maus Objavljeno April 18, 2017 Deli Objavljeno April 18, 2017 malco malcam, ker sem si zaslužu pred 15 minutami, Arzen pravi: Sam pol jim vse stranke uidejo...ni ravno dobra ideja. že kj voziš dr.looney, ...., Bmflar in 1 other 4 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
VS800 Objavljeno April 18, 2017 Deli Objavljeno April 18, 2017 pred 1 minuto, maus pravi: malco malcam, ker sem si zaslužu Kako zdržiš do te ure z malco.....a začneš ob 11ih delat Bmflar, notranc in dr.looney 3 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
maus Objavljeno April 18, 2017 Deli Objavljeno April 18, 2017 (popravljeno) pred 5 minutami, VS800 pravi: Kako zdržiš do te ure z malco.....a začneš ob 11ih delat sj zjutraj sem sendvić zmalcu zdj pa malca .. pa naum laćn garau zajtrk sm zajtrkovau zjutraj .. pol je pa malca ... pa še kj za požvečt .. pa domou kosiu... pol pa večerja ... ne smeme pustit, da sm laćn ... trenutno sem kupćek podru Popravljeno April 18, 2017. Popravil maus notranc, VS800, dr.looney in 1 other 4 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
sesir Objavljeno April 18, 2017 Deli Objavljeno April 18, 2017 pred 16 minutami, VS800 pravi: Kako zdržiš do te ure z malco.....a začneš ob 11ih delat Maus ima 20kg z ninjo vred...tak,da zjutraj že tablica čokolade malo obilna poleg kave notranc, Bmflar in maus 3 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
maus Objavljeno April 18, 2017 Deli Objavljeno April 18, 2017 pred 11 minutami, sesir pravi: Maus ima 20kg z ninjo vred...tak,da zjutraj že tablica čokolade malo obilna poleg kave eno nulo si pa vseeno pozabu VS800, sesir, dr.looney in 2 others 5 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
dr.looney Objavljeno April 18, 2017 Deli Objavljeno April 18, 2017 pred 54 minutami, Arzen pravi: Sam pol jim vse stranke uidejo...ni ravno dobra ideja. Mulc.... ...... tebe bo treba cez kolen in to ornk..... Bmflar, ...., notranc in 1 other 4 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
maus Objavljeno April 18, 2017 Deli Objavljeno April 18, 2017 pred 4 minutami, dr.looney pravi: Mulc.... ...... tebe bo treba cez kolen in to ornk..... upraš ga, če se že kj vozi z motorjem ...., notranc, Bmflar in 3 others 6 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Bmflar Objavljeno April 18, 2017 Deli Objavljeno April 18, 2017 pred 18 urami, pik1 pravi: ... tastar, teb lahko stoji sam še ura na roki ... dr.looney, maus, .... in 2 others 5 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
dr.looney Objavljeno April 18, 2017 Deli Objavljeno April 18, 2017 pred 1 uro, maus pravi: upraš ga, če se že kj vozi z motorjem glede na to kako se obnaša se lahko zgodi, da se nau nikol....... Bmflar, maus, notranc in 1 other 4 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Bmflar Objavljeno April 18, 2017 Deli Objavljeno April 18, 2017 pred 17 urami, Danilo D pravi: .... gledam gorskega dohterja Jest pa njegovga šefa - visokogorskega dohtarja dr.looney, VS800, maus in 1 other 4 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
pik1 Objavljeno April 18, 2017 Deli Objavljeno April 18, 2017 pred 43 minutami, HD-Dyna pravi: . ... a to Mausa tepeš, al ??? Bmflar in maus 2 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Bmflar Objavljeno April 18, 2017 Deli Objavljeno April 18, 2017 pred 49 minutami, pik1 pravi: ... a to Mausa tepeš, al ??? Tebe, k mi generacijo diraš notranc, pik1, dr.looney in 1 other 4 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
.... Objavljeno April 18, 2017 Deli Objavljeno April 18, 2017 pred 4 urami, maus pravi: malco malcam, ker sem si zaslužu že kj voziš Kdo pa vozi v takem vremenu? Maja začnem pred 3 urami, dr.looney pravi: Mulc.... ...... tebe bo treba cez kolen in to ornk..... Pazi, morebit mi clo paše to Kar hudičevko praš, me je nehala tept, k ni bilo efekta pred 3 urami, maus pravi: upraš ga, če se že kj vozi z motorjem A si se ti kdaj vozil z motorjem? notranc, dr.looney in maus 3 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
dr.looney Objavljeno April 18, 2017 Deli Objavljeno April 18, 2017 pred 1 minuto, Arzen pravi: Kdo pa vozi v takem vremenu? Maja začnem Pussy...... pred 1 minuto, Arzen pravi: Pazi, morebit mi clo paše to Kar hudičevko praš, me je nehala tept, k ni bilo efekta Super, pol imava oba korist....... notranc in .... 2 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
pik1 Objavljeno April 18, 2017 Deli Objavljeno April 18, 2017 pred 1 uro, HD-Dyna pravi: Tebe, k mi generacijo diraš . ... sej jest imam Mausa za prjatla ... ps. ... mi paše imet tud kakšnga starejšga prjatla ... notranc, maus in Bmflar 3 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
sesir Objavljeno April 18, 2017 Deli Objavljeno April 18, 2017 pred 2 minutami, pik1 pravi: . ... sej jest imam Mausa za prjatla ... ps. ... mi paše imet tud kakšnga starejšga prjatla ... Aja...od sebe starejšega...mladič Drugače pa je pač maus veliko predelal še več kav spil zato se ti mogoče zdi starejši.... Bmflar, notranc, pik1 in 1 other 4 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
dr.looney Objavljeno April 18, 2017 Deli Objavljeno April 18, 2017 spravljam se spat...... bobi1001, notranc, maus in 1 other 4 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
maus Objavljeno April 18, 2017 Deli Objavljeno April 18, 2017 (popravljeno) pred 42 minutami, dr.looney pravi: spravljam se spat...... končno .... upam, da te dec s pouštrom pokirije in te stisne moćno, ker te me rt ... in pol ... tralala .. mi mamo tlele mir gledam lopte in navijam za Oblaka Popravljeno April 18, 2017. Popravil maus notranc, Bmflar, pik1 in 1 other 4 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
stuhec Objavljeno April 18, 2017 Deli Objavljeno April 18, 2017 poskušam mp4 spremenit v divx ..... in slabo .... notranc in Bmflar 2 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
lucif3rka Objavljeno April 19, 2017 Deli Objavljeno April 19, 2017 Čudim se, zakaj se vsi delajo norca iz mojega malega opelčka notranc in Bmflar 2 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
sesir Objavljeno April 19, 2017 Deli Objavljeno April 19, 2017 (popravljeno) pred 17 minutami, lucif3rka pravi: Čudim se, zakaj se vsi delajo norca iz mojega malega opelčka Ker so jezni,ker se isto voziš kot oni z večjimi Popravljeno April 19, 2017. Popravil sesir lucif3rka, Bmflar in notranc 3 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
pik1 Objavljeno April 19, 2017 Deli Objavljeno April 19, 2017 pred 13 urami, sesir pravi: Aja...od sebe starejšega...mladič Drugače pa je pač maus veliko predelal še več kav spil zato se ti mogoče zdi starejši.... . ... pa kva pol če je stareješi ... ... tud stari ljudje so lahko čist ok ... dr.looney, maus, notranc in 1 other 4 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
maus Objavljeno April 19, 2017 Deli Objavljeno April 19, 2017 (popravljeno) pred 18 minutami, lucif3rka pravi: Čudim se, zakaj se vsi delajo norca iz mojega malega opelčka kdo .... da ga čelnam do krvi .... edin, če ni močnejši od mene pred 1 minuto, pik1 pravi: . ... pa kva pol če je stareješi ... ... tud stari ljudje so lahko čist ok ... šale stresaš Popravljeno April 19, 2017. Popravil maus dr.looney, lucif3rka, notranc in 2 others 5 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
sesir Objavljeno April 19, 2017 Deli Objavljeno April 19, 2017 pred 1 minuto, pik1 pravi: . ... pa kva pol če je stareješi ... ... tud stari ljudje so lahko čist ok ... Kdo?? Maus ni starejši ampak si ti tako mlad ! pik1, notranc, Bmflar in 1 other 4 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
pik1 Objavljeno April 19, 2017 Deli Objavljeno April 19, 2017 Pravkar, sesir pravi: Kdo?? Maus ni starejši ampak si ti tako mlad ! . ... moderator ... ... prosim če tale post prestaviš v "Globoke misli" Bmflar, notranc, maus in 2 others 5 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se