pik1 Objavljeno April 16, 2017 Deli Objavljeno April 16, 2017 pred 26 minutami, dr.looney pravi: mladenic da te nau jutr v krizu štihnal...... . ... nobenga spoštovanja nimajo do starejših ... Bmflar, notranc, maus in 2 others 5 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Bmflar Objavljeno April 16, 2017 Deli Objavljeno April 16, 2017 pred 10 minutami, pik1 pravi: ... nobenga spoštovanja nimajo do starejših ... Je res, ta povojna mladina, ah nič,šparaj za penzijo DAMI34, dr.looney, maus in 1 other 4 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
.... Objavljeno April 17, 2017 Deli Objavljeno April 17, 2017 pred 21 urami, HD-Dyna pravi: Je res, ta povojna mladina, ah nič,šparaj za penzijo Mi mladina delamo za vašo penzijo tak da Eni pa namesto, da bi šparali za hude čase, hodijo vsak drug teden v toplice dr.looney, Bmflar in notranc 3 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Bmflar Objavljeno April 17, 2017 Deli Objavljeno April 17, 2017 pred 32 minutami, Arzen pravi: Mi mladina delamo za vašo penzijo tak da Eni pa namesto, da bi šparali za hude čase, hodijo vsak drug teden v toplice Ko pa smo mi delali za tvoje plenice in študij, si bil pa tiho pa srkal pir okol dr.looney, pik1, sesir in 2 others 5 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
dr.looney Objavljeno April 17, 2017 Deli Objavljeno April 17, 2017 pred 4 urami, Arzen pravi: Mi mladina delamo za vašo penzijo tak da Eni pa namesto, da bi šparali za hude čase, hodijo vsak drug teden v toplice če boš neumnosti govoril, ne boš penzije dočakal.............. jest moram skrbeti za svoje zdravje, da bom čim dlje lahko delala, ker na današnjo mladino se zanašat....... Roger G. Jagger, maus, sesir in 1 other 4 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
maus Objavljeno April 17, 2017 Deli Objavljeno April 17, 2017 vrtam po nosu in delam kuglce dr.looney, Roger G. Jagger in Bmflar 3 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
dr.looney Objavljeno April 17, 2017 Deli Objavljeno April 17, 2017 pred 51 minutami, maus pravi: vrtam po nosu in delam kuglce da si nauš možganov ven zbezal........ Bmflar in maus 2 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
maus Objavljeno April 17, 2017 Deli Objavljeno April 17, 2017 Pravkar, dr.looney pravi: da si nauš možganov ven zbezal........ bom vate frcnu pa ti probi .. lizn al pa žvećn in ugotovi al je šmrkl al možganćek Bmflar in dr.looney 2 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
dr.looney Objavljeno April 17, 2017 Deli Objavljeno April 17, 2017 Pravkar, maus pravi: bom vate frcnu pa ti probi .. lizn al pa žvećn in ugotovi al je šmrkl al možganćek brez tega ti povem, da bo sam šmrkl...... Bmflar in maus 2 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
maus Objavljeno April 17, 2017 Deli Objavljeno April 17, 2017 pred 4 minutami, dr.looney pravi: brez tega ti povem, da bo sam šmrkl...... Bmflar in dr.looney 2 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
pik1 Objavljeno April 17, 2017 Deli Objavljeno April 17, 2017 pred 5 urami, Arzen pravi: Mi mladina delamo za vašo penzijo tak da Eni pa namesto, da bi šparali za hude čase, hodijo vsak drug teden v toplice . ... "Svet stoji na mladih ... mladi pa na starih ... " Bmflar in maus 2 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
maus Objavljeno April 17, 2017 Deli Objavljeno April 17, 2017 Pravkar, pik1 pravi: . ... "Svet stoji na mladih ... mladi pa na starih ... " js sm pa veseu, da včasih vsaj meni kj stoji dr.looney, Bmflar in pik1 3 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
pik1 Objavljeno April 17, 2017 Deli Objavljeno April 17, 2017 Pravkar, maus pravi: js sm pa veseu, da včasih vsaj meni kj stoji . ... tastar, teb lahko stoji sam še ura na roki ... Quest, Bmflar, dr.looney in 1 other 4 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
maus Objavljeno April 17, 2017 Deli Objavljeno April 17, 2017 pred 1 minuto, pik1 pravi: . ... tastar, teb lahko stoji sam še ura na roki ... japajade .. tut u 4-ti ga postaum pokonc pik1, dr.looney in Quest 3 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
pik1 Objavljeno April 17, 2017 Deli Objavljeno April 17, 2017 Pravkar, maus pravi: japajade .. tut u 4-ti ga postaum pokonc . ... ti si pravi pokončni divjak ... dr.looney 1 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
maus Objavljeno April 17, 2017 Deli Objavljeno April 17, 2017 Pravkar, pik1 pravi: . ... ti si pravi pokončni divjak ... ne js ... ninđica je pik1 in dr.looney 2 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Danilo D Objavljeno April 17, 2017 Deli Objavljeno April 17, 2017 .... gledam gorskega dohterja Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
.... Objavljeno April 17, 2017 Deli Objavljeno April 17, 2017 pred 5 urami, HD-Dyna pravi: Ko pa smo mi delali za tvoje plenice in študij, si bil pa tiho pa srkal pir okol Za plenice ne bi rabil delat, ker sem jih vseskozi usral. Za študij pa ne rabiš skrbet, ga nisem obiskoval, sem šel raje delat pred 1 uro, dr.looney pravi: če boš neumnosti govoril, ne boš penzije dočakal.............. jest moram skrbeti za svoje zdravje, da bom čim dlje lahko delala, ker na današnjo mladino se zanašat....... Vsi samo grozijo, naredijo pa nič Bmflar in dr.looney 2 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
VS800 Objavljeno April 18, 2017 Deli Objavljeno April 18, 2017 Ob 16. 4. 2017 ob 14:04, Arzen pravi: Nekam velik si ti v termah.... Čak, da u penzijo pride....k jih ma tolk rada jo bojo kr zaposlil tm, da bo loh usak dan.................... ...., Bmflar in dr.looney 3 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
dr.looney Objavljeno April 18, 2017 Deli Objavljeno April 18, 2017 pred 12 urami, Arzen pravi: ..... Vsi samo grozijo, naredijo pa nič Lahko si vesel, ker po srecanju z mano bos vesel ce bos imel sam nocne more..... pred 1 uro, VS800 pravi: Čak, da u penzijo pride....k jih ma tolk rada jo bojo kr zaposlil tm, da bo loh usak dan.................... Kok ze pravjo.....iz tvojih ust v usesa enega pravljicnega bitja..... Bmflar, VS800 in .... 3 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
VS800 Objavljeno April 18, 2017 Deli Objavljeno April 18, 2017 pred 2 minutami, dr.looney pravi: Kok ze pravjo.....iz tvojih ust v usesa enega pravljicnega bitja..... Bom drzu pesti Bmflar in dr.looney 2 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
schwantz Objavljeno April 18, 2017 Deli Objavljeno April 18, 2017 U službi sn... Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
sesir Objavljeno April 18, 2017 Deli Objavljeno April 18, 2017 pred 7 minutami, schwantz pravi: U službi sn... Pravilno...delo osvobaja...al si tk nor da verjameš pedofilu,da delo krepi? schwantz 1 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
schwantz Objavljeno April 18, 2017 Deli Objavljeno April 18, 2017 pred 11 minutami, sesir pravi: Pravilno...delo osvobaja...al si tk nor da verjameš pedofilu,da delo krepi? Zdrav sem, pa lahko delam... sesir in Bmflar 2 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
.... Objavljeno April 18, 2017 Deli Objavljeno April 18, 2017 pred 4 urami, VS800 pravi: Čak, da u penzijo pride....k jih ma tolk rada jo bojo kr zaposlil tm, da bo loh usak dan.................... Sam pol jim vse stranke uidejo...ni ravno dobra ideja. Bmflar in dr.looney 2 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se