-za-zivljenje Sem se za našga kmetka ustrašu! Kmet2, Bmflar, .... in 3 others 6 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
maus Objavljeno April 5, 2017 Deli Objavljeno April 5, 2017 pred 1 uro, DAMI34 pravi: nabijam ja sj .. js se pa zgražano zgražam Bmflar, notranc, DAMI34 in 1 other 4 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Bmflar Objavljeno April 6, 2017 Deli Objavljeno April 6, 2017 Crnčim k črna crnčuga maus in notranc 2 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
VS800 Objavljeno April 6, 2017 Deli Objavljeno April 6, 2017 Pravkar, HD-Dyna pravi: Crnčim k črna crnčuga Pridn... Bmflar, notranc in maus 3 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Bmflar Objavljeno April 6, 2017 Deli Objavljeno April 6, 2017 Črnci so guspodje Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
maus Objavljeno April 6, 2017 Deli Objavljeno April 6, 2017 pred 1 minuto, HD-Dyna pravi: Crnčim k črna crnčuga js tut ... tok črnćim, da sm čist siu Bmflar, dr.looney, notranc in 1 other 4 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se