dr.looney Objavljeno April 20, 2017 Deli Objavljeno April 20, 2017 (popravljeno) pred 24 minutami, Arzen pravi: A morm vprašat...khm...kako veš, kako je ko maus vstane s postle? .....sej ne vem......samo sklepam.... . . glede na njegov emso..... Popravljeno April 20, 2017. Popravil dr.looney notranc, VS800 in maus 3 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
sesir Objavljeno April 20, 2017 Deli Objavljeno April 20, 2017 pred 3 urami, dr.looney pravi: Maus se zmatra ze ko vstane s postle.... Jz se res...pa kaj.... maus, ...., Ninč. in 2 others 5 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
dr.looney Objavljeno April 20, 2017 Deli Objavljeno April 20, 2017 .....zbiram info o trajektnih povezavah med italijo in grčijo..... DAMI34 1 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
notranc Objavljeno April 20, 2017 Deli Objavljeno April 20, 2017 špric mečem gretzky, Frenk 67, DAMI34 in 6 others 9 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
pik1 Objavljeno April 20, 2017 Deli Objavljeno April 20, 2017 . ... zviram se doma na sedežni ... ... in krepim sixpeke ... dr.looney in DAMI34 2 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
DAMI34 Objavljeno April 21, 2017 Deli Objavljeno April 21, 2017 pred 19 urami, dr.looney pravi: .....zbiram info o trajektnih povezavah med italijo in grčijo..... baje je iz Trsta ukinjena linija dr.looney 1 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
dr.looney Objavljeno April 21, 2017 Deli Objavljeno April 21, 2017 pred 28 minutami, DAMI34 pravi: baje je iz Trsta ukinjena linija ...sem že ugotovila..... pa v tistem datumu ko bi midva sla...anek nima kabin, minoan pa tisto butasto foro ženske skupaj v kabino moški skupaj v kabino.... pa cena tut ni prjazna..... Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
DAMI34 Objavljeno April 21, 2017 Deli Objavljeno April 21, 2017 pred 3 urami, dr.looney pravi: ...sem že ugotovila..... pa v tistem datumu ko bi midva sla...anek nima kabin, minoan pa tisto butasto foro ženske skupaj v kabino moški skupaj v kabino.... pa cena tut ni prjazna..... od kje pa štarta? Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
dr.looney Objavljeno April 21, 2017 Deli Objavljeno April 21, 2017 pred 4 minutami, DAMI34 pravi: od kje pa štarta? iz benetk.... DAMI34 1 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
DAMI34 Objavljeno April 21, 2017 Deli Objavljeno April 21, 2017 pred 1 minuto, dr.looney pravi: iz benetk.... tenx, upam da kaj spremenijo, preden se spravim jaz dol. Vsako leto odpade, pa je že vsaj 3 leta v planu...ah, bo že. dr.looney 1 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
dr.looney Objavljeno April 21, 2017 Deli Objavljeno April 21, 2017 pred 1 minuto, DAMI34 pravi: tenx, upam da kaj spremenijo, preden se spravim jaz dol. Vsako leto odpade, pa je že vsaj 3 leta v planu...ah, bo že. Sem poslala povpraševanje še v agencijo, če mi bodo oni kaj našli. Sva tudi midva že kar nekajkrat preložila. samo sva našla tut elegantno rešitev. ene 10x. Z avionom dol, najela motor in na ta način prevozila, kar nekaj otokov.. Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
DAMI34 Objavljeno April 21, 2017 Deli Objavljeno April 21, 2017 pred 1 minuto, dr.looney pravi: Sem poslala povpraševanje še v agencijo, če mi bodo oni kaj našli. Sva tudi midva že kar nekajkrat preložila. samo sva našla tut elegantno rešitev. ene 10x. Z avionom dol, najela motor in na ta način prevozila, kar nekaj otokov.. jaz mam mal drugač kombinacijo, namreč dol, zaokrožit po Grčiji in ob obali čez Albanijo nazaj, točno vem ktere ovinke hočem prevozit. Se mi pa ne da v obe smeri po isti poti, pa tut relacija ni tok kratka, da bi se z gumami ubadal. S trajektom pa lih fino pade cca 4 jurje. dr.looney 1 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
dr.looney Objavljeno April 21, 2017 Deli Objavljeno April 21, 2017 pred 4 minutami, DAMI34 pravi: jaz mam mal drugač kombinacijo, namreč dol, zaokrožit po Grčiji in ob obali čez Albanijo nazaj, točno vem ktere ovinke hočem prevozit. Se mi pa ne da v obe smeri po isti poti, pa tut relacija ni tok kratka, da bi se z gumami ubadal. S trajektom pa lih fino pade cca 4 jurje. Tudi v to smer sva razmišljala. To varijanto bova izpeljala, če gre še kdo z nama. S tem, da je nama bolj cilj obala celinske Grčije in pa otok Evboja. Na koncu se bo pa zgodilo, da bova pristala na Portugalskem. bobi1001 in DAMI34 2 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Samuell Objavljeno April 21, 2017 Deli Objavljeno April 21, 2017 Razmišljam , da smo mi vse življenje lagali ... Mi smo eskimi ... maxxa in bobi1001 2 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
bobi1001 Objavljeno April 22, 2017 Deli Objavljeno April 22, 2017 Mal pucam motor ker sem pobral ves mrčes in sem domov pripeljal celo pokopališče dr.looney, notranc in Ninč. 3 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
notranc Objavljeno April 25, 2017 Deli Objavljeno April 25, 2017 ...gledam pod strop... Zok, dr.looney, RobiRoberto in 2 others 5 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
dr.looney Objavljeno April 25, 2017 Deli Objavljeno April 25, 2017 Se mal pa bo zmankal....... notranc in VS800 2 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
VS800 Objavljeno April 25, 2017 Deli Objavljeno April 25, 2017 pred 2 minutami, dr.looney pravi: Se mal pa bo zmankal....... Spet zajci dr.looney in notranc 2 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
dr.looney Objavljeno April 25, 2017 Deli Objavljeno April 25, 2017 pred 3 minutami, VS800 pravi: Spet zajci Sej ti so gumjasti..... Nea se tolk jezit, lej k si cist rdec v glavo, sej te bo se kap..... VS800 in notranc 2 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Zok Objavljeno April 25, 2017 Deli Objavljeno April 25, 2017 (popravljeno) On 20. 4. 2017 at 10:22 AM, lucif3rka said: Razmišljam, če je že čas za drugo jutranjo kavo Js tud... ...za prvo... On 20. 4. 2017 at 8:12 PM, notranc said: špric mečem Voham kafe, al se manjka sporhert? Spravljam se kosit trato. Pa cakam, da me dez prehiti, da bom imel izgovor zakaj mi ni uspelo. Popravljeno April 25, 2017. Popravil Zok notranc in dr.looney 2 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
dr.looney Objavljeno April 25, 2017 Deli Objavljeno April 25, 2017 pred 12 minutami, Zok pravi: ...... Spravljam se kosit trato. Pa cakam, da me dez prehiti, da bom imel izgovor zakaj mi ni uspelo. Sej v dezju se tut da kosit...... notranc in Zok 2 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Slow Objavljeno April 25, 2017 Deli Objavljeno April 25, 2017 Cakam... bajkr88, DAMI34, Akito in 5 others 8 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Zok Objavljeno April 25, 2017 Deli Objavljeno April 25, 2017 (popravljeno) 1 hour ago, dr.looney said: Sej v dezju se tut da kosit...... ...sej mi je bencina zmanjkalo. Popravljeno April 25, 2017. Popravil Zok dr.looney, maus in pik1 3 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
pik1 Objavljeno April 25, 2017 Deli Objavljeno April 25, 2017 . ... zviram se u savni ... maus, notranc in DAMI34 3 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
dr.looney Objavljeno April 26, 2017 Deli Objavljeno April 26, 2017 Danes so na vrsti medvedi...... notranc in maus 2 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se