lucif3rka Objavljeno Maj 14, 2018 Deli Objavljeno Maj 14, 2018 #justsaying. Ninč., VS800, maus in 2 others 5 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
TOMCAT Objavljeno Maj 14, 2018 Deli Objavljeno Maj 14, 2018 Cryptovalute premlevam lucif3rka, maus in VS800 3 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
maus Objavljeno Maj 14, 2018 Deli Objavljeno Maj 14, 2018 pred 28 minutami, TOMCAT pravi: Cryptovalute premlevam js tut ... ampak me u službi skoz neki motjo lucif3rka, TOMCAT, RobiRoberto in 2 others 5 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
VS800 Objavljeno Maj 14, 2018 Deli Objavljeno Maj 14, 2018 Maus, ti kr reč da rabš en teden dopusta..... https://slo-tech.com/forum/t702172/38249 maus 1 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Popularna objava pik1 Objavljeno Maj 19, 2018 Popularna objava Deli Objavljeno Maj 19, 2018 . ... parkiram ... ker bom mal pojedu Ella, alpi80, J.a.m.e.s in 7 others 7 3 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
pik1 Objavljeno Maj 20, 2018 Deli Objavljeno Maj 20, 2018 . ... u Novem, se prpraulam da ga bom še mal za ušesa vleku Akito, Ninč., DAMI34 in 5 others 7 1 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
.... Objavljeno Maj 20, 2018 Deli Objavljeno Maj 20, 2018 Prišel domov, sem si privoščil nekaj po stilu loonejeve (beri toplice) in sem prišel nazaj še bolj utrujen. Dobro, da sem jutri še prost. alpi80 1 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Raavi Objavljeno Maj 21, 2018 Deli Objavljeno Maj 21, 2018 Na sihtu na uro gledam VS800 in Grut 2 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
maus Objavljeno Maj 21, 2018 Deli Objavljeno Maj 21, 2018 garaško garam, potne srage brizgajo VS800 in Grut 1 1 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Grut Objavljeno Maj 22, 2018 Deli Objavljeno Maj 22, 2018 čakam na pečeno kračo+krmper+suvatko ... VS800, maus in alpi80 1 2 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
VS800 Objavljeno Maj 22, 2018 Deli Objavljeno Maj 22, 2018 pred 18 minutami, maiden pravi: čakam na pečeno kračo+krmper+suvatko ... Ato zarad pečene krače tolk grdo gledaš...sej a nimajo kej druzga Zok, Grut in maus 2 1 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Grut Objavljeno Maj 22, 2018 Deli Objavljeno Maj 22, 2018 pred 2 minutami, VS800 pravi: Ato zarad pečene krače tolk grdo gledaš...sej a nimajo kej druzga nop...zato k mi jo že 20 minut vozjo ... maus in VS800 2 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
maus Objavljeno Maj 22, 2018 Deli Objavljeno Maj 22, 2018 (popravljeno) garaško garanje garam dok eni ćekate hranu, drugi vihtimo krampe i lopate, da na žuljavih žuljih žulje žulimo Popravljeno Maj 22, 2018. Popravil maus aichmb, Grut, VS800 in 2 others 1 4 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Grut Objavljeno Maj 22, 2018 Deli Objavljeno Maj 22, 2018 pred 13 minutami, maus pravi: garaško garanje garam dok eni ćekate hranu, drugi vihtimo krampe i lopate, da na žuljavih žuljih žulje žulimo ti,tako-zvana tetiva,kita,strela pa ne vem kva še za en boinng...edini kramp+lupatka k jo ti dvigneš sta plastična...čeb pa še kanglco mogu dvignt,si pa 16 dni v bolniški ... VS800, maxxa, maus in 1 other 4 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
maus Objavljeno Maj 22, 2018 Deli Objavljeno Maj 22, 2018 (popravljeno) pred 13 minutami, maiden pravi: ti,tako-zvana tetiva,kita,strela pa ne vem kva še za en boinng...edini kramp+lupatka k jo ti dvigneš sta plastična...čeb pa še kanglco mogu dvignt,si pa 16 dni v bolniški ... misel na delo je pol dela ... kva ti ni jasn zj pa mislim na to, kako bi ta deu končau, pa bo še drug deu končan ... spet ti ni kj jasn če sešteješ pou in pou je zakljućena celota ... a ti je pa to kj bolj jasn p.s. to pa, da sm kita in tetiva in še boing zravn, je pa dejstvo, ki ne spremeni usode dejstva Popravljeno Maj 22, 2018. Popravil maus RobiRoberto, VS800, Grut in 1 other 4 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
VS800 Objavljeno Maj 22, 2018 Deli Objavljeno Maj 22, 2018 pred 6 minutami, maiden pravi: ti,tako-zvana tetiva,kita,strela pa ne vem kva še za en boinng...edini kramp+lupatka k jo ti dvigneš sta plastična...čeb pa še kanglco mogu dvignt,si pa 16 dni v bolniški ... Kangelco pouno vode je učas na "one" ubesu pa teku, zdej pa isto loh nardi sam ne more več tečt k ga kulena bolijo maus, Grut, Akito in 1 other 4 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Grut Objavljeno Maj 22, 2018 Deli Objavljeno Maj 22, 2018 pred 2 minutami, maus pravi: misel na delo je pol dela ... kva ti ni jasn zj pa mislim na to, kako bi ta deu končau, pa bo še drug deu končan ... spet ti ni kj jasn če sešteješ pou in pou je zakljućena celota ... a ti je pa to kj bolj jasn p.s. to p,a da sm kita in tetiva in če boing zravn, je pa dejstvo, ki ne spremeni usode dejstva jasno,kot vedno...mi ni nič...če pa seštejem oba dela-polovici je pa seštevek tak.... 1 sendvič+2-4 kavice+2-6 ur na MS=Mausovo garaško garanje garam...at je zdej jasn....men še ni čist ... pred 6 minutami, VS800 pravi: Kangelco pouno vode je učas na "one" ubesu pa teku, zdej pa isto loh nardi sam ne more več tečt k ga kulena bolijo pa tud zdej bi mu na unetu kanglca dol visela ... RobiRoberto, maus, VS800 in 1 other 4 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
maus Objavljeno Maj 22, 2018 Deli Objavljeno Maj 22, 2018 (popravljeno) pred 7 minutami, maiden pravi: pa tud zdej bi mu na unetu kanglca dol visela ... one je postau kluka .. pa kaj pol če dol visi, glaun, da kanglco drži Popravljeno Maj 22, 2018. Popravil maus Akito, Grut in VS800 3 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Grut Objavljeno Maj 22, 2018 Deli Objavljeno Maj 22, 2018 pred 1 minuto, maus pravi: one je postau kluka .. pa kaj pol če dol visi, glaun, da kanglco drži Mausa za predsednika...on je pravi ekšn men ... RobiRoberto, VS800, Akito in 1 other 4 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Kaldu Objavljeno Maj 23, 2018 Deli Objavljeno Maj 23, 2018 pred 23 urami, maiden pravi: nop...zato k mi jo že 20 minut vozjo ... A to so ti jo iz Štalce vozili? A je za kej? Grut 1 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
maus Objavljeno Maj 23, 2018 Deli Objavljeno Maj 23, 2018 pred 1 minuto, Kaldu pravi: A to so ti jo iz Štalce vozili? A je za kej? še zdaj čaka .. al je pa umru od lakote garam k garaški garauc VS800 1 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
VS800 Objavljeno Maj 23, 2018 Deli Objavljeno Maj 23, 2018 Pravkar, maus pravi: še zdaj čaka .. al je pa umru od lakote garam k garaški garauc Ni ni...mejdn je taf....mau bo shujšu pa pučaku maus 1 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Kaldu Objavljeno Maj 23, 2018 Deli Objavljeno Maj 23, 2018 G. Mišek od dela se umira, od garanja pa še prej!!! Zato raje MS se čekira in se dela da delaš Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
maus Objavljeno Maj 23, 2018 Deli Objavljeno Maj 23, 2018 pred 2 minutami, Kaldu pravi: G. Mišek od dela se umira, od garanja pa še prej!!! Zato raje MS se čekira in se dela da delaš zdele sem si par minut uzeu za malco ... pa sem mal prečekiru VS800 1 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
VS800 Objavljeno Maj 23, 2018 Deli Objavljeno Maj 23, 2018 pred 4 minutami, maus pravi: zdele sem si par minut uzeu za malco ... pa sem mal prečekiru tut jedu nauš ane da klele lohka tele pou urce mau pogledaš maus 1 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se