Popularna objava Xebec Objavljeno Julij 3, 2017 Popularna objava Opozori Objavljeno Julij 3, 2017 (popravljeno) pred 18 minutami, maus pravi: jas trenutno fejst garam V živo z DARS-a: Drgač se pa odpraulam auspuh montirat Popravljeno Julij 3, 2017. Popravil Xebec Andrejcer, maus, VS800 in 7 others 1 1 8
dr.looney Objavljeno Julij 3, 2017 Opozori Objavljeno Julij 3, 2017 pred 13 minutami, maus pravi: a ti bi rt na balkonu spau ...zakaj bi pa mogu spat na balkonu, če jih je hotel sam dobro? Bmflar, maus in VS800 1 2
maus Objavljeno Julij 3, 2017 Opozori Objavljeno Julij 3, 2017 (popravljeno) pred 3 minutami, Xebec pravi: V živo z DARS-a: Drgač se pa odpraulam auspuh montirat vsaj kolon ne delam po cesti .. si predstaulate, da bi jaz delau zaporo in bi se moral mim počas vozt in me gledat, kako delam ... ne želte si tega to sem delal pred 20-timi leti .. ks sm biu še gibčen k gumica pred 1 minuto, dr.looney pravi: ...zakaj bi pa mogu spat na balkonu, če jih je hotel sam dobro? sj bi ga žena ke postaula .. ne js Popravljeno Julij 3, 2017. Popravil maus VS800, dr.looney in Bmflar 2 1
dr.looney Objavljeno Julij 3, 2017 Opozori Objavljeno Julij 3, 2017 pred 1 minuto, maus pravi: sj bi ga žena ke postaula .. ne js zaradi tega pa že ne..... VS800, maus in Bmflar 2 1
maus Objavljeno Julij 3, 2017 Opozori Objavljeno Julij 3, 2017 Pravkar, dr.looney pravi: zaradi tega pa že ne..... japabi Bmflar in dr.looney 1 1
VS800 Objavljeno Julij 3, 2017 Opozori Objavljeno Julij 3, 2017 pred 2 minutami, maus pravi: sj bi ga žena ke postaula .. ne js zdej polet itak uzun spim, sam da me nau not pustaula.... Bmflar, maus in dr.looney 1 2
dr.looney Objavljeno Julij 3, 2017 Opozori Objavljeno Julij 3, 2017 pred 1 minuto, maus pravi: japabi @VS800 tole boš mogu preverit Bmflar in maus 1 1
VS800 Objavljeno Julij 3, 2017 Opozori Objavljeno Julij 3, 2017 pred 6 minutami, dr.looney pravi: @VS800 tole boš mogu preverit Bom dons use preveru pa naredu pa jutr povem kuga je blo dr.looney, maus in Bmflar 1 2
bikez Objavljeno Julij 3, 2017 Opozori Objavljeno Julij 3, 2017 pred 17 minutami, VS800 pravi: Bom dons use preveru pa naredu pa jutr povem kuga je blo Te bodo komarji opikal. To že vemo kako je, ne rabiš razlagat dr.looney, maus, Bmflar in 1 other 1 3
Bmflar Objavljeno Julij 3, 2017 Opozori Objavljeno Julij 3, 2017 Ob 30. 6. 2017 ob 7:38, dr.looney pravi: Se zmeraj ne verjamem...... dr.looney in maus 1 1
dr.looney Objavljeno Julij 3, 2017 Opozori Objavljeno Julij 3, 2017 pred 22 minutami, HD-Dyna pravi: Le zakaj sem si zasluzila tako grobo obravnavo..... Bmflar in maus 1 1
maus Objavljeno Julij 3, 2017 Opozori Objavljeno Julij 3, 2017 pred 2 urami, HD-Dyna pravi: pred 2 urami, dr.looney pravi: Le zakaj sem si zasluzila tako grobo obravnavo..... za vsak slučaj zdele bom izmućene kosti, kite in tetive razstegnu po rjuhi ... prdnu in padu u trden sen ćau bau dr.looney in Bmflar 1 1
maus Objavljeno Julij 4, 2017 Opozori Objavljeno Julij 4, 2017 zdele pa že moje izmućene kosti, kite in tetive, garajo na pouno Bmflar, VS800 in dr.looney 1 2
dr.looney Objavljeno Julij 4, 2017 Opozori Objavljeno Julij 4, 2017 pred 3 minutami, maus pravi: zdele pa že moje izmućene kosti, kite in tetive, garajo na pouno a nimaš stola zraven postelje? da se spočiješ ko vstaneš...... maus, Bmflar, Zok in 1 other 1 2 1
maus Objavljeno Julij 4, 2017 Opozori Objavljeno Julij 4, 2017 Pravkar, dr.looney pravi: a nimaš stola zraven postelje? da se spočiješ ko vstaneš...... zraun postelje je ležalnik .. alo .. pa kaj ti je .. sj nism kaskader, da bi se takoj že kr usedu Bmflar in dr.looney 1 1
dr.looney Objavljeno Julij 4, 2017 Opozori Objavljeno Julij 4, 2017 pred 1 minuto, maus pravi: zraun postelje je ležalnik .. alo .. pa kaj ti je .. sj nism kaskader, da bi se takoj že kr usedu se mi je zdel, da ti neki drugače delaš......verjetno bo treba ležalnik menjat za mehkejšega..... maus in Bmflar 2
bikez Objavljeno Julij 4, 2017 Opozori Objavljeno Julij 4, 2017 pred 3 minutami, maus pravi: zraun postelje je ležalnik .. alo .. pa kaj ti je .. sj nism kaskader, da bi se takoj že kr usedu A flaše pa nimaš več zraven postle ? Sam ni mi jasn kak se pol vstaneš. Iz postelje na ležalnik in pol na podn pa po štengah al kako ? pred 1 minuto, dr.looney pravi: se mi je zdel, da ti neki drugače delaš......verjetno bo treba ležalnik menjat za mehkejšega..... Pustimo mehke stvari pri miru. Niso dobre za nič, tudi na hrbtenico ne delujejo blagodejno. dr.looney 1
maus Objavljeno Julij 4, 2017 Opozori Objavljeno Julij 4, 2017 pred 1 minuto, bikez pravi: Sam ni mi jasn kak se pol vstaneš. Iz postelje na ležalnik in pol na podn pa po štengah al kako ? še nisi slišu za plazilce zdej me pa puste pr mir, ker trenutno garam k žvina, ajejasno bikez, Bmflar in dr.looney 1 1 1
dr.looney Objavljeno Julij 4, 2017 Opozori Objavljeno Julij 4, 2017 pred 4 minutami, maus pravi: še nisi slišu za plazilce zdej me pa puste pr mir, ker trenutno garam k žvina, ajejasno a takole to zgleda? ja pol pa ni čudn da si zmatran, ko vstaneš........ bikez, maus in Bmflar 1 2
bikez Objavljeno Julij 4, 2017 Opozori Objavljeno Julij 4, 2017 pred 5 minutami, maus pravi: še nisi slišu za plazilce zdej me pa puste pr mir, ker trenutno garam k žvina, ajejasno Zdej se pa odloč al si plazilc al glodalec . Bmflar, maus in dr.looney 1 2
dr.looney Objavljeno Julij 4, 2017 Opozori Objavljeno Julij 4, 2017 pred 1 minuto, bikez pravi: Zdej se pa odloč al si plazilc al glodalec . on je garač , tule je dokaz...... bikez, maus in Bmflar 1 1 1
maus Objavljeno Julij 4, 2017 Opozori Objavljeno Julij 4, 2017 (popravljeno) pred 3 minutami, bikez pravi: Zdej se pa odloč al si plazilc al glodalec . k se premikam iz postelje proti službi .. sem plazilec .. ko me pa povabiš na odojka... sem pa glodauc a ti je šlo zdj u tvojo bučo ajde ... nimam se časa z vami tukilele zajebavat ... mam odgovorno službo zapraulat maljone maljonaste ... tko da .. trenutno sm garaški garauc Popravljeno Julij 4, 2017. Popravil maus Bmflar, bikez in dr.looney 1 2
dr.looney Objavljeno Julij 4, 2017 Opozori Objavljeno Julij 4, 2017 pred 2 minutami, maus pravi: k se premikam iz postelje proti službi .. sem plazilec .. ko me pa povabiš na odojka... sem pa glodauc a ti je šlo zdj u tvojo bučo ajde ... nimam se časa z vami tukilele zajebavat ... mam odgovorno službo zapraulat maljone maljonaste ... tko da .. trenutno sm garaški garauc ...glodalci ne jejo mesa ampak tolele bikez, maus in Bmflar 1 1 1
DAMI34 Objavljeno Julij 4, 2017 Opozori Objavljeno Julij 4, 2017 Trenutno pijem in praznujem @Kmet2RD. Hkrati pa se sekiram kako bo on brez mene in @Pik1 zdržal v Rusiji....namreč, h komu se bo zatekel, ko ga bodo oblegale naslednje agresivnice: Ukrainian Women Single Ukrainian Women are looking for True Love ukraina-dating.com/Single Quest, Bmflar, VS800 in 4 others 2 5
Quest Objavljeno Julij 4, 2017 Opozori Objavljeno Julij 4, 2017 pred 29 minutami, DAMI34 pravi: Trenutno pijem in praznujem @Kmet2RD Kmet2 DAMI34 in Kmet2 1 1
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se