dr.looney Objavljeno Oktober 6, 2017 Opozori Objavljeno Oktober 6, 2017 pred 2 urami, Cartman pravi: Po pi zde vam. 37 dni ne spim. 37 dni zrem tablete. Pa se zmer boli ko psa. Ma fakof.
DAMI34 Objavljeno Oktober 6, 2017 Opozori Objavljeno Oktober 6, 2017 pred 2 urami, Cartman pravi: Po pi zde vam. 37 dni ne spim. 37 dni zrem tablete. Pa se zmer boli ko psa. Ma fakof. Prjatu, neki te mora boleti, da veš da si še živ , verjemi maus 1
Cartman Objavljeno Oktober 6, 2017 Opozori Objavljeno Oktober 6, 2017 Ma ne ob sterih zjutrej...porkafix. Ob takih urah necm nc vedet. DAMI34, pik1 in maus 2 1
maus Objavljeno Oktober 6, 2017 Opozori Objavljeno Oktober 6, 2017 (popravljeno) ogrevam telešćek, da ga bom zaćeu ob 12 ohlajat ... jeklo bom postau kita in tetiva Popravljeno Oktober 6, 2017. Popravil maus pik1, gretzky, dr.looney in 1 other 3 1
Zivnorc Objavljeno Oktober 6, 2017 Opozori Objavljeno Oktober 6, 2017 pred 4 urami, Cartman pravi: Po pi zde vam. 37 dni ne spim. 37 dni zrem tablete. Pa se zmer boli ko psa. Ma fakof. ... jest že ene 25 let ne spim.... no ja... občasno... pa tut vse boli. .... ma boli me "K" ... vsaj vem, da sem živ...ponoči, ko ne spim, pa ustvarjalno razmišljam, kaj sem zajebu včeraj... in kaj bom zajebu danes... VS800, notranc, gretzky in 3 others 2 4
dr.looney Objavljeno Oktober 6, 2017 Opozori Objavljeno Oktober 6, 2017 pred 12 minutami, Zivnorc pravi: ... jest že ene 25 let ne spim.... no ja... občasno... pa tut vse boli. .... ma boli me "K" ... vsaj vem, da sem živ...ponoči, ko ne spim, pa ustvarjalno razmišljam, kaj sem zajebu včeraj... in kaj bom zajebu danes... ..... mal manj pij..... pa bos spal..... Zivnorc, pik1, notranc in 2 others 2 2 1
Frenk 67 Objavljeno Oktober 6, 2017 Opozori Objavljeno Oktober 6, 2017 pred 7 urami, Cartman pravi: Po pi zde vam. 37 dni ne spim. 37 dni zrem tablete. Pa se zmer boli ko psa. Ma fakof. DAMI34, dr.looney, Zivnorc in 1 other 4
maus Objavljeno Oktober 6, 2017 Opozori Objavljeno Oktober 6, 2017 počas se ohlajam, da naum šu potn čez par ur domol Zivnorc in Frenk 67 2
DAMI34 Objavljeno Oktober 6, 2017 Opozori Objavljeno Oktober 6, 2017 pred 5 urami, Cartman pravi: Ma ne ob sterih zjutrej...porkafix. Ob takih urah necm nc vedet. tudi tudi, važno da nisi mrtu ps. bolečine se ob počivanju in umirjenem stanju mnogo bolj občutijo in jih um močneje registrira, v resnici pa boli lahko celo manj kot podnevi...neki za tolažbo pss. še ena tolažba, ščasoma se boš naučil bolečino ignorirat, verjemi, preverjeno maus in Zivnorc 1 1
Zivnorc Objavljeno Oktober 6, 2017 Opozori Objavljeno Oktober 6, 2017 (popravljeno) ... jest se pa ... , če me preveč boli kaka stvar, .... recimo fejst butnem u koleno... in potem pozabim na tiste stare bolečine, ker me zdej boli koleno. ...ampak se moraš res fejst butnt v koleno, da oreng boli... ker če ne, te bolijo vse bolečine, k te bolijo, ne samo koleno... Popravljeno Oktober 6, 2017. Popravil Zivnorc maus in Frenk 67 1 1
lucif3rka Objavljeno Oktober 6, 2017 Opozori Objavljeno Oktober 6, 2017 (popravljeno) 3 minutes ago, Zivnorc said: ... jest se pa ... , če preveč boli kaka stvar, .... fejst butnem u koleno... in potem pozabim na tiste stare bolečine, ker me zdej boli koleno. ...ampak se moraš res fejst butnt v koleno, da oreng boli... ker če ne, te bolijo vse bolečine, k te bolijo, ne samo koleno... A to je pred stopnja rezanja? Emo much? Popravljeno Oktober 6, 2017. Popravil lucif3rka VS800 in Zivnorc 2
Zivnorc Objavljeno Oktober 6, 2017 Opozori Objavljeno Oktober 6, 2017 (popravljeno) pred 4 minutami, lucif3rka pravi: A to je pred stopnja rezanja? Emo much? ... prow... te fejst brcnem v koleno, pa boš razumela, kaj sem hotu povedat... aja... da ne bo offtopic: Trenutno razmišljam v katero koleno te brcnem... Popravljeno Oktober 6, 2017. Popravil Zivnorc lucif3rka 1
lucif3rka Objavljeno Oktober 6, 2017 Opozori Objavljeno Oktober 6, 2017 1 minute ago, Zivnorc said: ... prow... te fejst brcnem v koleno, pa boš razumela, kaj sem hotu povedat... Me moraš najprej ujet za to Zivnorc in DAMI34 2
DAMI34 Objavljeno Oktober 6, 2017 Opozori Objavljeno Oktober 6, 2017 pred 1 minuto, lucif3rka pravi: Me moraš najprej ujet za to kako te bo, če ga pa kuleno boli lucif3rka in Zivnorc 1 1
Zivnorc Objavljeno Oktober 6, 2017 Opozori Objavljeno Oktober 6, 2017 ...ok. ... trenutno razmišljam, a te nej najprej brcnem v koleno, preden te začnem lovit, da mi te pol sploh nau treba lovit... ... lucif3rka in DAMI34 2
DAMI34 Objavljeno Oktober 6, 2017 Opozori Objavljeno Oktober 6, 2017 pred 1 minuto, Zivnorc pravi: ...ok. ... trenutno razmišljam, a te nej najprej brcnem v koleno, preden te začnem lovit, da mi te pol sploh nau treba lovit... ... a take tehnike ti upoabljaš Zivnorc in lucif3rka 2
Zivnorc Objavljeno Oktober 6, 2017 Opozori Objavljeno Oktober 6, 2017 pred 2 minutami, DAMI34 pravi: a take tehnike ti upoabljaš ... ne... samo len sem.. DAMI34 1
lucif3rka Objavljeno Oktober 6, 2017 Opozori Objavljeno Oktober 6, 2017 1 minute ago, Zivnorc said: ... ne... samo len sem.. Laziness is the mother of invention al kako že gretzky in Zivnorc 1 1
Zivnorc Objavljeno Oktober 6, 2017 Opozori Objavljeno Oktober 6, 2017 ....jp. sem zelo inovativen. Trenutno razmišljam, kako bi se sama s kolenom brcnila v mojo nogo... lucif3rka, dr.looney in gretzky 2 1
bikez Objavljeno Oktober 6, 2017 Opozori Objavljeno Oktober 6, 2017 Jem Frutabelo . maus in Zivnorc 2
maus Objavljeno Oktober 6, 2017 Opozori Objavljeno Oktober 6, 2017 trenutno premišljujem o tem, da eni pišejo, da nekateri motoristi z motorja visijo kot opice ... ampak .. opice so inteligentne živali in vedo zakaj to počnejo, saj so preživele dalj kot živi sodoben ćlouk... sj ste verjetno gledali dokumentarec "Planet opic", ki je bil narejen po resničnih dogodkih, ki se bodo zgodili čez 500 let trenutno sem ćist zmeden lucif3rka, GoBobi, DAMI34 in 2 others 5
DAMI34 Objavljeno Oktober 6, 2017 Opozori Objavljeno Oktober 6, 2017 pred 10 minutami, maus pravi: trenutno premišljujem o tem, da eni pišejo, da nekateri motoristi z motorja visijo kot opice ... ampak .. opice so inteligentne živali in vedo zakaj to počnejo, saj so preživele dalj kot živi sodoben ćlouk... sj ste verjetno gledali dokumentarec "Planet opic", ki je bil narejen po resničnih dogodkih, ki se bodo zgodili čez 500 let trenutno sem ćist zmeden al loh uganem kdo je pisal o motoristih opicah, a lahko a lahko? Trenutno bom šel na 0,3 potem se pa posvetim spet MSju. Zivnorc 1
maus Objavljeno Oktober 6, 2017 Opozori Objavljeno Oktober 6, 2017 Pravkar, DAMI34 pravi: al loh uganem kdo je pisal o motoristih opicah, a lahko a lahko? Trenutno bom šel na 0,3 potem se pa posvetim spet MSju. sem na FB-ju malprej prebrau ... za motosvet pa ne vem, ker se oglašam samo v resnih temah 0,3 dcl ... v tvojih letih, sm iz sebe stisnu vn vsaj 1 L trenutno sm na 50% ohlajen DAMI34 in Zivnorc 2
DAMI34 Objavljeno Oktober 6, 2017 Opozori Objavljeno Oktober 6, 2017 pred 2 minutami, maus pravi: sem na FB-ju malprej prebrau ... za motosvet pa ne vem, ker se oglašam samo v resnih temah 0,3 dcl ... v tvojih letih, sm iz sebe stisnu vn vsaj 1 L trenutno sm na 50% ohlajen jaz sem pa že na MSju prebral, kako visijo z motorja ko opice. nisem napisal -0,3 maus in lucif3rka 2
Zivnorc Objavljeno Oktober 6, 2017 Opozori Objavljeno Oktober 6, 2017 .. jest pa trenutno ne vem ćist točn, kolk sm ga ruknu... k sm kr iz flaše cuknu.. Frenk 67, maus, dr.looney in 1 other 3 1
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se