lucif3rka Objavljeno Oktober 9, 2017 Opozori Objavljeno Oktober 9, 2017 Po poletju allstark in moto škornjev se poskušam navadit nazaj na gležnarje z 10cm stiletto petko. (in v teh petkah stojim samo zraven višjih od 190cm ) Zivnorc, notranc, Bmflar in 2 others 2 1 2
Bmflar Objavljeno Oktober 9, 2017 Opozori Objavljeno Oktober 9, 2017 pred 18 minutami, dr.looney pravi: a jezično? ...... ti jo ni treba, ker je dost utrjena....... kerih drugih pa tak al tak ne nucaš....... Zivnorc, dr.looney in maus 3
Frenk 67 Objavljeno Oktober 9, 2017 Opozori Objavljeno Oktober 9, 2017 pred 7 minutami, lucif3rka pravi: Po poletju allstark in moto škornjev se poskušam navadit nazaj na gležnarje z 10cm stiletto petko. (in v teh petkah stojim samo zraven višjih od 190cm ) brez slike ne velja Zivnorc, lucif3rka, Bmflar in 2 others 1 1 3
lucif3rka Objavljeno Oktober 9, 2017 Opozori Objavljeno Oktober 9, 2017 5 minutes ago, Frenk 67 said: brez slike ne velja Evo, samo zate, ponavadi fante čevlji ne zanimajo lih notranc, Bmflar, maus in 2 others 1 1 2 1
Zivnorc Objavljeno Oktober 9, 2017 Opozori Objavljeno Oktober 9, 2017 ... trenutno čakam na sredo, pa upam, da me kaka špičasta petka ne pohodi... Bmflar, lucif3rka, dr.looney in 1 other 4
maus Objavljeno Oktober 9, 2017 Opozori Objavljeno Oktober 9, 2017 Pravkar, Zivnorc pravi: ... trenutno čakam na sredo, pa upam, da me kaka špičasta petka ne pohodi... sm prebrau: čakam na sredo, da me u petek ena ne pohodi trenutno sem biu za trenutek ćist zmeden lucif3rka, Zivnorc, Bmflar in 1 other 4
dr.looney Objavljeno Oktober 9, 2017 Opozori Objavljeno Oktober 9, 2017 pred 15 minutami, maus pravi: trenutno sem biu za trenutek ćist zmeden nč novga.....sam da si cel cajt zmeden..... pred 33 minutami, HD-Dyna pravi: Bmflar in maus 2
Grut Objavljeno Oktober 9, 2017 Opozori Objavljeno Oktober 9, 2017 ..iščem hipotalamus,ki baje pumaga pri nadzoru spolnega vedenja in čustev... maus, lucif3rka, Bmflar in 1 other 2 2
dr.looney Objavljeno Oktober 9, 2017 Opozori Objavljeno Oktober 9, 2017 pred 7 minutami, maiden pravi: ..iščem hipotalamus,ki baje pumaga pri nadzoru spolnega vedenja in čustev... nauš ga najdu, ker za to morš met mužgane...... Grut, maus in Bmflar 1 2
Grut Objavljeno Oktober 9, 2017 Opozori Objavljeno Oktober 9, 2017 pred 1 minuto, dr.looney pravi: nauš ga najdu, ker za to morš met mužgane...... ja kr ja..to ti misliš...jest ga dvignem brez mužgančkou...pa ti ščegija nabrekn brez mužgančka... maus, dr.looney in Bmflar 3
maus Objavljeno Oktober 9, 2017 Opozori Objavljeno Oktober 9, 2017 pred 1 minuto, dr.looney pravi: nauš ga najdu, ker za to morš met mužgane...... z jajci trenutno sem razvrvan Bmflar in Grut 2
dr.looney Objavljeno Oktober 9, 2017 Opozori Objavljeno Oktober 9, 2017 Pravkar, maiden pravi: ja kr ja..to ti misliš...jest ga dvignem brez mužgančkou...pa ti ščegija nabrekn brez mužgančka... ....z reumo in putiko boš ti bl težk kej nabreknu...... pred 1 minuto, maus pravi: z jajci trenutno sem razvrvan en čajček spij pa bo bolš..... maus, Bmflar in Grut 2 1
maus Objavljeno Oktober 9, 2017 Opozori Objavljeno Oktober 9, 2017 pred 1 minuto, dr.looney pravi: en čajček spij pa bo bolš..... pust me pr mir, ker se ogrevam dr.looney, Grut in Bmflar 3
Grut Objavljeno Oktober 9, 2017 Opozori Objavljeno Oktober 9, 2017 pred 1 minuto, dr.looney pravi: ....z reumo in putiko boš ti bl težk kej nabreknu...... ...dej ti gozdni Joža ne umedlevi...to so sam dudatni spolni stimulansi...jaoooo mladička kok sti neizkušena k češnou storž... maus in Bmflar 1 1
dr.looney Objavljeno Oktober 9, 2017 Opozori Objavljeno Oktober 9, 2017 Pravkar, maiden pravi: ...dej ti gozdni Joža ne umedlevi...to so sam dudatni spolni stimulansi...jaoooo mladička kok sti neizkušena k češnou storž... no pravljice ti komu drugmu pripoveduj....... maus in Bmflar 2
Grut Objavljeno Oktober 9, 2017 Opozori Objavljeno Oktober 9, 2017 Pravkar, dr.looney pravi: no pravljice ti komu drugmu pripoveduj....... ...zmaguuuuuuuuuuuuuu sm teeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee... Bmflar in maus 2
dr.looney Objavljeno Oktober 9, 2017 Opozori Objavljeno Oktober 9, 2017 pred 1 minuto, maus pravi: pust me pr mir, ker se ogrevam a ti pomagam?..... da se nauš poškodoval...... Pravkar, maiden pravi: ...zmaguuuuuuuuuuuuuu sm teeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee... zakaj že? ........ a si kej čudnega kadil, mogoče ? maus in Bmflar 2
Grut Objavljeno Oktober 9, 2017 Opozori Objavljeno Oktober 9, 2017 pred 1 minuto, dr.looney pravi: a ti pomagam?..... da se nauš poškodoval...... zakaj že? ........ a si kej čudnega kadil, mogoče ? jp...sm...pičkin dim... dr.looney, Bmflar in maus 3
dr.looney Objavljeno Oktober 9, 2017 Opozori Objavljeno Oktober 9, 2017 Pravkar, maiden pravi: jp...sm...pičkin dim... dvomim...... da te kera bliz spusti, ko se pa obnašaš kot da si glihkar iz drevesa splezu...... maus in Bmflar 2
Grut Objavljeno Oktober 9, 2017 Opozori Objavljeno Oktober 9, 2017 pred 1 minuto, dr.looney pravi: dvomim...... da te kera bliz spusti, ko se pa obnašaš kot da si glihkar iz drevesa splezu...... ja no viš...jest še lohk plezam pu drevu pa tarzana špilam...k sm kaskader.......dekleta praujo,da sm spolni obsedenec... dr.looney, Bmflar in maus 3
dr.looney Objavljeno Oktober 9, 2017 Opozori Objavljeno Oktober 9, 2017 Pravkar, maiden pravi: ja no viš...jest še lohk plezam pu drevu pa tarzana špilam...k sm kaskader.......dekleta praujo,da sm spolni obsedenec... zdej pa nehi ker se ne morem več smejat..... me že trebušne mišice bolijo..... maus in Bmflar 2
Grut Objavljeno Oktober 9, 2017 Opozori Objavljeno Oktober 9, 2017 pred 2 minutami, dr.looney pravi: zdej pa nehi ker se ne morem več smejat..... me že trebušne mišice bolijo..... ja no viš..tud mišic nimaš nč..kak moški pa si-a ne uporabljaš malicije... Bmflar in dr.looney 2
dr.looney Objavljeno Oktober 9, 2017 Opozori Objavljeno Oktober 9, 2017 pred 2 minutami, maiden pravi: ja no viš..tud mišic nimaš nč..kak moški pa si-a ne uporabljaš malicije... ..... ja nisem..... moški namreč...... a maš spet unga nemca na obisku? Bmflar 1
Grut Objavljeno Oktober 9, 2017 Opozori Objavljeno Oktober 9, 2017 pred 1 minuto, dr.looney pravi: ..... ja nisem..... moški namreč...... a maš spet unga nemca na obisku? ...nimam...men se tud samu dugaja... dr.looney in Bmflar 2
Bmflar Objavljeno Oktober 9, 2017 Opozori Objavljeno Oktober 9, 2017 pred 20 minutami, maus pravi: pust me pr mir, ker se ogrevam Ne pretiravaj, da ne bo YU3 musklfibr maus, Grut in dr.looney 3
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se