kao normalna Objavljeno September 12, 2017 Opozori Objavljeno September 12, 2017 Pokvarjenci. Si pa drznete, mene, nedolžno dušico napeljevat k tako nečednemu dejanju. Moji naked bubz so samo za oči mojega bodočega ljubega. Dotlej bom pa šarmirala s svojimi lepimi lastnostmi kot so: Spucam ti motor in ti hkrati prinesem piva, lačen pa tudi ne boš ostal. Tudi utihniti znam, ko je treba. Prisluhniti, ko si žalosten. Te pustiti, da se odpelješ, ko ti bom tečna. In te objeti ko se vrneš. Zadovoljiti te. Te osrečevati. Truditi se. V dobrem in slabem. Amen. pik1 1
Grut Objavljeno September 12, 2017 Opozori Objavljeno September 12, 2017 pred 37 minutami, kao normalna pravi: Pokvarjenci. Si pa drznete, mene, nedolžno dušico napeljevat k tako nečednemu dejanju. Moji naked bubz so samo za oči mojega bodočega ljubega. Dotlej bom pa šarmirala s svojimi lepimi lastnostmi kot so: Spucam ti motor in ti hkrati prinesem piva, lačen pa tudi ne boš ostal. Tudi utihniti znam, ko je treba. Prisluhniti, ko si žalosten. Te pustiti, da se odpelješ, ko ti bom tečna. In te objeti ko se vrneš. Zadovoljiti te. Te osrečevati. Truditi se. V dobrem in slabem. Amen. Men ni treba spucat motorja,prnest pera,hrane,tud ubjet me ni treba...ti sam bubise rukn na mizo in toj to... GoBobi, dr.looney, notranc in 4 others 1 6
kao normalna Objavljeno September 12, 2017 Opozori Objavljeno September 12, 2017 pred 3 minutami, maiden pravi: Men ni treba spucat motorja,prnest pera,hrane,tud ubjet me ni treba...ti sam bubise rukn na mizo in toj to... Hm, pubertetnikov v tretjem obdobju življenja se pa sploh smrtno resno izogibam. Good luck with your La Toya. Bmflar, Grut in pik1 2 1
Grut Objavljeno September 12, 2017 Opozori Objavljeno September 12, 2017 pred 1 minuto, kao normalna pravi: Hm, pubertetnikov v tretjem obdobju življenja se pa sploh smrtno resno izogibam. Good luck with your La Toya. Še žou ti bo... k pregovor pravi...tud čej trska-sam da brska... dr.looney in Bmflar 1 1
kao normalna Objavljeno September 12, 2017 Opozori Objavljeno September 12, 2017 Pravkar, maiden pravi: Še žou ti bo... k pregovor pravi...tud čej trska-sam da brska... Baj baj notranc, pik1, Bmflar in 1 other 1 1 2
Grut Objavljeno September 12, 2017 Opozori Objavljeno September 12, 2017 pred 1 minuto, kao normalna pravi: Baj baj Kok sti žleht,pa lih pubriu sm se pu hrbtu,pa nohte zbrusu ... Bmflar, dr.looney in notranc 2 1
Bmflar Objavljeno September 12, 2017 Opozori Objavljeno September 12, 2017 pred eno uro, kao normalna pravi: Pokvarjenci. Si pa drznete, mene, nedolžno dušico napeljevat k tako nečednemu dejanju. Moji naked bubz so samo za oči mojega bodočega ljubega. Dotlej bom pa šarmirala s svojimi lepimi lastnostmi kot so: Spucam ti motor in ti hkrati prinesem piva, lačen pa tudi ne boš ostal. Tudi utihniti znam, ko je treba. Prisluhniti, ko si žalosten. Te pustiti, da se odpelješ, ko ti bom tečna. In te objeti ko se vrneš. Zadovoljiti te. Te osrečevati. Truditi se. V dobrem in slabem. Amen. Pravljice za lahko noč Ne prekidaj ženu koja šuti dr.looney, notranc, bikez in 2 others 1 2 2
kao normalna Objavljeno September 12, 2017 Opozori Objavljeno September 12, 2017 pred 3 minutami, HD-Dyna pravi: Pravljice za lahko noč Ne prekidaj ženu koja šuti Ne ne, jaz taka pač sem. Mogoče je tudi tvoja pa ne veš, ker si zaposlen z lepljenjem nagih bab. Pa dobro no, saj jih ne govorim vam zasedenim in ta starejšim v fazi pubertete. In kot vegeta, se vedno samo taki vrinete not. Kurc, pa tak lajf. Kaj sem komu storila, da se mi je taka usoda pripetila... Bmflar, pik1 in Grut 2 1
Bmflar Objavljeno September 12, 2017 Opozori Objavljeno September 12, 2017 pred 3 minutami, kao normalna pravi: Ne ne, jaz taka pač sem. Mogoče je tudi tvoja pa ne veš, ker si zaposlen z lepljenjem nagih bab. Pa dobro no, saj jih ne govorim vam zasedenim in ta starejšim v fazi pubertete. In kot vegeta, se vedno samo taki vrinete not. Kurc, pa tak lajf. Kaj sem komu storila, da se mi je taka usoda pripetila... Pejt ven na cesto pa enga začopat, ne da tuki jokaš... Tle smo sami pošteni Večina nima nič proti kavam in osebam, ki jo pijejo, tko da limam kar nam paše GoBobi in Grut 2
kao normalna Objavljeno September 12, 2017 Opozori Objavljeno September 12, 2017 Pravkar, HD-Dyna pravi: Pejt ven na cesto pa enga začopat, ne da tuki jokaš... Tle smo sami pošteni Večina nima nič proti kavam in osebam, ki jo pijejo, tko da limam kar nam paše Če si res tako pošten, mi boš zaželel srečo in se ne kot kakšna stara tečnoba, s svojo žlehtnobo vtikoval v vse kar se te ne tiče. To je svobodna država, tudi jaz imam pravico pisat kar se mi zljubi. Naslednjič potem raje ignoriraj. Poštenjak. Poljubi in objemi svojo najdražjo. Lupčka vsem pik1 1
Bmflar Objavljeno September 12, 2017 Opozori Objavljeno September 12, 2017 pred 32 minutami, kao normalna pravi: Poljubi in objemi svojo najdražjo. Z velikim veseljem, hvala ! Grut, maus, notranc in 2 others 4 1
dr.looney Objavljeno September 12, 2017 Opozori Objavljeno September 12, 2017 pred eno uro, maiden pravi: Kok sti žleht,pa lih pubriu sm se pu hrbtu,pa nohte zbrusu ... Kaj lazes.... to ti je soseda zrihtala..... maus, notranc, Grut in 1 other 1 1 2
Grut Objavljeno September 12, 2017 Opozori Objavljeno September 12, 2017 pred 2 urami, dr.looney pravi: Kaj lazes.... to ti je soseda zrihtala..... Ne pa mi ni...k se ne more prpognt k sm ji zanč med pozo lotusou cvet kolk spahnu ... dr.looney, Bmflar, GoBobi in 3 others 1 4 1
maus Objavljeno September 14, 2017 Opozori Objavljeno September 14, 2017 trenutno poćnem ogrevalne vaje za ogrevanje za garaško garanje Bmflar, Grut in dr.looney 3
dr.looney Objavljeno September 14, 2017 Opozori Objavljeno September 14, 2017 pred 20 minutami, maus pravi: trenutno poćnem ogrevalne vaje za ogrevanje za garaško garanje ...... da si nauš kej naredu...... Bmflar in maus 2
maus Objavljeno September 14, 2017 Opozori Objavljeno September 14, 2017 pred 2 minutami, dr.looney pravi: ...... da si nauš kej naredu...... ogrevalno ogrevalne vaje za ogrevanje so zato, da se ogreješ in s tem preprećiš poškodbe kit in tetiv pri naprezanju garaškega garanja ... ampak .. škoda to teb govort, ker pojma nimaš kaj je garaško garanje dr.looney, Bmflar in Grut 3
dr.looney Objavljeno September 14, 2017 Opozori Objavljeno September 14, 2017 pred 2 minutami, maus pravi: ogrevalno ogrevalne vaje za ogrevanje so zato, da se ogreješ in s tem preprećiš poškodbe kit in tetiv pri naprezanju garaškega garanja ... ampak .. škoda to teb govort, ker pojma nimaš kaj je garaško garanje ...mene sam skrbi, glede na to koliko garaško garaš, da si že pri ogrevanju kej ne nardiš...... maus in Bmflar 2
maus Objavljeno September 14, 2017 Opozori Objavljeno September 14, 2017 Pravkar, dr.looney pravi: ...mene sam skrbi, glede na to koliko garaško garaš, da si že pri ogrevanju kej ne nardiš...... to moraš znat ... čist počas izustiš "skleca" ... če začneš prehitr, je lahko hitr konc in poč kita in/ali tetiva .. torej ... začneš s S in potem naslednjo črko in naslednjo ... vsakih 10-15 sekund po eno ... ko končaš z besedo ... se usedeš za 20 minut .. če se počutiš pa pri močeh, vajo ponoviš ... vendar ni priporočljivo to počet več kot 3 x na dan. Več kot 3 x na dan naj počnejo ornk trenirani in izkušeni ljudi .. upam, da si zaštekala Bmflar, bobi1001, Grut in 2 others 1 4
bikez Objavljeno September 14, 2017 Opozori Objavljeno September 14, 2017 pred 1 uro, maus pravi: trenutno poćnem ogrevalne vaje za ogrevanje za garaško garanje A nas hočeš ti potegnt na svoj nivo oz. preparirat z garaškim garanjem? Ne bo ti uspelo. To je Jelovica . Grut, Bmflar, maus in 1 other 4
dr.looney Objavljeno September 14, 2017 Opozori Objavljeno September 14, 2017 trenutno se jezim...... Bmflar, maus, bikez in 1 other 3 1
DAMI34 Objavljeno September 14, 2017 Opozori Objavljeno September 14, 2017 Čakam, da nastopi indijansko poletje, pol pa gassss Grut, bobi1001, mladench in 4 others 4 2 1
bikez Objavljeno September 14, 2017 Opozori Objavljeno September 14, 2017 Pravkar, DAMI34 pravi: Čakam, da nastopi indijansko poletje, pol pa gassss Glede na frizuro, indijansko poletje ni več daleč . maus, Bmflar, bobi1001 in 2 others 1 4
Bmflar Objavljeno September 14, 2017 Opozori Objavljeno September 14, 2017 (popravljeno) Prpraulam se, da grem k norcu pod dekco Popravljeno September 14, 2017. Popravil HD-Dyna maus, Quest, maxxa in 3 others 1 2 3
maus Objavljeno September 15, 2017 Opozori Objavljeno September 15, 2017 prpraulam se na konc šihta Bmflar in bobi1001 2
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se