maus Objavljeno April 13, 2017 Deli Objavljeno April 13, 2017 (popravljeno) malco malcam pr malc Popravljeno April 13, 2017. Popravil maus Bmflar in dr.looney 2 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
dr.looney Objavljeno April 13, 2017 Deli Objavljeno April 13, 2017 Ravnokar sem zmazala porcijo cevapov..... VS800, skofk, maus in 1 other 4 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
maus Objavljeno April 13, 2017 Deli Objavljeno April 13, 2017 (popravljeno) pred 8 minutami, dr.looney pravi: Ravnokar sem zmazala porcijo cevapov..... trenutno zgražam se nad požrešnostjo ...odloćno odvraćam vse namišljene namigaste namige, da sem ti fouš .. ampak tkole se nažirat ... ... lej ... popolnoma brez besednih besed sem ostal razvrvan sem Popravljeno April 13, 2017. Popravil maus Yoghurt, Bmflar in dr.looney 3 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Roger G. Jagger Objavljeno April 13, 2017 Deli Objavljeno April 13, 2017 ☕️ Bmflar, DAMI34, skofk in 5 others 8 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
maus Objavljeno April 13, 2017 Deli Objavljeno April 13, 2017 pred 16 minutami, Roger G. Jagger pravi: ☕️ trenutno sm temu tipu fouš Roger G. Jagger, Bmflar, skofk in 3 others 6 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
lucif3rka Objavljeno April 13, 2017 Deli Objavljeno April 13, 2017 30 minutes ago, maus said: trenutno sm temu tipu fouš Podpišem Bmflar, maus in DAMI34 3 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
skofk Objavljeno April 13, 2017 Deli Objavljeno April 13, 2017 Pouhn nas je fouš pomoje Bmflar, DAMI34 in maus 3 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
dr.looney Objavljeno April 13, 2017 Deli Objavljeno April 13, 2017 pred eno uro, maus pravi: trenutno zgražam se nad požrešnostjo ...odloćno odvraćam vse namišljene namigaste namige, da sem ti fouš .. ampak tkole se nažirat ... ... lej ... popolnoma brez besednih besed sem ostal razvrvan sem Ves kok so bli dobri....njam njam.... maus in Bmflar 2 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
maus Objavljeno April 13, 2017 Deli Objavljeno April 13, 2017 pred 1 minuto, dr.looney pravi: Ves kok so bli dobri....njam njam.... ne vem razvrvan sem Bmflar in dr.looney 2 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
VS800 Objavljeno April 13, 2017 Deli Objavljeno April 13, 2017 pred eno uro, dr.looney pravi: Ravnokar sem zmazala porcijo cevapov..... Dej ti mal bl u izi no Bmflar, maus in dr.looney 3 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
DAMI34 Objavljeno April 13, 2017 Deli Objavljeno April 13, 2017 pred 51 minutami, maus pravi: trenutno sm temu tipu fouš jst tut. mu bom že vrnu, tumorou tumorou , tralalala Bmflar, Roger G. Jagger, skofk in 1 other 4 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
dr.looney Objavljeno April 13, 2017 Deli Objavljeno April 13, 2017 pred 4 minutami, VS800 pravi: Dej ti mal bl u izi no Sej sem jih ful pocas pa z uzitkom pojedla..... pred 7 minutami, maus pravi: ne vem razvrvan sem Baldrijan pomirja.....skuhi si en caj.... Bmflar in VS800 2 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Frenk 67 Objavljeno April 13, 2017 Deli Objavljeno April 13, 2017 Pojedu en lep kos lososa, zdej pa čiliram pa ptiče poslušam dr.looney, VS800, Bmflar in 1 other 4 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Bmflar Objavljeno April 13, 2017 Deli Objavljeno April 13, 2017 pred 3 urami, dr.looney pravi: Ravnokar sem zmazala porcijo cevapov..... Kje ? Pivce uničujem hladno DAMI34 in dr.looney 2 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
DAMI34 Objavljeno April 13, 2017 Deli Objavljeno April 13, 2017 pred 1 minuto, HD-Dyna pravi: Kje ? Pivce uničujem hladno dunja, dunja brate.....fak kok dobr sede Bmflar 1 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Bmflar Objavljeno April 13, 2017 Deli Objavljeno April 13, 2017 Pravkar, DAMI34 pravi: dunja, dunja brate.....fak kok dobr sede Ne smem Bo zmankal Šparam za seljaka dr.looney in DAMI34 2 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
DAMI34 Objavljeno April 13, 2017 Deli Objavljeno April 13, 2017 pred 2 minutami, HD-Dyna pravi: Ne smem Bo zmankal Šparam za seljaka Js nč ne šparam, on nj špara. Čin vsem internetnim frendom Roger G. Jagger in Bmflar 2 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
dr.looney Objavljeno April 13, 2017 Deli Objavljeno April 13, 2017 pred 25 minutami, HD-Dyna pravi: Kje ? Pivce uničujem hladno Nova restavracija v mestu Vučko. Hrana je dobra sam natakar je bl na pocas in zmeden. Bmflar 1 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
DAMI34 Objavljeno April 13, 2017 Deli Objavljeno April 13, 2017 fak u dilemi sm, še eno al ne.... Bmflar 1 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Bmflar Objavljeno April 13, 2017 Deli Objavljeno April 13, 2017 pred 21 minutami, DAMI34 pravi: fak u dilemi sm, še eno al ne.... In kje je tukaj dilema DAMI34 1 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
DAMI34 Objavljeno April 13, 2017 Deli Objavljeno April 13, 2017 Pravkar, HD-Dyna pravi: In kje je tukaj dilema ni je blo Bmflar 1 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Bmflar Objavljeno April 13, 2017 Deli Objavljeno April 13, 2017 pred 1 minuto, DAMI34 pravi: ni je blo Vem, vem, spetnabijamo po stari navadi, dobr da je radirka pr rok Ih kaj, pir žulim Ne, drgač pa čist nič nowga DAMI34 1 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Nej_hri Objavljeno April 13, 2017 Deli Objavljeno April 13, 2017 Cakamo na jutr da gremo na motor DAMI34, Bmflar in .... 3 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
.... Objavljeno April 13, 2017 Deli Objavljeno April 13, 2017 pred 11 minutami, Nej_hri pravi: Cakamo na jutr da gremo na motor Držim pesti, da bo lepo vreme. Jaz pa sem se odločil, da bom malce smiril živčke, pa zatežil hudičevki, itak ji je dolgčas brez mene lucif3rka in Nej_hri 2 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Nej_hri Objavljeno April 13, 2017 Deli Objavljeno April 13, 2017 2 minutes ago, Arzen said: Držim pesti, da bo lepo vreme. Jaz pa sem se odločil, da bom malce smiril živčke, pa zatežil hudičevki, itak ji je dolgčas brez mene Jaz tudi...vreme naj zdrzi vsaj do 20.00 ☺ Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se