gretzky Objavljeno November 8, 2017 Opozori Objavljeno November 8, 2017 pred 30 minutami, HD-Dyna pravi: Sam en kozarec vidim Pa še ta je prazen. Luciferka, ni vse v alkoholu. Ampak saj tudi v mleku ali vodi ni. Na zdravje. dr.looney, Bmflar, bobi1001 in 1 other 3 1
lucif3rka Objavljeno November 8, 2017 Opozori Objavljeno November 8, 2017 2 minutes ago, gretzky said: Pa še ta je prazen. Luciferka, ni vse v alkoholu. Ampak saj tudi v mleku ali vodi ni. Na zdravje. Malo velik da bi bil poln Hvala (razen če je bil to uvod v intervencijo ) bobi1001, Bmflar in gretzky 3
gretzky Objavljeno November 8, 2017 Opozori Objavljeno November 8, 2017 pred 2 minutami, lucif3rka pravi: Malo velik da bi bil poln Hvala (razen če je bil to uvod v intervencijo ) Saj poln je samo na začetku. Potem pa pride oseka. Če moraš sproti nalivat, preveč trpijo noge. Jaz jih šparam, ker sem imel polomljene. Kakšna intervencija? Saj nisem Robin Hood. Si bom pa naročil eno dozo konjaka. Albanskega. Pasal bo. lucif3rka, dr.looney, Bmflar in 2 others 5
bobi1001 Objavljeno November 8, 2017 Opozori Objavljeno November 8, 2017 Dodelujem tattoo,ker je že cajt,da spet enga nase vržem Grut, DXR16, maus in 5 others 6 2
SAR-Solo Adventure rider Objavljeno November 8, 2017 Opozori Objavljeno November 8, 2017 Slika ??? Da vidimo umetnost Grut, maus in bobi1001 2 1
bobi1001 Objavljeno November 8, 2017 Opozori Objavljeno November 8, 2017 pred 11 minutami, The OO pravi: Slika ??? Da vidimo umetnost Počak da bo fertik pol ga boste pa vidl k bo na men maus, dr.looney, DXR16 in 4 others 6 1
maus Objavljeno November 9, 2017 Opozori Objavljeno November 9, 2017 pred 10 urami, bobi1001 pravi: Dodelujem tattoo,ker je že cajt,da spet enga nase vržem to js tut študiram ... ampak ne zdele zdele sem poknu s prstki, na rokah in nogah, da se zakoplem u garaško garanje Lila333, dr.looney, Grut in 2 others 4 1
dr.looney Objavljeno November 9, 2017 Opozori Objavljeno November 9, 2017 pred 17 minutami, maus pravi: to js tut študiram ... ampak ne zdele zdele sem poknu s prstki, na rokah in nogah, da se zakoplem u garaško garanje ne pretiravaj, ker danes je že mali petek, da nauš pol ceu vikend zmatran...... Bmflar, Lila333, Ninč. in 2 others 2 3
Bmflar Objavljeno November 9, 2017 Opozori Objavljeno November 9, 2017 Sosedovi ženi na zadnji strani dol praskam eno grdo nalepko k ma številko 9 pa 3 gor Pol se bom spravu pa še na tisti avionček na desni strani ... al pa kej druzga, sej sosed je na šihtu Zivnorc, Kor13, Grut in 5 others 2 4 2
Grut Objavljeno November 9, 2017 Opozori Objavljeno November 9, 2017 (popravljeno) pred 3 minutami, HD-Dyna pravi: Sosedovi ženi na zadnji strani dol praskam eno grdo nalepko k ma številko 9 pa 3 gor Pol se bom spravu pa še na tisti avionček na desni strani ... al pa kej druzga, sej sosed je na šihtu ti jo sam ornk spraski pa sčuhej.... Popravljeno November 9, 2017. Popravil maiden Bmflar, dr.looney, Zivnorc in 1 other 2 1 1
Bmflar Objavljeno November 9, 2017 Opozori Objavljeno November 9, 2017 Pravkar, maiden pravi: ti jo sam ornk spraski pa sčuhej.... Sem uzel tanartavečjo in najgrobejšo rašplo Lila333, Zivnorc, Grut in 4 others 2 4 1
Grut Objavljeno November 9, 2017 Opozori Objavljeno November 9, 2017 pred 2 minutami, HD-Dyna pravi: Sem uzel tanartavečjo in najgrobejšo rašplo če pa to nou pumagal jo pa v kolofonijo namoč... dr.looney, VS800, Zivnorc in 2 others 2 2 1
Zivnorc Objavljeno November 9, 2017 Opozori Objavljeno November 9, 2017 ... a ji boš pol gor nalepu... maus, dr.looney, VS800 in 3 others 2 4
DAMI34 Objavljeno November 9, 2017 Opozori Objavljeno November 9, 2017 pred 21 minutami, HD-Dyna pravi: Sem uzel tanartavečjo in najgrobejšo rašplo po resničnih dogodkih. Moj tamali 6 letni sin je dobil v dar nožek. Z njim je vrezal na moj novi (ki ga vozi žena) avto svoj podpis, tako da mi ni bilo potrebno niti iskanje krivca. Ker sem bil tako "paf" da nisem bil v stanju izvesti kakršnihkoli sankcij in mu primazati enedve čez rit, sem ga samo poslal k mami. Ko je po dveh urah pranja možganov prišel ves objokan nazaj ven iz hiše mi je rekel: Ma tata, a me nisi mogel namlatit ???!!! pred 7 minutami, Zivnorc pravi: ... a ji boš pol gor nalepu... krkol, nalepke so vedno fajn...tut moj moped bo dobil par novih. Pri mojih motorjih delujejo kot obliž na rane. Bmflar, Ninč., izibajker in 4 others 7
Bmflar Objavljeno November 9, 2017 Opozori Objavljeno November 9, 2017 pred eno uro, Zivnorc pravi: ... a ji boš pol gor nalepu... Se bom že kaj spomnil VS800, dr.looney, Ninč. in 1 other 4
Grut Objavljeno November 9, 2017 Opozori Objavljeno November 9, 2017 žičke popravljene,kontakti zalotani,zdej pa sam,da še dž neha...pa vn.... Ninč., DAMI34, RobiRoberto in 4 others 4 1 2
maus Objavljeno November 9, 2017 Opozori Objavljeno November 9, 2017 pred 34 minutami, maiden pravi: žičke popravljene,kontakti zalotani,zdej pa sam,da še dž neha...pa vn.... a nisi prestar, da bi se nehu z lego kockami igrat še mau, pa bom omagau in odskaklau domol .... počas neham delat in preberem, če se kj novega na forumu dogaja Ninč., Grut, dr.looney in 3 others 2 4
Grut Objavljeno November 9, 2017 Opozori Objavljeno November 9, 2017 pred 1 minuto, maus pravi: a nisi prestar, da bi se nehu z lego kockami igrat še mau, pa bom omagau in odskaklau domol .... počas neham delat in preberem, če se kj novega na forumu dogaja ko se bom nehu z legicam igrat bo to jasen znak,da sm zreu za v dom mehkih teles... ti pa previdno udskakljej prot domu,pa duma umagi.... VS800, maus, Bmflar in 2 others 5
maus Objavljeno November 9, 2017 Opozori Objavljeno November 9, 2017 pred 1 minuto, maiden pravi: ko se bom nehu z legicam igrat bo to jasen znak,da sm zreu za v dom mehkih teles... ti pa previdno udskakljej prot domu,pa duma umagi.... js omagam sam u službi .. po šihtu ratam živahno živahen ... do doma .. cca 1.200 m bom pretekel .. vsaj v pol ure ... Bmflar, dr.looney, Ninč. in 2 others 5
Grut Objavljeno November 9, 2017 Opozori Objavljeno November 9, 2017 pred 3 minutami, maus pravi: js omagam sam u službi .. po šihtu ratam živahno živahen ... do doma .. cca 1.200 m bom pretekel .. vsaj v pol ure ... a defibrilator maš v ruzaku.... Bmflar, VS800, maus in 2 others 3 2
dr.looney Objavljeno November 9, 2017 Opozori Objavljeno November 9, 2017 pred 6 minutami, maiden pravi: a defibrilator maš v ruzaku.... .....sam ga ne bo mogu uporabit k bo dol padu in obnemogu.... maus, Grut, Ninč. in 2 others 1 2 1 1
Grut Objavljeno November 9, 2017 Opozori Objavljeno November 9, 2017 pred 1 minuto, dr.looney pravi: .....sam ga ne bo mogu uporabit k bo dol padu in obnemogu.... no,jest mislim,da ima ta super miško vsaj 2-3 spremljevauce vedno ob sebi....posledično,ima pomoč v uživljanju vedno pri roki... Bmflar, maus, dr.looney in 1 other 4
maus Objavljeno November 9, 2017 Opozori Objavljeno November 9, 2017 ste korak do tega, da se gremo pogovorit v drugo temo .. edin, k bodo vsi z vami potegnil ... in js bom sam ostau zdj se pa res počasi odpraulam domou, ker sem onemogu dr.looney, Bmflar in Grut 3
Yoghurt Objavljeno November 9, 2017 Opozori Objavljeno November 9, 2017 Čakam na odgovor, če bo letos MNZ... Mislim come on, no. A bo? A bo? Jaz glasujem za. Evo. Zmenjeno. Al kaj. DAMI34, Bmflar, Grut in 2 others 1 3 1
Grut Objavljeno November 9, 2017 Opozori Objavljeno November 9, 2017 pred 2 minutami, Yoghurt pravi: Čakam na odgovor, če bo letos MNZ... Mislim come on, no. A bo? A bo? Jaz glasujem za. Evo. Zmenjeno. Al kaj. BOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOO Bmflar in maus 2
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se